Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

gość
28-11-2011, 09:33:04

ok, coś się ruszyło, dam znać- jest przynajmniej dobra wola chyba... zobaczymy...
Początkująca
28-11-2011, 10:18:29

hej, od kilku dni podgladam to forum i czytam. Tez miałam zamówić meizitang u zielarnia 24 h ale wstrzymałam sie czekając na bieg wydarzeń.
elischewa informuj na bierząco proszę jak wszystko sie rozwija ok?
A swoją drogą miałam kiedyś taka sytuacje ze na allegro zamówiłam łóżeczko dla synka, zrobiłam przelew, przyjeżdza kurier i mówi ze to za pobraniem. Kłuce sie ze na pewno nie. po prostu szybko wszystko sie wyjasniło. Firma miała sporo zamówień i przez pomyłkę wysłała za pobraniem.
Także jestem dobrej myśli i mam nadzieje ze sie wszystko wyjaśni i bedzie ok, dostaniesz swój lek i ja również zamówię :)
Także czekam na informacje. Pozdrawiam serdecznie
gość
28-11-2011, 12:18:48

no na 100% dam znać jak się sytuacja rozwinie, też mam nadzieję że dobrze bo naprawdę nie chciałabym zgłaszać sprawy na policje ale jeśli nie pójdzie dobrze to przy takiej ilości materiałów jakimi dysponuję będę zmuszona to zrobić- za duże pieniądze żeby nad sprawą przejść do porządku dziennego. Dobijałam się do nich od czwartku, dopiero dziś jakiś odzew- możliwe że to przeoczenie ale zaistniała sytuacja+ brak kontaktu, no i wiadomo...zobaczymy...
Początkująca
29-11-2011, 06:15:28

elischewa - gdybyś zgłaszała na policję to na co masz zamiar się powołać? że zamówiłaś nielegalne tabletki od kogoś a ten Ci nie przysłał? Bo może pójdę Twoim śladem i zgłoszę tą sytuację ze Slimexem... tylko obawiam się co z tego mogłoby wyniknąć... w końcu łamiemy prawo jakby nie patrzeć...
gość
29-11-2011, 08:30:16

jako że nic nie dostałam- nie nabyłam, a na co się powołać? Art. 286. § 1
gość
29-11-2011, 08:31:38

poza tym, jeszcze jakiś czas temu można było go kupić u bonifratów- jak jest teraz nie wiem...
Początkująca
29-11-2011, 11:12:04

No nie wiem... wydaje mi się, że po części zgłaszając kradzież tego czy owego wydałybyśmy wyrok na siebie... bo obecnie pochodne amfetaminy w postaci *** są w Polsce wycofane... Kurcze sama naprawdę już nie wiem... ja nie chcąc sobie robić problemów sprawę ze Slimexem puściłam mimochodem... może nie potrzebnie. Czytałam gdzieś po stronach, że można samemu sobie narobić w ten sposób problemów.
gość
29-11-2011, 12:34:02

wyrażenie woli zakupu =/= dokonanie zakupu
Początkująca
30-11-2011, 08:09:11

elischewa no i jak sytuacja? dzieje sie cos? czekam z niecierpliwoscia bo sama chce tam zamówic :)
gość
30-11-2011, 08:29:53

jeszcze chwilę- mieli mi wysłać jeszcze raz wiec czekam- dziś lub jutro powinno sie coś pojawić...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: