Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

gość
24-11-2011, 19:02:01

puszysta20 2011-11-17 23:37:49 tafla_wody@onet.eu
kurde wielkie dzięki Ci za poecenie zielarnia_24h@op.pl- masz jakiś procent od tych naciągaczy?
gość
24-11-2011, 19:06:54

jeśli cos się zmieni sprawę sprostuję ale jak sądze marna szanse-> policja
Początkująca
25-11-2011, 22:21:05

Podaj kontakt - prześlę Ci namiar bo nie chciałabym zaszkodzić tej osobie!
Początkująca
25-11-2011, 22:48:19

jamone@tlen.pl
też nie chcę zaszkodzić, ale chcę skorzystać!
Początkująca
26-11-2011, 12:50:49

Ja kilka dni temu otrzymałam przesyłkę od użytkownika adresu zielarnia_24h i jestem bardzo zadowolona. Również wpłacałam na konto i było bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt i zero problemów. Także ja bym polecała...
gość
26-11-2011, 15:33:10

unicornn 2011-11-26 13:50:49 Ja kilka dni temu otrzymałam przesyłkę od użytkownika adresu zielarnia_24h i jestem bardzo zadowolona. Również wpłacałam na konto i było bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt i zero problemów. Także ja bym polecała...
ta jasne- akurat tylko kika osób sie nacięło- zielarnia_24h sobie tu robi autoreklamę- jeśli wszysko poszło ok a ty nie jesteś A. Sikora z Harcerskiej 5 Świętochłowice 41-600, to podeślij mi prosze nr. telefonu do zielarni.
gość
26-11-2011, 15:34:47

i akurat problemów z zielarnia_24h nie ma ososba która wlaśnie dopiero co się na forum pojawiła- ŚCIEMA JAK NIC!!!
Początkująca
27-11-2011, 09:03:01

Wiesz nie mam zamiaru Cię do czegokolwiek przekonywać... Ale wiem co kupiłam i co do mnie przyszło. Nie wiem w jakim celu mialabym pisać nieprawdę... Ale skoro Ty wiesz lepiej to ok... Ja ze swojej strony mogę jedynie powiedzieć, ze zamówiłam poprzez zielarnię i przesyłka dotarła - fakt faktem, że nie w przeciągu trzech dni jak podawali w mailu, ale o tygodniu orzymałam preparat. A na forum nie pojawiam się po to żeby promować czy reklamować to czy tamto... Ja też szukałam namiaru i otrzymałam go od osoby z forum... zamówiłam z wielkimi obawami, ale w końcu dostałam to co chciałam. I nie wiem jak śmiesz wątpić w to czy dostalam przesyłkę czy nie... Chyba forum jest po to żeby w jakiś sposób sobie pomagać i skoro nie miałam problemów z zielarnią to postanowiłam się tym podzielić z innymi.
gość
27-11-2011, 11:51:28

zielarnia_24h to naciągacze, gdyby byli uczciwi probówali by wyjaśnić sytuację wtedy mogłabym sprostować wypowiedź usunąc to i owo- a tu nagle głucho cicho od kiedy otrzymałam awizo i poprosilam o wytłumaczenie dlaczego najpierw zainkasowali moją wpłatę na konto a potrm wysłali mi przesyłkę popraniową- a przed zakupem niemal natychmiastowo odpowiadali na wszystkie moje maile. Bardzo dobrze swoją droga że odpowiadali bo przyjamniej mam dowód na wyłudzenie.
a w jakim celu nowa osoba na forum miałby pisać że, są tak mega zarąbiście uczicwi?- autoreklama celem naciągniecia jeszcze kilku osób. Ja zostałam okradziona przez zielarnia_24h i tyle! i wiem ze nie jestem jedyną taką osobą i wiem że nie popuszczę!
Początkująca
28-11-2011, 06:27:18

Najwidoczniej ja miałam to szczęście i mnie nikt nie oszukał - może to kwestia podejścia... W każdym razie ja nie mam powodów ku temu żeby nie zamówić tam kolejnego opakowania. Jedno w czym mogę Cię zrozumieć to złość bo mnie dwukrotnie oszukano na slimexie... szkoda tylko,że ciężko z tym zrobić cokolwiek ze względu na brak dostępu leków na polskim rynku, więc myślę, że jakiekolwiek działania przysporzą problemów także i Tobie.
Cóż mogę Ci życzyć powiedzenia w dochodzeniu swoich racji.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: