Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

gość
04-12-2011, 11:50:06

czy osoby które też zamawialy z tego źródła mogą napisać czy ich dropsy tez tak wyglądaly? i ma taki dziwny zapach jakby przyprawy ale jakiejś dziwnej...
Początkująca
05-12-2011, 11:48:35

no super ze doszły, a dostalas swój obiecany gratis?
Brałaś już te tabletki? jak się czujesz?
gość
05-12-2011, 12:17:52

nie brałam jeszcze, trochę sie boję
"Etykiety są zdejmowane jeszcze przed wysyłką za granicę, gdyż nie chcemy robić sobie problemów z powodu przemytu (...) środka"
a wcześniej pisali że:
"Nie jest to chińska podróbka, sprowadzany jest z Tybetu. Dodatkowo zawijany ochronną aluminiową folią. Nie są to również te same podrabiane leki, które można nabyć na internecie za 100 złotych"
i już nie wiem....
Początkująca
05-12-2011, 12:41:16

a nie są zawijane ochronną folią aluminiową?
czyli nie ma nawet etykiety tak?
Tafla wody pisała ze brała od nich i sporo schudła, moze napisz do niej czy też dostała takie same.
gość
05-12-2011, 12:55:08

napisałam do niej, mam białe pudełko bez żadnej etykietki czyli może być to w sumie wszystko...
[url href=http://www.forumginekologiczne.pl/galeria/elischewa/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][img hash=4edb5dc449fcd href=http://www.forumginekologiczne.pl/galeria/elischewa/pokaz/4edb5dc449fcd]http://static2.medforum.pl/portals/user_photos/200593/4edb5dc449fcd_200x200_adaptive.jpg[/img]
Początkująca
05-12-2011, 15:01:40

kurcze, rzeczywiście wyglądają nieco podejrzenia, najgorzej, że jest mnóstwo informacji na temat meizitang'u zielonego, a o czerwonym bardzo ciężko czegokolwiek się dowiedzieć, takie jest moje odczucie..
niepokoi mnie kształt pigułek, gdyż zielone wyglądają zupełnie inaczej
elischewa, daj znać, jeśli otrzymasz jakieś info od tafli wody, byłabym bardzo wdzięczna
Początkująca
05-12-2011, 15:01:47

kurcze, rzeczywiście wyglądają nieco podejrzenia, najgorzej, że jest mnóstwo informacji na temat meizitang'u zielonego, a o czerwonym bardzo ciężko czegokolwiek się dowiedzieć, takie jest moje odczucie..
niepokoi mnie kształt pigułek, gdyż zielone wyglądają zupełnie inaczej
elischewa, daj znać, jeśli otrzymasz jakieś info od tafli wody, byłabym bardzo wdzięczna
gość
05-12-2011, 15:25:25

no właśnie wiem, zielony był w ładnych żelowych kapsułkach i masa info jak odróżnić podróbę od oryginału nawet na zagranicznych stronach.... nic no, czekam na jakieś info od tafli...
Początkująca
06-12-2011, 11:52:56

Tafla się nie odzywa? odważyłas się już na ta tabletke? na forum pisały też inne osoby które brały od zielarni może napisz do nich jak wyglądały ich opakowania?
Początkująca
08-12-2011, 17:58:30

we wtorek zdecydowałam się i również zamówiłam tabletki u zielarni, dzisiaj przesyłka przyszła, są identyczne jak Twoje elischewa, rzeczywiście dziwnie pachnął, nie mają żadnego smaku, gdyż próbowałam polizać, od poniedziałku zaczynam brać, będe pisała jak zachowuje się mój organizm, mam nadzieję, ze nie trafiłam na podróbę i faktycznie zrzucę zbędne kilogramy i wrócę do wagi sprzed roku :)
elischewa, a jak sprawa wygląda u Ciebie? zaczęłaś brać pigułki, czy zrezygnowałaś? uzyskałaś jakieś info od dziewczyn, które brały m. czerwony na temat wyglądu tabletek?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: