Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
19-12-2011, 19:01:20

hej, zamowiłai dostałam. wyglad jasnobrazowe..zapach nawet przyjemny taki ciut waniliowy. nie wytrzymałam i jedna kapsułke otwarłam, w srodku dwa rodzaje proszku- taki biały pyłkowaty i jasnokremowe kryształki..sprobowałam- smak jakby proszek do pieczenia- wyczuwalna soda. hmmm gdzies czytalam ze to moze byc jak narkotyk itd....wiem za czasowa studiow ze amfa szczypie :)...ten specyfik w kapsułkach nie...Kurcze boje sie..ale chec schidniecie i pewnie wielka głupota brania czegosc nie wiadomego jest silniejsza..juro zaczynam.
A jak Wy? bierzecie?..moze ktos kto jeszcze tutaj zagada i kupił w zielarni da znac..jak po skoczeniu kuracji- jak zdrowko jak waga?
gość
20-12-2011, 11:36:01

ja nie otwierałam kapsułek, ale jeśli chodzi o zapach to moje walą jakimś zielskiem...
Początkująca
20-12-2011, 13:46:59

hmm, czuję się okej, tylko ten problem z zasypianiem i ogólnie ze snem, śpię po 4-5 h na dobę :(
dzisiaj jest mój 8 dzien, schudłam 1,5 kg, w sumie niedużo, jednak jeśli weźmie się pod uwagę moją wagę to i tak myślę, ze jest to sukces, więc przez 4 tygodnie powinnam schudnąć 6 kg, jeśli osiągnę taki efekt, to będę bardzo zadowolona i chyba osiągnę moją idealną wagę :) jeśli jednak będę chciała zrzucic dodatkowe kilogramy to myślę, ze oprę się już raczej o dietę i intensywne ćwiczenia :)
elischewa, nie brałam żadnych wspomagaczy, po prostu przewalam się z boku na bok, rozmyślam ;)
Początkująca
25-12-2011, 15:14:29

josapi, elischewa jak idzie wam odchudzanie? pomagaja tabletki? ile schudlyscie i w jakim czasie?? ja ciagle sie waham a do zrzucenia 20 kg ehhhh czekam na odpowiedz.
gość
27-12-2011, 12:32:51

ja po 6 dniach tylko 0.5 kg w dół :( nie objadałam się na święta, ale też nie zaważyłam żebym jakoś specjalnie mniej glodna chodziła, poprostu przez święta sie bardzo pilnowałam sama... nie wiem co o tym myśleć... problemów z zasypianim nie mam ale też nie walę tylu kaw ile zalecali, no i jeszcze warto wpsomnieć o tym, że trochę mnie specyfik otumania... póki co tyle
Początkująca
02-01-2012, 09:26:30

hej, wiec mi kompletnie nic nie daje branie meizitangu, czuje ze to jakis trafny...biore ograniczam jedzen ie i waga stoi..to kitu, zielarnia chyba tez juz sie wycfanila i sprzedaje podróby
gość
02-01-2012, 09:29:58

potwierdzam to co pisze Korina i również nie polecam- bubel jak nic, szkoda zmarnowanej kasy... spadło mi przez prawie już dwa tygodnie 0.8 kg, mimo łykania zgodnie z instrukcją, czuję ssanie w żołądku i absolutnie nie hamuje apetytu! ciekawa jestem co tam w środku jest...
Początkująca
04-01-2012, 09:26:43

hej dziewczyny :) ja bralam mez ladnych pare lat temu i to sporo sie tego nabralam ;P kazdy organizm reaguje inaczej. bralam w tym samym czasie z trzema kolezankami,te same opakowania od tego samego sprzedawcy. ja schudlam 8,druga 13 a trzecia tylko 2 i niewiadomo dlaczego.potem mialam przerwe a za drugim razem tez schudlam tylko 4. organizm mi sie uzaleznil ale tez i przyzwyczail do preparatu niestety. jestem ciekawa jak dzialaja 'dzisiejsze' :) i chyba zamowie,mam spore doswiadczenie wiec wam powiem czy dzialaja tak jak powinny,nie chodzi mi tu o spadek masy bo z tym to jak juz wspomnialam kazdy ma inaczej,ale o to jak bede sie po nich czula,a czulam sie specyficznie :P
Początkująca
04-01-2012, 14:54:59

@ agniesszkas
a czy Ty masz namiar na kogoś sprawdzonego?
bo już tyle się naczytałam, mam 2 namiary i cały czas się waham, który lepiej wybrać ;/
Początkująca
04-01-2012, 20:41:30

jamone 2012-01-04 15:54:59 @ agniesszkas
a czy Ty masz namiar na kogoś sprawdzonego?
bo już tyle się naczytałam, mam 2 namiary i cały czas się waham, który lepiej wybrać ;/
nie nie mam niestety. moje namiary dawno wygasly dlatego tez szukam na forum :) a czy ktos kupowal na ***?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: