Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
12-01-2012, 22:56:10

no niestety ja trafiłam chyba na podróbkę...
wywaliłam w błoto 160 zł :/ tabletki nie skutkują...zielarnia_24h@op.pl to shit !!!!!!!!!!
Wtajemniczona
13-01-2012, 12:09:44

Jak pisłam wcześniej ja kupiłam zielony i na pewno działa bo znam objawy bo już je brałam . Tylko parę lat temu brałam 2 tabletki dziennie a teraz jedną. Faktycznie coś musi być z tym czerwonym bo jest silniejszy od zielonego i nie działa. Ja za moje z przesyłką zapłaciłam 105 zł.
Wtajemniczona
13-01-2012, 12:13:14

Jeszcze jedno dziś wziełam 2 tabletkę i nawet nie pomyślę o jedzeniu . Na śniadanie na siłę zjadłam pół kromki razowca z masłem . Mam odczucie jakby te tabletki blokowały łaknienie. Dużo piję wody bo mnie suszy.
Początkująca
13-01-2012, 13:17:30

mefisto1 dasz mi namiary na sprzedawcę ?:)
oto mój kontakt ewelina.krak@wp.pl
Na pewno z moim coś jest nie tak nie mam żadnej suchości w ustach... ani jedzenie nie sprawia mi trudności..
1 dnia wręcz odczuwałam ""ssanie w żołądku "
i oczywiście tak jak już wcześniej ktoś pisał..
Jak zamawiałam to "zielarnia " odpisywała błyskawicznie...
po wpłacie na konto na odp na maila czekałam 5 dni. !!!!! jestem sfrustrowana .
Wtajemniczona
13-01-2012, 13:46:47

Evelaaa wysłałam Ci namiary na pocztę. Nie brałam czerwonych więc nie wiem jak one działają ? Reszte opisałam w e-mail.
Początkująca
13-01-2012, 14:37:32

Serdecznie dziękuję :) zastanawiałam się kiedyś nad tą stronką ale potem ją gdzieś zgubiłam...
jeszcze raz dziękuje :)
Początkująca
13-01-2012, 14:44:38

Witam. Zaciekawiła mnie Wasza rozmowa. Postanowiłam się przyłączyć, ponieważ się niepokoję - możliwe, że niesłusznie. Przyjmowałam m. zielony i czewony, ale żaden nie wyglądał podobnie do tabletek na ww zdjęciu. Nie wiem co to może być. Po przyjęciu pierwszej tabletki czerwonego miałam lekkie kołatanie i szum w głowie. Faktycznie mało jadłam, jednak waga nie spadała w zaskakującym tempie, ale nie jestem pewna czy szybki spadek wagi jest wskazany. Zaczęłam od 86kg przy wzroście 170cm :( Waga spadła do 72kg, ale nie zawsze chyba miałam oryginały tabletek. W każdym razie suchość była, kołatanie się pojawiło, ale było jeszcze coś i dla mnie to ważny czynnik - zniknęła ociężałość i niechęć. Miałam wigor, dobre samopoczucie - power. Poszukuję teraz zielonego, ale po tym co zobaczyłam (zdjęcie), mam OGROMNE wątpliwości.
gość
14-01-2012, 20:42:34

@raptuska, a od kogo kupowalaś, możesz mi napisac priva? mefisto1, też bym prosiła o namiar na maila!
Mi one podejrzanie i wygądają i pachną i szczerze mówiac nie lykam ich już- sa do dooopy :/ Dziwne jest to, że tyle osób wcześniej na forum zachwalało zielarnie a teraz cisza.... pewnie nieźle sie na nas naiwniakach obłowili
Początkująca
15-01-2012, 19:40:01

Ja też kiedyś zażywałam meizitang zielony jakieś 5 i 3 lata temu. Działały idealnie bo chudłam na nich 15kg i były na tyle mocne, ze pod koniec mogłam zażywać tabletke co 2-3 dzień, a mnie i tak nie chciało sie jeść, owszem dużo piłam wody bo odczucie suchości było spore w ustach i na początku nie mogłam zasnąć- do czego po jakimś czasie się przyzwyczaiłam i potem bezsenność minęła, a każdego dnia miałam sporo energii pomimo, że jadłam w ciągu dnia bardzo, bardzo mało. Później nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem, urodziłam zdrowego synka, ale zawsze miałam mocny organizm a każdy może reagować inaczej na te tabletki. Rok temu zamówiłam meizitang zielony ale najwyraźniej była to podróbka bo kompletnie nie działał, nie zmniejszał on odczucia łaknienia a teraz bardzo ciężko jest znaleźć te prawdziwe tabletki. Więc bardzo Cię proszę Mefisto1 podaj mi namiar na sprzedawce u którego zakupiłaś meizitang zielony na mój adres email: ultimate.amethyst@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i będę wdzięczna. Pozdrawiam
Początkująca
16-01-2012, 08:57:06

Trudno zdobyć namiar na oryginał. Wkrótce mam otrzymać paczkę z m. zielonym. Po ostatniej kuracji (zielonym) zostały mi 2 tabletki to porównam. Jak się będzie OK to polecę namiar. Mam też jedną tabletkę czerwonego, ale to z pewnością nie oryginał, chociaż otrzymany w zaklejonym plastikowym pudełku - opakowanie wyglądało na oryginalne.
Myślę, że co najmniej raz się nacięłam - możliwe, że dwa. Zawsze zaglądam do kapsułki. Raz miałam m. czerwony z proszkiem w kolorze piasku a raz dziwnie pozgrzewane kapsułki (te nic nie wywołały). Poza tym nigdy nie kupiłam ***, a mój czerwony, kapsułki miał identyczne jak *** na zdjęciach dostępnych w internecie (dwa odcienie zieleni).
Póki co ryzykuję na zielony, a jak będzie ok (myślę, że za jakiś tydzień będzie wiadomo) to dokupię czerwony.
Elischewa, nie wiem jak wysłać do Ciebie wiadomość (pierwszy raz rozmawiam na forum).

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: