Reklama:

Rozmowy przy kawie lub herbacie:) (2968)

Forum: My kobiety

gość
12-11-2012, 00:40:41

Aniu mówisz o Tej Kat (demether)? Jeśli tak to ma ostry języczek, ale w pozytywny sposób, bo nie sposób nie przyznać Jej racji. Ja nie zasługuję na nic, co dobre, pozytywne, bo nic takiego nie wnoszę w życie innych. Aniu ja powinienem szanować własne życie a tego nie robię, bo uważam, że na to nie zasługuję. A jeśli chodzi o Darka to na swój sposób Go podziwiam, bo to naprawdę fajny i wartościowy chłopak (facet). Aniu wiem, że dzisiaj a raczej 11.11.2012 Znowu pojawiły się, co do Ciebie jakieś, ale... Ale nie zawracaj sobie tym głowy, bo nie warto. Jesteś, jaka jesteś i ja za to Cię polubiłem. Bądź dalej sobą a nie tym, kim chcą inni, bo za to Cię lubię. Bądź taką, jaką Cię poznałem na tym forum, bądź nie 28 vel Ania i nie zmieniaj się. Aniu być może ja jestem mało wymagający, ale dla mnie szczerość tudzież prawdziwość jest podstawą i za to Cię tak bardzo polubiłem.
Bogdan
gość
12-11-2012, 01:06:22

Bogdanie ja zawsze byłam sobą i nie udawałam nikogo innego. Tak Darek jest porządny i też mają do niego jakieś, ale bo mnie broni.Jedno wiem,ze Darek stanie w obronie każdego i prawdy.
Bogdanie ja nawet nie czytałam tych informacji na mój temat. To tylko najgorsze za przeproszeniem osoby się zachowują nieodpowiednio.Mare napisała rekiny czy Ty uważasz,że dorosła osoba matka,żona tak pisze?
Osobiście mnie zabolał sposób wyrażania się Mare, jej postawa i ignorancja.
gość
12-11-2012, 01:51:26

Aniu wiesz, że co do Reni (mare) jak i Ciebie nie mam nic. Dlatego mi przykro, bo nie chcę ani Tobie ani Reni wyrządzić krzywdy. Stawiasz mnie pomiędzy "młotem a kowadłem" Nie będę wybierał jednak pomiędzy Wami, bo jesteście dla mnie tak samo wartościowe. Ja nie chcę waśni chcę wspólnego dobra Twojego, Reni i mojego a także każdego, kto odniesie się do mojego problemu i mojej sytuacji. Aniu wiesz jak odniosła się do mnie Kat, jakimi słowami, ale ja Jej za to bardzo dziękuję, bo była sobą, była szczera i chociaż zablokowała mnie na skype to wiem że gdybym dzisiaj zapukał do Jej drzwi to otworzyłaby mi je. Aniu ja Kat chyba już na zawsze pozostanę dłużnikiem, bo czuję to, że jesteśmy tacy sami... Zobacz ja i Kat a jednak... Renia jest też sobą to, co tak wkurza innych (i mnie na początku też), ale ja wiem, że to kobieta anioł, choć w ludzkiej postaci. Dajmy sobie odpust i zapomnijmy, co niemiłe...
Dla mnie bez względu na nick jesteście tym, co dało mi, choć na chwilę wiarę... i choć nie wiem jak to się zakończy dziękuję Wam wszystkim.
Bogdan
Wtajemniczona
12-11-2012, 08:11:10

Drogi Bogdanie gdy weszłam na ten portal i zobaczyłam co mare pisze na temacie epilepsji to się za głowę złapałam ,bo powiedz sam czy jeżeli jest temat epilepsja to znaczy że tam trzeba pisać o teściowe o pogodzie czy jak się ona czuje itp . Życze tobie miłego dnia pozdrawiam natalia
gość
12-11-2012, 08:47:15

Treść zablokowana przez moderatora

Liderka opinii
12-11-2012, 10:46:46

Gościu po raz kolejny prowokujesz? chcesz się dalej kłócić? po co Ci to... dajcie sobie spokój! :(
"nie można przestać pragnąć dziecka, tak samo, jak nie można przestać oddychać..." [url=http://slub-wesele.pl/][img]http://s10.suwaczek.com/20110827580117.png[/img][/url]
Liderka opinii
12-11-2012, 11:03:45

Treść zablokowana przez moderatora

Liderka opinii
12-11-2012, 11:08:30

Gość 2012-11-12 09:47:15 natalia Twoja głowka jest pusciutka wiec nic dziwnego ze Cie to zdziwilo he he ;)
Jestes takim pustakiem njakich mało
Natalia widze ze Twoje slowa kierowane byly do Bogdana a ktos odpisał tak chamsko ale nie wydaje mi sie by to odpisał Bogdan bo widze ze jego wypowiedz powyżej jest zbyt poważna by slowa tego typu jak tutaj padły od niego (a tak na marginesie by nie bylo ze kogos osodzam albo cos slowa te kieruje do natali bo ktos nie ladnie napisal nie na miejscu ) a widze jej wypowiedzi i dziewczyna powaznie pisze i zdania są logiczne i madre wiec to co ktos tutaj do niej napisal to dla mnie nie na miejscu ( nie poważne)
Liderka opinii
12-11-2012, 11:09:22

kajav 2012-11-12 12:03:45
Gość 2012-11-12 09:47:15 natalia Twoja głowka jest pusciutka wiec nic dziwnego ze Cie to zdziwilo he he ;)
Jestes takim pustakiem njakich mało
Myśle ze te slowa napisala ktoras z osob zalogowanych bo sa to slowa nie na miejscu nie poważne i nie odpowiednie ale nie ma sie co zaglebiac kto to napisal mysle ze admini i wlasciciele strony widza czy ktos pisze na temat czy nie na temat ... jezeli nie na temat to automatycznie dane wypowiedzi sa kasowane wiec Natalia mysle ze tutaj Administracja rowniez zwroci na to uwage...
Liderka opinii
12-11-2012, 11:11:52

przepraszam ze wypowiedz dwa razy napisana ale chcialam cos poprawic i zamiast edytuj kliklam cytuj i nie umie teraz tego zmienic

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: