Reklama:

Rozmowy przy kawie lub herbacie:) (2968)

Forum: My kobiety

gość
09-04-2014, 14:39:33

no piotrpan, mowie , ze masz zadbane paznokcie , lubie zadbane paznokcie u facetow 88:88
gość
09-04-2014, 15:03:49

Skąd wiesz, że mam zadbane? Zwracaj się do mnie per Piotrek.
Metta( :D)-(-=
gość
16-04-2014, 15:16:13

Przepraszam , ze z opoznieniem wynikajacym z niecheci zagladania na herbatke , ludzie preferuja " po godzinach", a goscie nie moga tam pisac , rygorystyczne wymogi medforum.
Piotrze ja nie chcialam przypodobac sie , wyrazajac pochlebne zdanie o Twoich pzanokciach , lecz to fakt , masz zadbane , a widzialam kciuk na fotce 88:88 ktora zamiesciles prezentujac swoj budzik. Ja nie zaczepiam ja podziwiam
gość
16-04-2014, 18:52:16

Szkoda, b. lubię jak kobiety mnie podrywają :)
Metta( :D)-(-=
gość
17-04-2014, 13:36:29

Zgoda ale cos w zamian , a mianowicie wyjasnij gdzie podzialy sie dwa watki psychiatryczne " dla rodziny" i wsparcie psychiczne"
gość
09-04-2016, 15:05:39

Odgrzebalam ten stary watek , zapraszam wszystkie nielogujace sie osoby , logowiczow tez .
Dzisiaj tez mam ochote upiec male co nieco w duzej blaszce , np szarlotke - jablecznik , jak je zwac prawidlowo bo nie widze roznicy.
Kto ma prosty i niewyszukany przepis ? , nie chce korzystac z podanych receptur perfekcyjnych pan domu z netu , bo lista nieraz siega 12 skladnikow.
Upieczemy wspolnie?, a pozniej zaparzymy kawe lub herbate do wspolnej degustacji.
Początkująca
26-04-2016, 14:53:50

Czuję się niezrozumiana przez najbliższych i nie mam faceta, pocieszycie mnie? :)
gość
29-04-2016, 18:25:20

Bolo czyli Boleslawa ? , jakie piekne imie takie staropolskie , takie inne anizeli te nowoczesne wziete od innych narodow. Pocieszam?
Bolunia nie smutaj sie , on Ciebie znajdzie , az bedziesz miec go po dziurki w nosie ! Przysiegam bo tak bywa , wiem to z wlasnego doswiadczenia . Sorry ze dopiero dzisiaj zajrzalam , oops a mialam nie wydawac sie, ale stalo sie . Teraz Ty Bolcia zajrzyj zebysmy mogly codziennie lub co drugi dzien cos naklepac , a moze znajda sie tez inne osoby chetne na kawusie lub herbatke.Koniecznie musze cos upichcic albo isc do miasta i kupic ciasta

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: