Reklama:

Rozmowy przy kawie lub herbacie:) (2968)

Forum: My kobiety

19-07-2013, 18:48:48

Mam prosbe, zejdzcie juz ze mnie i zajmijcie sie soba.Nagle okazalem sie glowwnym winnym.Juz rozumiem Ewo, ze to nie Twoj tekst, ale niepotrzebnie go przypominalas.Ja go wyparlem i nie pamietalem o nim.
Jak szukacie sobie ofiary, to poszukajcie sobie kogos innego
19-07-2013, 18:53:00

Po czerwonych "lapkach". ktore ostatnio otrzymalem sadze, ze musze sobie isc
19-07-2013, 18:57:57

Przypominam, ze portal ma sluzyc pomoca osobom majacym klopoty ze zdrowiem. Nie ma byc arena do klotni, szkalowania , naigrywania sie i robienia sobie zartow z innych.Zycie jest zbyt krotkie i ciezkie i po co jeszcze je sobie utrudniac
gość
19-07-2013, 18:58:21

raf32 2013-07-19 20:53:00 Po czerwonych "lapkach". ktore ostatnio otrzymalem sadze, ze musze sobie isc
Robisz zamieszanie, oskarżasz ludzi, a na koniec strzelasz focha. Brawo za dojrzałość, a zwłaszcza wypieranie tego co niewygodne, ale nie dlatego, że dręczy, ale że pokazuje Twoje niedoskonałości.
Chcesz to idź, ale nie zwalaj na nas swojej nadpobudliwości i humorzastego charakterku.
Nie jedną osobę już tu obraziłeś.
A jak stąd odejdziesz to wbrew temu co sądzisz, ale stracisz wiele ze swojego życia. I to fakt :P
gość
19-07-2013, 19:07:59

Rafciu,juz dobrze,luzik.,ja tylko nie chcialam byc niesluszie zle oceniona,a nie przypominac Ci niemile sprawy.nie pamietasz ,jak i mi sie obrywalo ,ze odgrywam wszechmadra,i takie tam,ktore juz puscilam w niepamiec,chce dobrze zyc z kazdym i jak moge pomagac,czy to gosc czy osoba ktora juz znam.ewa
gość
19-07-2013, 19:40:10

Raf,nie jesteś zły ani głupi chłopak,nikt nie robi tu nagonki na Ciebie,tylko to TY masz byc panem swoich emocji ,a nie ,że one rzadza Toba,zanim wsciekly odpiszesz bo chcesz sie odgryżc komus za niemily post,przemyśl,wyjdz na spacer,wez ciepla kapiel-woda koi nerwy,zrob herbatke melissa z miodem i jak spokoj do Ciebie wroci pisz.
gość
19-07-2013, 20:06:54

raf32 2013-07-19 20:48:48 Mam prosbe, zejdzcie juz ze mnie i zajmijcie sie soba.Nagle okazalem sie glowwnym winnym.Juz rozumiem Ewo, ze to nie Twoj tekst, ale niepotrzebnie go przypominalas.Ja go wyparlem i nie pamietalem o nim.
Jak szukacie sobie ofiary, to poszukajcie sobie kogos innego
Rafal czy na pewno zrozumiales ,ze tylko Cie cytowalam,nawet tlo szare bylo-typowe dla cytatu a nie bylo to moje celowe dzialanie,po Tym sms widze ze nie ,a ja nie mowie ze to mnie obraza,bo nie ja pisalam tylko ze mam poczuwac sie do winy-nieslusznie za nie moj tekst.
teraz tez jest cytat i zobacz sobie,tlo cytatu sie wyraznie rozni kolorem.
gość
19-07-2013, 20:16:09

Ewidentnie szkoda czasu tłumaczyc komuś ,kto za mądrego się uważa ,a jak nie może się zalogowac -szuka winnych,ktos mu manipulowal z programem,nie wie jak byc gosciem i jak wyglada cytat ,czym rózni sie od oryginału.A może to urojenia przesladowcze i poczatki schizofreni?tak sie zaczyna,wszyscy i swiat spiskuja przeciwko nam ,nie wiem juz o myslec.
gość
20-07-2013, 18:34:47

Proszę odczepić się od Rafała. Rafał to wrażliwy, mądry, inteligentny facet. Jeśli ktoś tu się nudzi niech spróbuje przeczytać wszystko o psychologii tłumu - to wiele wyjaśnia ...
gość
20-07-2013, 20:19:27

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: