Reklama:

Rozmowy przy kawie lub herbacie:) (2968)

Forum: My kobiety

gość
09-06-2013, 11:36:55

Nie moge odnależc wątku,gdzie dyskutowalismy o dobrej książce,tam bym Cie Wila zaprosila ,jest tam fajnie i o czym pogadac.Jest tez portal lubimyczytac.pl tam zobacz jak chcesz.
Forumowiczka
09-06-2013, 11:50:45

Gość 2013-06-09 12:59:11 Heart,tu nie bylo goscia,faceta z ktorym by nie28 normalnie dluższy czas rozmawiala,więc to ona jest tym meskim gościem.
No ja wlasnie wiem o tym, ale spojrz na gramatyke- raczej poprawna, nawet ortografia... cos nie pasuje...
gość
09-06-2013, 11:58:31

Witam zacne grono
Jesli po burzy wyszlo slonko , to wszystkie promyczki skierowalo na ten watek. Co chce osiagnac wchodzac do grona ?. Tak zwyczajnie pogadac co mi w duszy gra
Nie chce wiecej zyc w pedzie , w pospiechu, musze zwolnic , stonowac, zahukalo mnie zycie , jesli nie zwolnie to wypadne z torpedy na zakrecie. Kto mnie wysmieje, popuka sie w czolo, nie musi pisac , nie jest obowiazkiem bywanie na wszystkich watkach , sa tetniace zyciem , sa tez spokojne. Pozdrawiam wszystkich Wila
gość
09-06-2013, 12:13:20

Tajemniczy gosc to szlachetny czlowiek , serce , zawsze chetnie podaza z pomoca potrzebujacym , nikogo nie skrzywdzil slowem, mialam okazje poczytac jego posty, bardzo pozytywnie nastawiony . Nie mam przyzwolenia zdradzic jego szczegolow z prywatnego zycia , ale dzieki wielkiej sile dzwiga ten ciezar, ktory chetnie pomoglabym mu poniesc.
Pisz tu z nami B, tu jest cicha przystan... Wila
gość
09-06-2013, 14:26:00

nie28 nie robila bez przerwy błędow ortograficznych,najprędzej stylistyczne przez co jej wypowiedzi byly smieszne ,ale co do ortografi,chyba by nie wygrala kilku konkursow,na to tez patrzą,teraz jej metamorfoza to wcielenie sie w meskiego goscia.
gość
09-06-2013, 14:30:02

dajcie juz dziewczynie zwyczajnie spokoj bo ja czkawka zameczy
gość
09-06-2013, 14:41:01

No właśnie,zameczy ja czkawka na śmierć tak ją tu wspominamy,i taki bedzie smutny koniec.
gość
09-06-2013, 14:55:38

Gosciu , zauwazylismy , ze piszesz sam z soba , a grzecznie mowiac przeszkadzasz . Czy masz cos do powiedzenia czy masz zamiar macic? Wila
gość
09-06-2013, 17:44:49

NIETYPOWY WIĘZIEŃ.
W Koszalinskim więzieniu ma przebywac do 2017 za kradzieże uposłedzony umysłowo,z padaczką młody chłopak,dlatego ze psychiatrzy orzekli jego poczytalnosć.
On jest jak dziecko,wie ze nabroił,bo zabrał coś co znalazł,odwiedzajaca matke pyta kiedy do domu i o swoja swinke morska.
Matka napisala juz list do Prezydenta z prosba o ułaskawienie,mam nadzieje ze sie uda,to tylko w Polsce chyba jest mozliwe zeby przez ''mądrośc'' psychiatrów cierpiał chory człowiek.
Bylo w wiadomosciach TVN.
gość
09-06-2013, 19:37:20

To jest rzeczywiscie przykra sytuacja z tym wiezniem.A czy mozna mu jakos pomoc?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: