Witam witam!
Fisio diur o którym pisałam mozna nabyc w dobrych aptekach koszt 40 zł. Bardzo fajnie oczyszcza i działa na skórę, cerę, zabiera wodę, która zalega worganizmie(więc trzeba dużo pić) i pomaga stracić kilogramy. Przypołaczeniu z *** fajne samopoczucie. Dziś skończyłam połowe drugiego opakowania *** najpierw 10 teraz 15. Od kilku dni ubytek wagi nie zmienił się 8 kg do tyłu. Ale jestem dobrej myśli bo choć tempo nie jest zawrotne to mam poczucie , że uda mi sie zrzucić jeszcze 20 kilogramów i coraz mocniej w to wierzę. Chyba po raz pierwszy odchudzam sie tak metodycznie łącząc różne uzupełniające się elementy. Cwiczenia, dieta bezwęglowodanowa (no i nie jem zbyt wiele jak to po ***), ***, fisio diur, balsamy wyszczuplajace. Coraz lepiej wyglądam w ciuchach, cera mi się poprawiła... Odczuwam jednak (tu o skutkach ubocznych ***) coraz częściej dyskomfort przy prowadzeniu samochodu (czego nie było gdy zaczynałam stosować ***). Nie mam zbyt dobrej koncentracji. Mam coraz większą determinację w sobie i zycze Wam , żebyscie też nie rezygnowały nawet jeśli to idzie wolno. Pozdrowionka dla wszystkich. Strawka.