Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
06-03-2008, 12:29:00

Witam, od 5 dni biorę meride 15, i strasznie chce mi sie jesc. Nie mam zadnych objawów o jakich piszecie, czyli ból głowy, nadpobudliwosc czy nerwowosć. Najgorsze jest to ze cały czas bym jadła. Może na mnie nie działa, Nie wiem!! MOze, któras z was tez tak miała to bedzie mi raźniej!
gość
06-03-2008, 12:55:00

jem *** 15 od 6 dni, piatego dnia odchudzania ubylo mi 4 kilo. SAVANNAH
gość
06-03-2008, 19:52:00

witam ja tez biore *** 10- 7 dzien i wydaje mi sie ze nic, i wlasnie tak jak ty normalnie bym jadla mialam 3 dni bole glowy ale z jedzeniem jest tak samo wczesniej zdecydowalam sie na meizitang i bylo to samo czyli inni nie jedli a ja cholera normalnie .po tym opakowaniu poprosze o 15 moze silniejsza pomoze?????!!!!!!chyba ze wmowie sobie ze nie bede jadla i tyle jola
Początkująca
07-03-2008, 08:25:00

Witam witam!

Fisio diur o którym pisałam mozna nabyc w dobrych aptekach koszt 40 zł. Bardzo fajnie oczyszcza i działa na skórę, cerę, zabiera wodę, która zalega worganizmie(więc trzeba dużo pić) i pomaga stracić kilogramy. Przypołaczeniu z *** fajne samopoczucie. Dziś skończyłam połowe drugiego opakowania *** najpierw 10 teraz 15. Od kilku dni ubytek wagi nie zmienił się 8 kg do tyłu. Ale jestem dobrej myśli bo choć tempo nie jest zawrotne to mam poczucie , że uda mi sie zrzucić jeszcze 20 kilogramów i coraz mocniej w to wierzę. Chyba po raz pierwszy odchudzam sie tak metodycznie łącząc różne uzupełniające się elementy. Cwiczenia, dieta bezwęglowodanowa (no i nie jem zbyt wiele jak to po ***), ***, fisio diur, balsamy wyszczuplajace. Coraz lepiej wyglądam w ciuchach, cera mi się poprawiła... Odczuwam jednak (tu o skutkach ubocznych ***) coraz częściej dyskomfort przy prowadzeniu samochodu (czego nie było gdy zaczynałam stosować ***). Nie mam zbyt dobrej koncentracji. Mam coraz większą determinację w sobie i zycze Wam , żebyscie też nie rezygnowały nawet jeśli to idzie wolno. Pozdrowionka dla wszystkich. Strawka.
Początkująca
07-03-2008, 09:05:00

Witajcie
U mnie minął tydzień mamok2,5kg do tyłu z czego się bardzo cieszę hehe od poniedziałku zamierzam wziąć się do ćwiczeń mam nadzieje że efekty będą bardziej widoczne
Jedynie co mnie wkurza to strasznie pesymistyczne podejście do wszystkiego …. Nic mi się nie chce i jestem strasznie nerwowa wręcz agresywna Mam nadzieję że to minie
madzia
gość
07-03-2008, 17:41:00

Czesc wszystkim.
Bralam meride 10 na sprobowanie mam 165cm i wazylam 64kg chcialam wazyc troszeczke mniej) kupilam M10 na pół z kolezanka zeby zobaczyc czy dzialaja tabletki wiec...zjadlam 15 tabletek nie mialam zadnych skutkow ubocznych,jezdze smochodem nic mi sie nie działo jedyne co to mialam werwe do pracy...Bylam po nich pobudzona moglam pracowac od 6 do 24 i nie chcialo mi sie spac.... jadlam normalnie 4 posilki dziennie sniadanie obiad po obiedzie jablko i o 18 kolacje no i przez caly dzien wode to najwazniejszy skladnik ... po 15 tabletkach waga spadla mi do 59kg od miesiaca nie jezstem na tabletkach nadal jem 4 posilki bez zmian i pije wode moja waga w tej chwili to 60 kg po miesiacu nie brania tabletek. Fajnie sie czuje i od dzisiaj zaczelam braz znowu bo mysle ze moge wazyc jeszcze mnie wkoncu idzie lato)))))))))) teraz wiem ze M10 dziala i sie jej nie boje chociaz bardzo sie balam ich za pierwszym razem brac.POLECAM JEZELI KTOS CHCE SCHUDNAC!!!
gość
07-03-2008, 18:16:00

wiatam .chciałam podzielic sie moim doswiadczeniem z tym lekiem.zaczełam w ostatnie lato od meridi 10.schudłam bardzo-czułam sie swietnie,miesciłam sie w stare ciucy.piłam nawet piwo od czasu do czasu i nic sie nie działo mimo wielu przestróg.pozniej brałam nastepne opakowanie ale jakos juz nic sie nie ruszyło.nastepniej brałam 15 po kilku dniach miałam bóle brzucha ale nie wiem czy od tego ale wolałam odstawic
.teraz jestem 3 dzien na 15 i tak jak przy 10 mam suchoc w ustach ale uwazam to za plus-gdyz przy meridi powinno sie pic ok 4 l wody dziennie.radze tez pamietac ,ze kazdy organizm reaguje innaczej wiec tych opinni nie mozna brac zbyt do siebie.polecam bardzo-jednak nie osoba z problemami serca lub nadcisnieniem absolutnia!nie wiem kiedy zajrze na forum ale chetnie odpowiem na pytania
gość
07-03-2008, 18:17:00

P.S przepraszam za błędy ale miałam mało czasu
gość
08-03-2008, 16:41:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
08-03-2008, 16:41:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: