Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
30-11-2007, 23:44:00

Czy wie ktos ktora firma produkuje ***? na niemieckich stonach znalazlem *** firmy generikum (***) tutaj link http://pillenpharm.com/cat.html?sub=31&cid=14&ref_id=220 Niechcialbym kupic jakies podrobki... pozdrawiam i powodzenia --OFERTY ORYGINALNEGO PRODUKTU KIEROWAC NA GG 6727057--
gość
01-12-2007, 10:12:00

10 dni, 4 kilo mniej..
mnie to satysfakcjonuje
gość
01-12-2007, 16:09:00

Napewno trzeba rozważyć za i przeciw, dla otyłych istnieją poważne zagrożenia bez zażywania ***, czy leków generycznych (np. nadciśnienie, cukrzyca i inne) . Ja zdecydowałam się , najpierw M10- po 28 dniach 7 kilo mniej. Skutki uboczne: suchość w ustach, ból głowy w parę pierwszych dni i zaparcia. Ciśnienie kontrolowałam - w normie. Teraz przechodzę na M15. Kuracją zaczęłam od zmiany nawyków żywieniowych- 4-5x dziennie w małych ilościach- bez tego nie ma szans na utrzymanie osiągniętego rezultatu. Różne diety mam za sobą - zawsze po czasie efekt jojo. Życzę wszystkim mądrego odchudzania i dobrania do siebie odpowiedniej metody - powodzenia . Maria z Wrocławia
gość
01-12-2007, 16:19:00

26-11-2007 o 09:22, gość :
biorę ***15 trzeci dzień. Pierwszego dnia fakt byłam naspidowana może dlatego że wypiłam kawę zaraz po połknięciu tabletk i przez cały dzień nie tknełam jedzenia.Kawę piję co dziennie i nie czuję efektów ubocznych, stoi przede mną pudełko ciastek a mi nie chce się na nie patrzeć co mnie dziwi bo słodycze to moja słabość. Nie spodziewałam się takich efektów raczej byłam nastawiona sceptycznie do tych tabletek a tu prosze wogóle nie chce mi się jeść.

Nie możesz nic nie jeść, jedz małe porcje o mniejszej liczbie kalorii. Po odstawieniu tabletek możesz mieć problemy. Zresztą w ulotce jest o tym mowa - chodzi o wywołanie uczucia sytości i wyrobienie właściwych nawyków żywieniowych - wtedy efekt odchudzania się utrwali. Pozdrawiam Maria ( 28 dni M10- 7 kg (z jedzeniem 4-5x dziennie - oczywiście małe ilości niskokalorycznych rzeczy)
gość
02-12-2007, 11:05:00

witam wszystkich *** stosowalam 2 miesięce schudłam 7 kg. Najwiekszy bład jakki popełnilam to nagłe odstawienie leku. Zamiast stopniowo zmniejszac dawke po skonczonym opakowaniu nie zamawialam nowego. Waga w ciągu tyg podskoczyla o praiw 10 kg ciało strasznie spuchło ale z czasem dochodze do starej wagi. Efefkt sa ok dopuki stosujesz lek a pozniej niestety tzw. efekt jojo wiec radze stopniowo odstawiac leki
gość
02-12-2007, 18:54:00

*** biore od 4 miesiecy i moje zycie zmienilo sie bardzo jestem pod kontrola lekarza zchudlam okolo 20 kilo w 4 miesiace jestem inna kobieta jestem szczesliwa a moje mniemanie o sobie jest teraz bardzo wysokie odzyskalam pewnosc siebie i zrzucilam czarne ciuchy ktore myslalam ze mnie wyszczuplaja jak chcecie o cos zapytac to moj nr skype agi840 polecam wszystkim ale idzcie do endokrynoga na badanie to jest podstawa a no was pokieruje to lekarz od chorob wewnetrznych
chemia robi cuda
kiedys w to nie wiezylam ale dzisiaj wiem co to znaczy isc do sklepu i we szystko sie zmiescic co mi sie podoba anie w to co maja najwieksze pozdrawiam agi
Początkująca
03-12-2007, 10:10:00

jejku jejku ja dziś ważę 68,8kg huuuuurrrrrrrrrrraaaa. Jeszcze 5kg im jestem w 7 niebie Zaczynam dziś stosować do tego dietę 13dniową skoro mam mniejszy apetyt to dlaczego tego nie wykorzystać?
pozdrawiam
gość
03-12-2007, 16:55:00

Ktoś miał racje,aby natychmiast nie odstawiać ***.Miałam zapalenie płuc i pani doktor zakazała brać w czasie choroby.Brałam dwa miesiące,schudłam 9 kilo!!!Po 6 tygodniach przerwy już 6 kilo wiecej!!!!Od jutra zaczynam kurację od nowa Wszystkim zycze wytrwałości
gość
03-12-2007, 16:59:00

kto tam pyta o niemiecki odpowiednik ***???To przeciez oryginalnie niemiecki lek!!!!
gość
03-12-2007, 17:11:00

co do alkoholu,każdy powinien sprawdzić na sobie,to tak samo jak ze skutkami ubocznymi.Alkohol też piję normalnie,jak przedtem.Porobiłam badania;EKG,USG,mocz i morfologia.Jestem pod kontrolą lekarza,tak też polecam tym wszystkim,którzy próbują "załatwić"sobie *** bez recepty!!!Pamietajcie,każdy organizm jest inny i inaczej toleruje chemię!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: