kup sobie amfetamine, po tym napewno schudniesz nie chce sie jesc, ale trzeba brac raz na 3 dni bo inaczej sie wykonczysz, a tak naprawde jesli chcesz schudnac rusz dupe na silowni basen zacznij biegac
gość :
Brałam *** przez dwa miesiące.Obecnie wróciłam do normalnej diety. Fakt suchość w ustach jest, ale w sposób naturalny prowadzi to do wzrostu ilości wypijanej wody.Piłam 2l.dziennie. W czasie przyjmowania miałam dużo energii,mogłabym "góry przenosić". Czułam się znakomicie, schudłem 10 kg.(1 kg na tydzień,tak jak zalecają lekarze) Nie zauważyłam ŻADNYCH drastycznych objawów!Mam 31 lat i w dalszym ciągu jestem zdrowa PRZED STOSOWANIEM LI-DA I PO SKOŃCZENIU DWU MIESIĘCZNEJ KURACJI ROBIŁAM WSZYSTKIE WYNIKI I OKAZAŁO SIĘ,ŻE PO KURACJI SĄ DUŻO LEPSZE NIŻ PRZED!!! LI-DA MA NIE TYLKO SUBSTANCJE ODCHUDZAJĄCE ALE RÓWNIEŻ WITAMINY I MINERAŁY. Efekt osiągnąłem. Moge polecić każdemu ale jeden warunek - CO NAJMNIEJ 2 LITRY wody niegazowanej.wiem również że preparatu nie powinny używać osoby,które majasłabe nerki i wysokie ciśnienie,ponieważ li-da dodaje energii.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.