Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
04-11-2006, 04:47:00

kup sobie amfetamine, po tym napewno schudniesz nie chce sie jesc, ale trzeba brac raz na 3 dni bo inaczej sie wykonczysz, a tak naprawde jesli chcesz schudnac rusz dupe na silowni basen zacznij biegac
gość
11-11-2006, 19:11:00

witam,nazywam sie justyna mam 18 lat mam172cm zwrostu i waze74 kg,to jak na moj wiek bardzo duzoi,zle sie czuje sama ze soba mimo tego ze biaegalam ,plywalam na basenie przeprowafzalam mocne i "sprawdzone" diety schudlam gora 2 kg,co przy tym jak ogolnie wygladam nie jest widoczne,wkoncu dokladnie tydz temu dowiedzialam sie o tabletkach *** od znajomej,schudla po nich 10 kg wygladala bardzo dobrze mino tego ze kiedys wygladala juz strasznie,gdy tylko przyszlam do domu zaczelam czytac o tych tabletkach i... poprostu zamowilam je,dzisiaj mija 5 dzien jak je biore,codziennie rano po lekkim sniadaniu,ale to co dzieje sie ze mna JEST nie mozliwe,pije dziennie minimum 8 litrow woddy nic nie jem jedynie rano,do tego czuje sie dziwnie,rano budze sie o 5 i nie moge usnac a wczesniej spalam nawet do 12 w poludnie,w nocy tez czesto sie budze, nie wiem czy to dobra oznaka moze powinnam przerwac ale tak bardzo chcem schudnac jestem poprostu zrospaczona mojim wygladem...
gość
11-11-2006, 23:18:00

To budzenie jest niepokojace, przypomina mi objaw depresji... w każdym razie na pewno dzieje sie z Tobą coś niedobrego...
gość
14-11-2006, 20:11:00

Witam,napiszcie mi prosze gdzie kupujecie te tabletki?czym sie róznia zielone od czerwonych?jaka jest ich cena?z góry dziekuje za odpowiedz>pozdrawiam
gość
19-11-2006, 01:05:00

kupiłam tabletki *** daihua na alegro. Biore je już 2 m-ce.Rzeczywiście schudłam.Ale patrzę teraz na skład i czytam:
ekstrat z pomarańczy gorzkiej/citrus aurantium/,ekstrakt z fuling
/poria cocos/ekstrakt ze skórek niedojrzałych owoców mandarynki
pericarpium citri reticulate viride/oraz skrobia ziemniaczna jako
wypełniacz i karboksymetyloceluloza jako otoczka kapsułki.
Oprócz suchości w ustach nie mam żadnych negatywnych objawów.Ale nie wiem co będzie dalej.Zostało mi jeszcze 30 tabletek na 1 miesiąc.o O ile dobrze pamiętam to podobno ten lek
ma atest MZ,tak przynajmniej wyczytałam w reklamie zanim go kupiłam.A kupiłam go bo moja koleżanka stosowała go przez 3 m-ce i było wszyskto o.k.
gość
19-11-2006, 19:48:00

czesc a ile schudłas na lidi ?masz moze informacje czym one sie roznia od meizitangu?pozdrawiam
gość
22-11-2006, 20:44:00

gość :
Brałam *** przez dwa miesiące.Obecnie wróciłam do normalnej diety. Fakt suchość w ustach jest, ale w sposób naturalny prowadzi to do wzrostu ilości wypijanej wody.Piłam 2l.dziennie. W czasie przyjmowania miałam dużo energii,mogłabym "góry przenosić". Czułam się znakomicie, schudłem 10 kg.(1 kg na tydzień,tak jak zalecają lekarze) Nie zauważyłam ŻADNYCH drastycznych objawów!Mam 31 lat i w dalszym ciągu jestem zdrowa PRZED STOSOWANIEM LI-DA I PO SKOŃCZENIU DWU MIESIĘCZNEJ KURACJI ROBIŁAM WSZYSTKIE WYNIKI I OKAZAŁO SIĘ,ŻE PO KURACJI SĄ DUŻO LEPSZE NIŻ PRZED!!! LI-DA MA NIE TYLKO SUBSTANCJE ODCHUDZAJĄCE ALE RÓWNIEŻ WITAMINY I MINERAŁY. Efekt osiągnąłem. Moge polecić każdemu ale jeden warunek - CO NAJMNIEJ 2 LITRY wody niegazowanej.wiem również że preparatu nie powinny używać osoby,które majasłabe nerki i wysokie ciśnienie,ponieważ li-da dodaje energii.
gość
22-11-2006, 21:03:00

witajcie!nie przejmujcie sie tym że nie możecie spać biorąc li-da preparat ten spala tłuszcze zamieniając je w energię.Ja też to brałam i nie spałam po nocach a w dzień wcale nie byłam zmęczona i jestem zadowolona a najbardziej z tego że nie ciągło mnie WOGÓLE do słodyczy nawet gdy stały przede mną rarytasy i li-da pochamowało mój apetyt.Pamiętajcie tylko żeby DUŻO PIC WODY NIEGAZOWANEJ AGA
gość
22-11-2006, 21:08:00

nie słuchajcie tych bzdur co mówią oli-da .brałam je i wiem ze to nie prawda.za to znów jestem laską sprzed ciąży!to konkurencja chce sie ich pozbyć z rynku bo ich produkty są mniej skuteczne i nie schodzą A.D.
gość
25-11-2006, 10:03:00

pisalam do was wczesniej i nikt jakos mi nie radzil mi objawy takie wieksze juz przeszly... dzisiaj mija rowno 17 dzien jak biore ***... i powiem wam ze nic nie schudlam... kompletnie nie wiem co robic nie dosc xze dziennie jem tylko sniadanie potem tylko pije czasem zjem obiad ale to taki ze szok sama siebie nie poznaje a tu okazuje sie wielkja lipa pale papierosy to moze dlateg... nie wiem czy przesta czy zjesc do konca ta paczke jest jeszcze 16 tabletek,ale juz sama nie wiem napiszcie mi czy to sjkonczyc czy dalej sie w to bawic,ale skoro nic nie chudne to nie wiem jakas dziewczyna pisala ze z kazdym dniem chudla 1 kg...,a ja moxze i jeden schudlam ale po prawie 3 tyg;/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: