Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
15-10-2006, 21:19:00

A JA WAM POWIEM TAK. DLA MNIWE TO JEST LEK CUD. NAPRAWDĘ. W MOIM ZAWODZIE SYLWETKA TO PODSTAWA, ALE CIĘŻKO JĄ ZACHOWAĆ, JAK JEDNYM Z HOBBY JEST JEDZENIE STOSUJE MEIZITANG OD 3 MOŻE 4 MIESIĘCY Z PRZERWAMI KRÓTSZYMI NIŻ ZALECAJĄ. KUPUJĘ OD RÓŻNYCH SPRZEDAWCÓW Z AUKCJI INTERNET. 2RAZ CZERW, PO KTÓRYM DUUUŻO SCHUDŁAM, PÓŻNIEJ ZIELONY I JEM DUŻE ILOŚCI, CZYLI NIE OGRANICZYŁAM SIĘ NIC MI NIE JEST. JESTEM TYLKO POBUDZONA, NAJGORSZE TYLKO TO, ŻE W KAŻDYM SENSIEHEHEHE
gość
18-10-2006, 07:13:00

Czym się różni zielony Meizitang od czerwonego..?
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi o Meizitangu i już nie wiem co mam myśleć. Zadzwoniłam nawet do pani dietetyk i zapytałam o zdanie. Ostrzegła przed niezbadana ilością *** w Meizitangu.
Osobiście ważę 90 kg (mam 26 lat i 160 cm wzrostu) i robiłam już różne diety, ale nigdy jeszcze takich chińskich specyfików nie jadłam..
Mam ślub w lipcu i mówiąc całkiem szczerze chcę zchudnąć jakieś 20 kg. Zawsze było tak, że nawet jak chudłam 5 czy nawet 8 kilo - to zaraz potem w ciągu powiedzmy miesiąca wracałam znów do swojej poprzedniej wagi. Od dziecka byłam grubsza. Ale teraz już nie chcę. Nie chce nosic rozmiarów 46.
Poradzcie mi coś. Od czego mam zacząć? Zapisałam się na aerobik (2 razy w tygodniu). Ale jakie tabletki brać? A może nie brać nic? Może po prostu zastosować metodę NŻT (= Nie Żreć Tyle)..? Ale czasem jest imreza, przyjaciele robią kolację czy grilla, imienionowe spotkania, wyjścia na miasto itd.. to kusi... A ja lubię jeść dobre rzeczy...
Pomóżcie.. doradźcie!! Proszę...
mabia@op.pl
gość
19-10-2006, 13:40:00

proszę powiedźcie jakie mogą być skutki np jak zajdę w ciąże
gość
19-10-2006, 14:40:00

Ja również stosowałam i nadal stosuje Meizitang. Próbowałam już wielu sposobów na zrzucenie wagi, ale nie było żadnych dłuższych rezultatów. W przypadku Meizitang jest inaczej. Stosuje go już 3 miesiące i schudłam ponad 25 kg. Wiem, że stosując ten lek nie trzeba robic specjalnych diet, ale ja po prostu nie miałam ochoty na jadzenie, wiec jadłam mało i zdrowo, do tego miałam i nadal mam dużo energii, dzięki której regularnie cwiczę, co sprawia, że moje ciało jest jędrne(mimo szybkiej utraty wagi). W ogóle odzwyczaiłam się od jedzenia tłustych rzeczy, a ponadto "rzuciłam słodycze " . To dla mnie wielki sukces, bo gdybym jedła tyle słodyczy co wczesniej, to predzej czy pozniej miałabym juz cukrzyce. Co do koncentracji, to mam bardzo dobrą - moge się szybko uczyc, często wystarczy jak tylko posłucham wykładowcy, a wiedza zostaje już w głowie.
Co do złych wypowiedzi, to każdy ma prawo powiedziec co mysli, ale niech nie komentują tego ludzie, którzy nie doswiadczyli tego na własnej skórze. Jezeli jest sie zdrowym, to efekt jest wysmienity, a jezeli ktos juz ma jakies problemy ze zdrowiem, to obojetnie co by brał, a i tak bedzie żle.
Powiedzcie sami, które leki w dzisiejszych czasach nie niszczą watroby?? Nie ma takich leków, przeciez lekarze czesto przepisują dodatkowe specyfiki na ochronę watroby-podczas brania antybiotykow. Glupotą jest dla mnie wypowiadanie się w taki sposób, że krytykuje się coś ,co naprawdę ludziom pomaga.
Osoby krytykujące ten lek niech pomyślą same, czy inne lekarstwa, które biorą aktualnie sa w 100% dobre!???
gość
22-10-2006, 13:36:00

dzis mija 6 dzien jak biore meizitang czerwony, jest mnostwo skutkow ubocznych suchosc w ustach pieka oczy raz jest mi zimno raz goraco, sypiam o polowe krocej niz przed braniem tabletek serce mi tez szybciej pika, i nie chce mi sie jesc...to tak dla zainteresowanych ktorzy chca to zaczac brac...
gość
26-10-2006, 09:54:00

Witam. Osobiście brałem meizitang & *** i uważam ze nie ma nic lepszego na efektywne schudniecie. Prawda jest ze wystepuje tzw suchość ale na ten problem zalecana jest woda w dużych ilościach jak przy każdej kuracji odchudzajacej. Kolejny mankament to pobudzenie chociaz moim zdaniem podobny efekt mam po 2-3 kawach i jest on dlamnie pozytywny. Do tego doszła zwiekszona potliwosc ktora jest zapewne oznaką ze dany preparat dziala. Najlepsze jest w tym wszystkim ze moglem jesc co chcialem bez ograniczen, no ale meizitang pozwalał mi zejesc tylko 2 kanapki na śnaiadanie (przed jadłem po 10). W momencie zakupy zostalem poinformowany ze podczas sotsowania prerparatu nie mozna kategorycznie spożywac alkoholu, niedozwolone jest to dla kobiet w ciaży i osob ponizej 17 roku zycia, i z nadczynnoscia sercową.
Schudlem w sumie 15kg i nie przytyłem do tej pory czyli tzw efektu jojo brak. Jakis czas pozniej zrobilem sobie komplet badań i jestem zdrowy jak ryba. Na świecie nie ma zapewne leku ktory by nie miał jakis skutków ubocznych nawet witamina C w duzych ilosciach jest szkodliwa. Tak wiec wszystko to polega na wybieraniu mniejszego zła poniewaz wiele leków ktore znajduja sie na listach sa bardziej szkodliwe niz ten. Pozdrawiam
gość
29-10-2006, 10:07:00

07-08-2006 o 11:10, gość :
Brałem *** przez dwa tygodnie, tydzień, przerwa, tydzień. Obecnie jestem na etapie powrotu do normalnej diety. Fakt suchość w ustach jest, ale w sposób naturalny prowadzi to do wzrostu ilości wypijanej wody. Każdy dietetyk zaleca picie conajmniej 2 litrow wody dziennie. W czasie przyjmowania piłem 4 litry, obecnie ok 2-3. Czuję się znakomicie, schudłem 13 kg. Nie zauważyłem jakiś drastycznych objawów, ale fakt, mam 23 lata, jestem mlody, zdrowy. Efekt osiągnąłem. Moge polecić każdemu ale jeden warunek - CONAJMNIEJ 3 LITRY WODY DZIENNIE, i wszystko jest w porządku. Tabletki kupiłem w uznanym sklepie zielarskim, a nie od jakiegoś podrzędnego sprzedawczyka, czy lekarczyka. Zalecam ostrożność jednak dla osób młodych, zdrowych, chcących szybko zgubić zbędne kilogramy POLECAM Świetnie się czuję, dobrze wyglądam, spałem normalnie, może nawet aż za dobrze Jestem chudszy, energiczny, rześki. W chwili obecnej przechodzę na tryb rzeźbienia ciała pod okiem specjalistów na siłowni. Chcę zrzucić jeszcze 6 kg i oczywiście przy pomocy ***, ale z umiarem. Acha i jeszcze jedno. ABSOLUTNY ZAKAZ PICIA ALKOHOLU. Być może w tym jest źródło tego że nie mam problemów. Jestem abstynentem
gość
29-10-2006, 16:02:00

biore meizitang czerwony od 13dni i schudlam moze 2kg boje sie ze wiecej nie schudne kto cos doradzi??????
gość
29-10-2006, 22:40:00

Witam!
Ja zażywałam tabletki Li Da w maju i chudłam w oczach. 1 dzień - 1 kg mniej. Praktycznie nie miałam skutków ubocznych. Jedynie czasami drętwiała mi ręka. Niestety nie było w ulotce, że jest zakaz spożywania alkoholu w trakcie brania tabletek... Ja nie wiedziałam i wypiłam 2 piwa. To co działo się ze mną wieczorem to był koszmar... Halucynacje, dreszcze, potykałam się o własne nogi... Na drugi dzień wszystko przeszło. Odstawiłam tabletki na kilka dni i poźniej zaczęłam znów je brać i po miesiącu z 75 kg schudłam do 66 kg.
Pozdrawiam
gość
04-11-2006, 04:33:00

Brałęm leki na sibutraminie, czułem się po nich jak po amfie. jest OK. nie mozna tylko przesadzać a nic sie nie stanie. Dobrze ze sie jesc nie chce i czlowiek ma energie do dzialania, to taka legalna amfa jest. Jesli chcesz sie nacpac legalnie polecam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: