A JA WAM POWIEM TAK. DLA MNIWE TO JEST LEK CUD. NAPRAWDĘ. W MOIM ZAWODZIE SYLWETKA TO PODSTAWA, ALE CIĘŻKO JĄ ZACHOWAĆ, JAK JEDNYM Z HOBBY JEST JEDZENIE

07-08-2006 o 11:10, gość :
Brałem *** przez dwa tygodnie, tydzień, przerwa, tydzień. Obecnie jestem na etapie powrotu do normalnej diety. Fakt suchość w ustach jest, ale w sposób naturalny prowadzi to do wzrostu ilości wypijanej wody. Każdy dietetyk zaleca picie conajmniej 2 litrow wody dziennie. W czasie przyjmowania piłem 4 litry, obecnie ok 2-3. Czuję się znakomicie, schudłem 13 kg. Nie zauważyłem jakiś drastycznych objawów, ale fakt, mam 23 lata, jestem mlody, zdrowy. Efekt osiągnąłem. Moge polecić każdemu ale jeden warunek - CONAJMNIEJ 3 LITRY WODY DZIENNIE, i wszystko jest w porządku. Tabletki kupiłem w uznanym sklepie zielarskim, a nie od jakiegoś podrzędnego sprzedawczyka, czy lekarczyka. Zalecam ostrożność jednak dla osób młodych, zdrowych, chcących szybko zgubić zbędne kilogramy POLECAMŚwietnie się czuję, dobrze wyglądam, spałem normalnie, może nawet aż za dobrze
Jestem chudszy, energiczny, rześki. W chwili obecnej przechodzę na tryb rzeźbienia ciała pod okiem specjalistów na siłowni. Chcę zrzucić jeszcze 6 kg i oczywiście przy pomocy ***, ale z umiarem. Acha i jeszcze jedno. ABSOLUTNY ZAKAZ PICIA ALKOHOLU. Być może w tym jest źródło tego że nie mam problemów. Jestem abstynentem
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.