Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
10-04-2012, 19:45:41

hej, j niestety przytyłam 1,5kg a dodatkowo dzisiaj zaczełam duzo jeść, boje sie ze nie przestane juz albo dopiero za jakies 2 tyg... ajutro pewnie bedzie jeszcze wiecej na wadze:( a tak ładnie spadało przez te 3 pierwsze dni...
Wtajemniczona
11-04-2012, 07:58:25

Kasiasi ja dawno temu brałam *** i zielony. Ostatnio biorę ziolony i właśnie zamówiłam ***
Początkująca
11-04-2012, 09:25:41

Cześć dziewczyny. Kurcze, dzisiaj 18 dzień mam, nie umiem się powstrzymać od ważenia i to mnie dołuje, bo stoję w miejscu a w ciągu dnia jak się nawpijam wody czy coś zjem, od razu waga pokazuje troszkę więcej. Jeżeli w sobotę nie zobaczę na wadzę przynajmniej -5 to nie wiem co zrobię.
Mefisto znowu będziesz brała leki? Hmm... nie uważasz, że powinnaś sobie zrobić jakąś przerwę? Po czasie organizm chyba też się uodparnia?
Szyszunia pozazdrościć Ci wyników... nawet w czasie świąt chudłaś! Ja w ciągu dnia za wiele nie jadłam ale dopiero późnymi wieczorami pozwalałam sobie na jakieś pokusy i stąd waga stanęła w miejscu. :/ Mama zawsze powtarzała - Noc jest od spania, a nie od jedzenia! :D
gość
11-04-2012, 13:00:34

hejka, Michachalina z ta przerwą w braniu tabsów chyba masz rację, tak jak pisałam wczesniej zrobiłam sobie 3 tygodniowa przerwe bo miałam wrazenie,że osłabiło sie ich działanie i zostawiłam z opakowania 7 sztuk. Teraz, tzn od wczoraj zaczełam łykac ponownie i zuwazyłam nasilone działanie, wrazenie jest takie jak przy pierwszym opakowniu, brak apetytu i straszna sachara co do kilogramów to napisze w przyszłym tygodniu
Początkująca
11-04-2012, 13:52:19

witam w piatek sie wazyla przed swietami i wazylam 93,1
dzisiaj sie wazylam na tej samej wadze i waaze 92.2
natomiast co mnie zaskakuje dzisiaj kupilam wage lazienkowa i weszlam na nia i waga wskazala 91kg
zgupialam do reszty najbardziej jestem z siebie dumna ze okrez swiateczny przetrzymalam pozddrawiam za tydzien znowu wazenie zobaczymy
Początkująca
12-04-2012, 08:40:33

Hej. Ja też stosowałam Actislimfę jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Nie ma żadnych efektów jojo jak niektórzy twierdzą. Schudłam na niej 15 kg w 2 miesiące i waga caly czas się utrzymuje. W 100 % mogę polecić…
Wtajemniczona
12-04-2012, 09:40:46

Kurcze coś jest z tym chudnięciem po tabletkach .Parę dni po świętach a ja już mam wagę jak na konieć brania meizi..
Początkująca
12-04-2012, 20:14:45

U mnie nie za dobrze... od świat ciągle chce mi się jeść i niestety nie umiem sie powstrzymać, dzisiaj nie wziełam tabletki, poczekam az nie bedzie mi sie chciało tak jeść i zacznę znowu brać. Miałam nadzieje ze meizi pomoże mi w bulimii ale jak widać psychika bierze górę nad tabletkami przy wzmożonym stresie :(
Wtajemniczona
13-04-2012, 11:59:37

Micha... zamówiłam L.. ale jeszcze nie dostałam. Ja nie biorę od 30 marca(około ). Jeszcze trochę poczekamżebym miała z miesiąc przerwy.
Joanna... jest mi przykro że chorujesz na bulimię bo jest to straszna choroba. Myślę że się nie obrazisz że nazywam to chorobą, ale dla mnie jest to choroba. Będę trzymała kciuki. Co do tabsów to chyba musiałaś trafić na jakieś słabe bo jak są ok to jeść się nie chce wcale a wcale.
Początkująca
13-04-2012, 14:10:06

Oczywiście że się nie obrażę, nienawiedze tego i zrobila bym wszystko aby się jej pozbyć. A mogła bys mi podac na namiary skąd ty kupujesz? I w sumie co jest lepsze meizi czy lidia?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: