Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (914)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
05-04-2012, 11:52:36

Dziewczyny jeśli dużo schudłyście po mezi bardzo proszę o namiary uczciwego sprzedawcy na poczte rolniczek@buziaczek.pl !!!
Początkująca
05-04-2012, 11:52:42

Dziewczyny jeśli dużo schudłyście po mezi bardzo proszę o namiary uczciwego sprzedawcy na poczte rolniczek@buziaczek.pl !!!
Początkująca
05-04-2012, 11:54:03

mam zamiar brać 3 mies, zrobić przerwę i potem znowu zacząć, nie wiem tylko czy przez taki okres czasu organizm sie nie przyzwyczai. Będę z niecierpliwościa oczekiwać waszych wyników, mam nadzieje że u mnie tez nie bedzie najgorzej xD
Początkująca
05-04-2012, 11:54:12

mam zamiar brać 3 mies, zrobić przerwę i potem znowu zacząć, nie wiem tylko czy przez taki okres czasu organizm sie nie przyzwyczai. Będę z niecierpliwościa oczekiwać waszych wyników, mam nadzieje że u mnie tez nie bedzie najgorzej xD
Początkująca
05-04-2012, 18:45:46

Czy ktoś brał m.czerwony czy jest dużo mocniejszy od zielonego bo na zielonym a biorę 5 dni nie czuję różnicy jem, śpię bez problemów
proszę o radę
ivo.poz@interia.eu
Początkująca
05-04-2012, 22:13:39

ivo.poz ja biore m czerwony od tygodnia i powiem Ci, że schudłam 2.5 kg ale nie mam tak ekstremalnych objawów jak np dziewczyny po m zielonym...z tym, że ja nie brałam nigdy m ziel. Czuję lekką suchośc w ustach no i jem mniej ale są momenty, że czuję lekki głód więc sama nie wiem:) czasem stopy i ręce mam lodowate chociaż mi ciepło. To tyle. Aa i jeszcze wcześnie wstaje a to dla mnie coś nowego:P
megi
Początkująca
06-04-2012, 14:20:46

Hej dziewczyny u mnie -2kg przez tydzień,nie mogę się nadziwić boję się tylko ,że w święta nadrobię to co zgubiłam będę uważać tylko nie wiem jak to będzie bo jetem łasuchem.
Początkująca
07-04-2012, 07:05:30

Cześć. U mnie już 14 dzień, na wadze mniej 4kg. Jeżeli jeszcze w następne dwa tygodnie zejdzie 4, razem będzie w ciągu miesiąca -8kg :) Jak dla mnie byłby to niesamowity wynik, zwłaszcza, że do tej pory moje diety kończyły się po 3 dniach. Widziałam, że ktoś mnie atakuje i kilka innych dziewczyn, ale nie wiem z jakiego powodu. Nic nie pisałam, raz na kilka dni zaglądam i piszę. Ludzie z zawiści robią różne niemiłe rzeczy, ale cóż. Życie.
Mefisto1 okej, rozumiem. Jednak innym podawałaś... póki co zostanę przy swoim dostawcy, mimo ceny.
Dzisiaj w nocy nie mogłam spać, w nocy skusiłam się na kawałek ciasta... obawiam się świąt, bo u mnie to jest często tak, że co oczy widzą, to chcą zjeść :/
Początkująca
07-04-2012, 08:03:30

witam chcialam sie zwami podzielic moimi doswiadczeniami z meizing version strong
opisujewiele osob ze ma takie dolegliwosci jak
bezsennosc
kolatania serca
suchosc w ustach
wiecej energi
ja natomiast nie posiadam zadne tz tych srodkow ubocznych moze mi ktos powiedziec dlaczego biore go 6 dzien a w dalszym stanie
podjadam miedzy posilakami nie mam tzn jadlowstretu
jedynie co zauwazylam to brak menstruacji
ale moze to tez byc spowodowane odlozenie tab antykoncepcyjnych
waze 93kg i mam wzrostu 176cm chcialanbym zrzucic okolo 20 kg zastanawiam sie czy to wogole realne
czy moze ten srodek jest dla mnie za slaby POMOZCIE I DAJCIE RADE NAPEWNO POSIADAM ORGINALNY SRODEK ZAZNACZAM,CZEKAM NA JAKIA KOLWIEK ODP
Początkująca
07-04-2012, 08:07:00

WITAM CIE JA MAM TAKIE SAME OBJAWY

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: