Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
19-03-2012, 11:19:52

szyszunia201 - no jak masz już taki spadek to faktycznie super trafiłaś. A poza wspomnianymi objawami ubocznymi nie masz innych typu kołatanie serca, trzęsienie rąk, uczucie mega rozsadzania, kłopoty z pamięcią, totalne rozkojarzenie, brak skupienia? miałam takie przy lidzie i powiem, że to było okropne .. ale i spadek był tak błyskawiczny.
Możesz mi tak na przyszłość (w razie totalnej desperacji) podać namiar na Twojego sprzedawcę na maila: oczypiwne2011@wp.pl
I co kupiłaś i w jakiej cenie to było. Dzięki bardzo z góry!
Początkująca
19-03-2012, 13:28:22

dziewczyny ja jeszcze nie wzielam a juz mam jakies shisy :(
Moj facet nie wie co sie dzieje...A co ja mu powiem, Sory kochanie ale nie moge zdecydowac sie na mezitang :(
KUrcze,
Naraziebiore Asystor Slim :)
Nie wiem jak waga, ale lepiej sie czuje.
Tzn nie wpieprzam wieczorami,i nie dlatego ze walcze ze soba...nie chce mi sie.
Czasami na sama mysl o jedzeniu mam odruch wymiotny :)
Nie ciesze sie z tego, ale moze cos to z waga robi.
A co do M, czekam na kasiorke na koncie i zamawiam :)
A co, iech sie dzieje wola Nieba :)
Czy jak to tam sie pisalo :)
Ale jestem dobrej mysli, wobec siebie i Was dziewczyny :)
Idzie wiosna, tzn juz jest :)
Uda nam sie, Słońce mnie energrtyzuje :)
Oj, rozpisałam sie:)
Puenta...Musze przestawic sie na tryb, nie jest z moja waga tak zle, to tylko okres przejsciowy :)
A poznije M zrobi swoje :)
A jak tam u was dziewuszki ??:)
gość
19-03-2012, 14:29:15

niestety nie uda mi sie odpisac na wasze emaile bo mam problem z zalogowniem sie do prywatnej poczty, a w pracy ma zablokowany dostęp jak tylko cos się ruszy a dysponuję tylko internetem w telefonie zaraz wszystko nadrobię. Jeśli chodzi o "humory" na tabsach to nie odczułam wiekszych wachań, teraz zamierzam zamówić czerwone więc może wszystko przede mną.
Początkująca
19-03-2012, 14:46:22

Cytrynada to mam pytanie czy to może ten kontakt który masz dodoany na profilu jako pożyteczny ? :)))
gość
19-03-2012, 15:15:30

no właśnie mam problem z opanowaniem technicznym nie przy kazdej wiadomosci jest mozliwosc odpowiedzi (bo wczesniej w taki sposob odpisywałam) a nowa trzeba wpisywac z imienia i nazwiska a nie login ? nie bardzo to ogarniam, wiec chętnie przyjme pomoc
gość
19-03-2012, 15:18:42

mam, znalazłam zaraz napiszę tym dziewczyna co pisały na poczte na forum , ale ze mnie gapa
Początkująca
19-03-2012, 18:27:00

Witam wszystkich Po jakim czasie zaczął na Was działać MEIZITANG CZERWONY bo po pierwszej dawce nic nie czuję chyba że miałam pecha zobaczę jeszcze parę dni bo kiedyś brałam *** i miałam kopa a teraz nic
ivo.poz@interia.eu
Początkująca
19-03-2012, 18:27:45

nie mogę przyjmować meizitangu... nie mogę przyjmować w ogóle ***... :'((((( buuuuuuuuuuu załamka :'( nie mogę jej łączyć ze swoimi lekami chlip chlip..... :'( do końca życia będę tłustą świnią... :'(
Początkująca
19-03-2012, 23:00:34

Witam,
Natrafiłam w internecie na opisy tego specyfiku, skupilam sie na plusach ale i na minusach...schudłam 6 lat temu 15 kilo dzięki sobie, jednak po urodzeniu dziecka przytyłam 20:/ od roku nie moge sobie z tym w żaden sposób poradzic:/ Prosiłabym Was dziewczyny o namiary na dobrego sprzedawcę...z góry dziękuję....
e-mail josephine1984@o2.pl
Początkująca
20-03-2012, 06:16:34

Witam Was dziewczyny. Czy mogę dołączyć? Pod koniec 2011 brałam meizitang czerwony i schudłam ładnie i pięknie 17/18kg. W trakcie świąt i po nich znowu przytyłam ;( Mam do zrzucenia około 10kg i chciałabym się do Was przyłączyć.
Mam zamiar powtórzyć swój sukces i go nie zmarnować! Póki co biorę ten sam lek od 3 dni, nie mam apetytu specjalnie, sięgam po jogurty, warzywa i chude mięsko. Zobaczymy, jak to będzie. Z efektów ubocznych narzekam na bóle głowy, nie wiem co zrobić, aby ich uniknąć. Porady?
Pozdrawiam tafla_wody :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: