Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
04-11-2007, 17:58:00

hehehe boże ludzie jakie wy głupoty piszecie....!! Powiem tak ja brałam tabletki *** przez 4 tygodnie ,schudłam 11kg, po zakończeniu tabletek zrobiłam sobie wszystkie możliwe badania, krew, mocz ale tylko dla pewności dla samej siebie ponieważ oprócz suchości w ustach nic mi nie było biorąc te tabletki...wyniki badań wyszły oczywiście ok, teraz zaczęłam brać drugie opakowanie tych tabletek mimo że nie mam dużej nadwagi .
Powiem tak...gdyby te tabletki naprawdę były tak szkodliwe jak prawie każdy tu pisze na pewno głośno byłoby o tym w gazetach i tv...a w internecie to jedna osoba coś napisze a reszta stada idzie za tym !Ludzie nie doszukujcie się problemu tam gdzie go nie ma i nie wmawiajcie głupot ludziom którzy sami chcą spróbować tych tabletek..jesteście żałośni...są większe problemy na tym świecie niż to że komuś się w głowie kręciło akurat od tabl. ***...trzeba było się przebadać przed braniem...a nie doszukujecie się problemu tam gdzie go nie ma
gość
05-11-2007, 09:39:00

dzieki meizitang zielony moje życie stało się piekne schudłam ok.12kg w ciągu miesiąca!!!!!nic przez rok nie przytyłam!!!!!!miałam suchosc w ustach,okropnie się pociłam ale naprawde warto.nalez pić bardzo duzo wody ,aby się oczyścic i nie odwodnić sie.pozdrawiam
gość
07-11-2007, 16:42:00

Moj numer gg: 7618745

Poszukuje sprawdzonej *** lub meizitang....

Z gory dziekuje
gość
09-11-2007, 21:43:00

czesc bralam te tabletki przez miesiac schudlam dziewiec kilo(nigdy wczesniej nie schudlam wiecej niz dwa,przy innych dietach) efekt jesli chodzi o kilogramy super, ale samopoczucie koszmar: problemy ze wzrokiem, suchosc w ustach,zawroty glowy,zero apetytu,problemy ze spaniem itp.
gość
11-11-2007, 11:54:00

Hej dziewczyny!!Ja biore M zielony od tygodnia i jestem bardzo zadowolona.Schudlam 4kg!Nie chce mi sie jesc,nie moge patrzec nawet na moje ulubione batoniki.Co do objawow to mam tylko suchosc w buzi,pierwsze 2 dnia troche szybciej mi bilo serce,najgorzej bylo ze snem 3 pierwsze dni prawie nie spalam tylko 2-3h gora..ale teraz juz jest ok!!.Mam 170cm teraz waze 65kg chce schudnac jeszcze 10kg zeby wazyc 55kg .Mam nadzieje ze mi sie uda!!powodzenia wszystkim odchudzajacym sie )
Samanti!!
gość
11-11-2007, 15:36:00

Cześć! Mój Meizitang (zielony) jest właśnie w drodze i nie mogę się już doczekać na przesyłkę. Brałam już jedno opakowanie w czerwcu i schudłam 5 kg, faktycznie miałam suchość w ustach, piłam więc dużo wody, później suchość ustąpiła ale nie mogłam się za bardzo wysilać bo zaraz serce waliło jak szalone ale myślę że to przez osłabienie z powodu ograniczenia żarcia, bo żreć (dosłownie) mi się nie chciało. Też miałam obawy i też naczytałam się różnych opinii ale obserwowałam moją koleżankę która poszła na pierwszy ogień i schudła 11 kg bez żadnych efektów ubocznych ( robiła badania ) no i sama spróbowałam a skoro zamówiłam drugie opakowanie to znaczy że i ja jestem zadowolona. Trzeba tylko pilnować wagi i nie obżerać się po zakończeniu kuracji a ja tego nie dopilnowałam i przybrałam to, co zgubiłam czyli 5 kg. Ważę teraz 62 kg i już nie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które mają "większy" problem niż ja ale zawsze byłam zakompleksiona no i jeśli to mi ma poprawić nastrój to dlaczego nie
gość
15-11-2007, 00:17:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-11-2007, 00:34:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-11-2007, 09:38:00

Mam takie pytanko male ...Stosuje mezitang juz 12 dni ,a schudlam tylko 2 kg ....Waze teraz 59 kg przy wzroscie 171cm chcialabym jeszcze schudnac ,ale czuje ,ze mezitang mi tak nie pomaga ...Czy pomoglby mi mezitang czerwony ????Albo ***????Z gory dziekuje za odpowiedz
Początkująca
19-11-2007, 17:49:00

tydzien temu zamowilam maizitang zielony. przesylke odebralam w dniu dzisiejszym i zarzylam pierwsza kapsulke. ciekawe co sie bedzie dziac jutro, poki co zaczynam odczuwac suchosc w ustach... ciekawe jaki bedzie efekt po tych 30 dniach...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: