Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
17-10-2007, 08:15:00

niestety od was nie otrzymalam odpowiedz ale juz wiem ze czerwony ma nazwe meizitanc a tabletki sa zielone natomiast zielony nazywa sie meizitang i tabletki sa pomaranczowo bezowe .moj działa po 5 tabletkach 2 kilo mniej nie chce mi sie jesc ale odzywiam sie racjonalnie ,pije duzo wody .jedynymi skutkami ubocznymi jest suchosc w ustach
mam sprawdzone zrodło
gość
19-10-2007, 08:57:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-10-2007, 11:48:00

18-10-2006 o 09:13, gość :
Czym się różni zielony Meizitang od czerwonego..?
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi o Meizitangu i już nie wiem co mam myśleć. Zadzwoniłam nawet do pani dietetyk i zapytałam o zdanie. Ostrzegła przed niezbadana ilością *** w Meizitangu.
Osobiście ważę 90 kg (mam 26 lat i 160 cm wzrostu) i robiłam już różne diety, ale nigdy jeszcze takich chińskich specyfików nie jadłam..
Mam ślub w lipcu i mówiąc całkiem szczerze chcę zchudnąć jakieś 20 kg. Zawsze było tak, że nawet jak chudłam 5 czy nawet 8 kilo - to zaraz potem w ciągu powiedzmy miesiąca wracałam znów do swojej poprzedniej wagi. Od dziecka byłam grubsza. Ale teraz już nie chcę. Nie chce nosic rozmiarów 46.
Poradzcie mi coś. Od czego mam zacząć? Zapisałam się na aerobik (2 razy w tygodniu). Ale jakie tabletki brać? A może nie brać nic? Może po prostu zastosować metodę NŻT (= Nie Żreć Tyle)..? Ale czasem jest imreza, przyjaciele robią kolację czy grilla, imienionowe spotkania, wyjścia na miasto itd.. to kusi... A ja lubię jeść dobre rzeczy...
Pomóżcie.. doradźcie!! Proszę...
mabia@op.pl
gość
21-10-2007, 17:30:00

17-10-2007 o 10:15, gość :
niestety od was nie otrzymalam odpowiedz ale juz wiem ze czerwony ma nazwe meizitanc a tabletki sa zielone natomiast zielony nazywa sie meizitang i tabletki sa pomaranczowo bezowe .moj działa po 5 tabletkach 2 kilo mniej nie chce mi sie jesc ale odzywiam sie racjonalnie ,pije duzo wody .jedynymi skutkami ubocznymi jest suchosc w ustach
mam sprawdzone zrodło

moge prosic o kontaklt na to sprawdzone źródło??
gg4378166
poZdrawiam
gość
21-10-2007, 18:25:00

26-01-2007 o 20:04, gość :
UWAGA!! BARDZO WAŻNE!! DLA OSÓB,KTÓRE STOSUJĄ MEIZITANC.

Dzisiaj bylam na seminarium na wydziale chemii UW dotyczacym wlasnie "medycyny chińskiej" a dokladnie "złotego środka", którym jest meizitanc (meizitang).
Otóż w przeprowadzonych badaniach laboratoryjnych środek ten nie zawiera tych naturalnych składników (jak możemy przeczytać na opakowaniu), tylko w skład tego wchodzi ***, czyli pochodna amfetaminy. Sa obecnie dostepne środki, własnie z *** ( np.***), które zawierają ją, ale w dawkach dopuszczalnych 5, 10, 15 mg (dopuszczalna dawka do 15mg). Natomiast w "złotym środku" meizitang jest jej 25 mg czyli 66% więcej niż dopuszczalnej dawki.

Według przeprowadzonych badań, mogące występować skutki uboczne to np. bóle głowy, suchość ust, uczucie słabości, bóle pleców, nerwowość, katar, bezsenność, objawy grypopodobne, przyśpieszenie akcji serca, nadciśnienie, stany depresji, silne bóle kości, sztywność mięsni i nie tylko.

od 1998 do 2003 według różnych źródeł na świecie (leki zawierające ***) wiadomo o 400 poważnych przypadkach zatruć, a około 49 zgonów

Na rynku pojawia się dużo środków reklamowanych jako naturalne preparaty medycyny chińskiej, jak nasz meizitang ( zielone i czerwone tabletki), również *** (zielone kapsułki), żółte tabletki ( zawierające jeszcze inną pochodną amfetaminy, która może powodować uzależnienia) oraz kapsułki koloru brązowo-czerwonego.

Niekiedy producenci dostarczają do tych środków certyfikaty mające potwierdzać oryginalność i naturalność, jednak taki certyfikat, każdy sobie może wydać, jest to zwyczajne oszustwo.

Więc proszę nie wierzyć reklamom i samemu pomyśleć przed zażyciem nieznanych lekarstw na odchudzanie.

gość
21-10-2007, 18:25:00

Dzisiaj bylam na seminarium na wydziale chemii UW dotyczacym wlasnie "medycyny chińskiej" a dokladnie "złotego środka", którym jest meizitanc (meizitang).
Otóż w przeprowadzonych badaniach laboratoryjnych środek ten nie zawiera tych naturalnych składników (jak możemy przeczytać na opakowaniu), tylko w skład tego wchodzi ***, czyli pochodna amfetaminy. Sa obecnie dostepne środki, własnie z *** ( np.***), które zawierają ją, ale w dawkach dopuszczalnych 5, 10, 15 mg (dopuszczalna dawka do 15mg). Natomiast w "złotym środku" meizitang jest jej 25 mg czyli 66% więcej niż dopuszczalnej dawki.

Według przeprowadzonych badań, mogące występować skutki uboczne to np. bóle głowy, suchość ust, uczucie słabości, bóle pleców, nerwowość, katar, bezsenność, objawy grypopodobne, przyśpieszenie akcji serca, nadciśnienie, stany depresji, silne bóle kości, sztywność mięsni i nie tylko.

od 1998 do 2003 według różnych źródeł na świecie (leki zawierające ***) wiadomo o 400 poważnych przypadkach zatruć, a około 49 zgonów

Na rynku pojawia się dużo środków reklamowanych jako naturalne preparaty medycyny chińskiej, jak nasz meizitang ( zielone i czerwone tabletki), również *** (zielone kapsułki), żółte tabletki ( zawierające jeszcze inną pochodną amfetaminy, która może powodować uzależnienia) oraz kapsułki koloru brązowo-czerwonego.

Niekiedy producenci dostarczają do tych środków certyfikaty mające potwierdzać oryginalność i naturalność, jednak taki certyfikat, każdy sobie może wydać, jest to zwyczajne oszustwo.

Więc proszę nie wierzyć reklamom i samemu pomyśleć przed zażyciem nieznanych lekarstw na odchudzanie.

gość
21-10-2007, 18:26:00

gość
22-10-2007, 22:18:00

jestem troche przerazona tymi historiami, ale moja kolezanka uzywala tego juz conajmniej 2 razy i jest piekna chuda dziewczyna.
gość
22-10-2007, 22:48:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
25-10-2007, 16:10:00

09-12-2006 o 02:23, gość :
Jak czytam to ile chudniecie to zaczynam sie zastanawiac, czy mam odpowiedni tzn oryginalny preparat. Ja juz koncze 2-ie opakowanie i shudlam max 6 kg; wszystkie objawy o ktorych piszecie sa, czyli suchosc w ustach, mniejsze zapotrzebowanie na sen ale... co z ta waga???
Napiszcie mi prosze swoje zrodla gdzie mezi zamawiacie

pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: