przy okazji skorzystać sobie pozwolę, i zapytam...zastanawiam się nad podjeciem nauki w wsb na kierunku http://www.wsb.pl/gdansk/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/social-media. Moja wiedza i umiejetnosci po tym kierunku...? Na stronie jest napisane, ze tworzenie strategii marketingowej, wizerunkowej i komunikacyjnej w social media, obsługiwanie profili komercyjnych w popularnych serwisach społecznościowych
aktywizowanie fanów marki planowanie, organizowanie i przeprowadzanie akcji marketingowych i wizerunkowych w popularnych serwisach społecznościowych, komponowanie kampanii promocyjnych, wykorzystując także narzędzia public relations, w tym e-PR prowadzenie firmowego bloga, zarządzanie sytuacją kryzysową w social media. Dla mnie brzmi ciekawie, interesuje mnie ta dziedzina, aczkowliek pomyslałąm o tym dopiero niedawno, skończyłam pedagogikę specjalną lata temu. Ale jeśli chciałabym rozważyc która z opcji zapewni mi lepiej płatną pracę, to wiadomo...ale co Wy byscie na moim miejscu wybrali? pedagog lekko nie ma, pieniądze tez marne...są plusy zawodu, wiadomo, ale...nie wiem na co się zdecydować...;/