Reklama:

zakupy przez internet (125)

Forum: Dieta i odżywianie

gość
13-12-2012, 21:11:49

Kupuję najczęściej na Allegro. Mam już tam stałych dostawców czy to soczewek kontaktowych, kremów, perfum czy rajstop :D Zawsze u tych samych i zawsze OK :D
---------------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
Liderka opinii
13-12-2012, 21:14:52

ja tez kupuje u stalych dostawcow na allegro zreszta jak sie nie zaryzykuje to sie nic nie ma a mozna zyskac
gość
13-12-2012, 22:27:08

Ja zawsze orientuje się która strona oferuje i jakie ma opinie. Na ten czas nie robiłam rozeznania.
gość
17-12-2012, 13:52:00

kupuję na allegro, jak Wy, ale również w sklepach producentów takich jak Lupo (bielizna), Farmona (kosmetyki), Tesco (produkty spożywcze) czy pakamerze, gdzie zamawiam biżuterie i dodatki różnych wykonawców. Oczywiście też merlin czy empik ;) generalnie coraz więcej rzeczy załatwiam i kupuje przez internet, dotychczas - bez niemiłych przygód ;)
gość
17-12-2012, 13:56:30

nie kupiłabym w ciemno butów czy ubrań, ale np. jak jakiś produkt jest mi znany (np. kosmetyk) lub jest to książka czy płyta, to czemu nie? szczególnie teraz, przed świętami, kiedy sklepy są pełne ludzi i zakupy zajmują dwa razy więcej czasu, niż zwykle, zamawianie przez internet staje się dla mnie coraz bardziej naturalne. Łącznie z zakupami spożywczymi, których długo się bałam ;)
gość
17-12-2012, 15:01:01

Jeśli chodzi o buty to ja również nie kupowałabym przez net.
gość
17-12-2012, 17:16:32

ja lalke zamowiłam corce ale z siostry konta bo sama oczywiscie jak ta dupa nie umiem załozyć
szybko przyszła bo w sobote zamowiłam a we wtorek juz była,
a mój sasiad ma i na ubrania sposób : idzie do sklepu -nike czy co tam chce przymierza na karteczce dokładny rozmiar spisuje i zamawia . i wiem ze duzo zamawia w ten sposób bo często jego przesyłki odbieram gdy go nie ma
gość
17-12-2012, 18:00:46

zona1978 2012-12-17 18:16:32 ja lalke zamowiłam corce ale z siostry konta bo sama oczywiscie jak ta dupa nie umiem załozyć
szybko przyszła bo w sobote zamowiłam a we wtorek juz była,
a mój sasiad ma i na ubrania sposób : idzie do sklepu -nike czy co tam chce przymierza na karteczce dokładny rozmiar spisuje i zamawia . i wiem ze duzo zamawia w ten sposób bo często jego przesyłki odbieram gdy go nie ma
Buty, kurtki, firmową bieliznę itp. Najpierw mierzę w sklepie, a potem kupuję na necie :D
‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
gość
22-12-2012, 12:39:06

Ważne i istotne są rozeznania czy dana firma internetowa jest dobra i czy można jej zaufać.
Istnieją firmy, które naciągają poprzez reklamy i pewności nie ma co do skuteczności danej firmy.
gość
22-12-2012, 13:07:10

nie28 2012-12-22 13:39:06 Ważne i istotne są rozeznania czy dana firma internetowa jest dobra i czy można jej zaufać.
Istnieją firmy, które naciągają poprzez reklamy i pewności nie ma co do skuteczności danej firmy.
Oczywiście, że zdarzają się nieuczciwi sprzedawcy... ale czy tylko na necie?
Ile razy ktoś kogoś naciągnie w realu? Nawet w zwykłym mięsnym pomiędzy ładne plasterki szynki nieuczciwa sprzedawczyni potrafi wrzucić okrawki.
‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: