Reklama:

Wrocław i Coco-time salon medycyny estetycznej (43)

Forum: Wygląd i pielęgnacja

gość
10-03-2017, 10:41:22

Jak dla mnie to zabiegi na wysokim poziomie. Sprawdzają się rewelacyjnie. Mają dobry sprzęt, godne zabiegi i dobre ceny. Jak na moje oko to sprawdza się rewelacyjnie pod wieloma względami. Podoba mi się podejście do klienta no i doradztwo na wysokim poziomie. Polecam
gość
06-04-2017, 08:30:36

Ja też polecam, tam wykonywanie zabiegów. Ja byłam ostatnio na lifftingu wampirzym i przyznam, że bałam się trochę ale jednak nie było czego się bać. Bardzo delikatnie wykonany zabieg z super precyzją i wedle zasad bhp a to jest ważne, bo sterylność powinna być wszędzie.
gość
11-05-2017, 17:36:06

Ja wykonywałam makijaż pernamentny i jestem zadowolona z niego. Wykonany został perfekcyjnie tak jak chciałam. Nie mam żadnych zastrzeżeń jestem zadowolona, wreszcie wyglądam o Niebo lepiej. Delikatnie i starannie bez pośpiechu.
gość
07-06-2017, 08:02:57

No ja wybieram się na depilację laserową, słyszałam, że mają tam bardzo dobry laser godny uwagi. Ceny w pakietach też zawsze korzystne.
gość
10-07-2017, 12:43:26

To prawda czasem warto szukać ciekawych propozycji godnych uwagi. W Coco-time byłam może 2 razy na pazurkach ale wiem jedno- Na pewno tam jeszcze wrócę. Super zabieg, dobra atmosfera, cena i wszystko bezproblemowo.
gość
17-08-2017, 19:19:52

Ja też jestem zadowolona z usług tego salonu. Sprawnie, szybko i konkretnie. Sprawdzają się takie zabiegi różnego rodzaju doskonale.
gość
22-08-2017, 18:26:23

Ja też bym wybrała się na jakiś tego typu zabieg, wydaje mi się, że byłby fajnym połączeniem na dojrzałą skórę, która już potrzebuje takich małych poprawek, aby też potem nie mieć za dużo na raz, a jednak elegancko wyglądać.
gość
13-09-2017, 09:50:35

No ja jestem w wieku już podeszłym i też zastanawiam się nad zabiegami na zmarszczki, bo cera się starzeje, ale zastanawiam się czy warto. Wiele osób chwali sobie takie zabiegi, ale sama już nie wiem.
gość
18-09-2017, 20:21:07

Czym szybciej zaczniesz to lepiej, potem nie będą one takie drastyczne. Nie raz jak się potem duże takie zmarszczki ma to już nie da się bez plastyki. A jednak każdy unika takich plastycznych zabiegów.
gość
22-09-2017, 11:57:08

To prawda, wszystko o co się dba wcześniej lepiej pracuje i lepiej się wychodzi na tym niż takie co potem trzeba włożyć mnóstwo tak naprawdę pieniędzy na to wszystko. Ja lubię od czasu do czasu wykonać coś dla Siebie ale bez przesady.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: