Reklama:

Trądzik młodzieńczy (68)

Forum: Nasze zdrowie

gość
19-01-2015, 21:46:54

Nie ma jednej metody walki z trądzikiem dla wszystkich.Ja zdecydowałam się na te tabletki i to one na mnie podziałały.Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Początkujący
20-01-2015, 10:14:57

Zgadzam się. Na każdego podziała coś innego. Ciesze się, że komuś te tabletki pomagają.
[url=http://www.xenna.pl/xenna-blonnik.html]Xenna.pl[/url]
gość
25-01-2015, 19:29:30

Ja od dwóch lat borykam się z problemem cery trądzikowej.Raz jest lepiej raz gorzej.Ale są tygodnie gdzie moja buzi wygląda koszmarnie.Próbowałam już paru rzeczy ale bez większych rezultatów.Jeżeli twierdzicie że IQFACE są tak skuteczne to muszę ich spróbować.Mam nadzieję że spełnia moje oczekiwania.
gość
30-01-2015, 20:42:17

Ja też miałam pewne wątpliwość zanim zaczęłam stosować te tabletki.Myślałam sobie żę już stosowałam tyle rzeczy i nie poskutkowały to dlaczego IQFACE ma mi pomóc.Ale tabletki pomogły teraz już nie mam trądziku i nie zamierzam o nim pamiętać.
gość
10-02-2015, 20:25:26

Problem pryszczy to już mnie nie dotyczy.I to właśnie dzięki tabletką IQFACE pozbyłam się tej kłopotliwej przypadłości.Nie sądziłam że takie tabletki mi pomogą a jednak.Polecam każdej młodej dziewczynie.
gość
26-02-2015, 19:05:53

Ja starałam sie wyleczyć trądzik na wiele sposobów.Większość prób okazała się totalna porażką.Ale IQFACE okazał się tym czego potrzebowałam aby wrócić do normalnego ludzkiego wyglądu .Dla mnie mieć ładną cerę to jest bardzo istotna sprawa nie lubie kiedy ludzie sie na mnie gapią.
gość
16-04-2015, 18:28:33

Ja jednak się zdecydowałam na te tabletki i na dzień dzisiejszy muszę powiedzieć że był to słuszny wybór.Pozbyłam się większości ropnych pryszczy jest znacznie mniej zaczerwienień.Szczytem marzeń było by jeszcze jakbym pozbyła sie choć części blizn
gość
21-04-2015, 18:38:59

Dla mnie piękna cera to podstawa.Efekt zdrowej i pięknej cery uzyskałam właśnie dzięki stosowaniu tabletek IQFACE.Moje koleżanki które nie dały sie przekonać do stosowania tych tabletek mogą mi teraz tylko pozazdrościć a same nakładają na siebie masę pudru aby ukryć niedoskonałości cery.
gość
11-06-2015, 18:36:14

Zgadzam się też stosowałam iqface i jeżeli chodzi o trądzik, to śmię napisac, ze obecnie nie ma lepszego środka moim zdaniem
gość
04-01-2016, 20:43:07

U mnie idealnym rozwiązaniem okazało się zastosowanie IQface, po 3 miesiącach po trądziku nie było najmniejszego śladu, przepraszam, został na zdjęciach... wszystkich nie mogę usunąć...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: