Reklama:

Tabletki na odchudzanie meizitanc *** zamiennik (437)

Forum: Nasze zdrowie

gość
31-08-2018, 09:00:05

Od wtorku 2,5kg mniej na wadze, faktycznie nie czuje głodu, dziwne uczucie pierwszy raz w życiu biorę tego typu lek ale jestem naprawdę zadowolona, normalnie na diecie już dawno bym się poddała jem na śniadanie codziennie jabłko i na kolację też tylko jabłko, obiad udko z kurczaka na parze z warzywami jakie mam ochotę i tyle, codziennie to samo bo nie mam czasu kombinować a apetytu na nic specjalnego nie mam dzięki tabletkom, chciałabym zrzucić ok 18kg razem... Boje się tylko że po zakończeniu kuracji jak szybko zrzucę nie będę umiała utrzymać wagi, schudnąć to jedno ale najtrudniej utrzymać wagę, jeszcze sporo przede mną
gość
31-08-2018, 19:12:37

Czy mowa o tych tabletkach od Ado.Med@wp.pl ? Pisałam przed chwilą i czekam na odpowiedź, chciałabym zacząć jak najszybciej, mam trochę do zrzucenia a sama z siebie nie mogę wytrzymać na diecie dłużej niż 3/4 dni ;/ byłam już nawet u dietetyka, karnet na siłownię kupiłam ale szybko zrezygnowałam bo i tak się obzerałam to co za sens... Muszę mieć coś, co pozwoli mi tyle NIE ŻREĆ - miłego wieczoru Iga
gość
11-09-2018, 19:08:22

Wpłaca się pieniądze na konto a on wysyła kurierem? Czy pobraniowka?
gość
14-09-2018, 07:12:08

Ja za pierwszym razem wzięłam za pobraniem a drugie opakowanie już wpłata na konto, zdecydowanie szybciej i taniej. Tak, mowa o Ado.Med
gość
18-09-2018, 22:01:04

Ja zamówiłam od ado.med@wp.pl rzekomo kolejnego dnia miałam mieć a miałam po dwóch dniach mimo wpłaty na konto, ale to małe przewinienie z ich strony. Zrobiłam sobie zupę kapuścianą i jem ją od 2 tygodni wraz z jabłkami (tylko to) i schudłam 7,5kg. Daje radę jeść tylko to bo nie mam apetytu, chyba na tym to polega? Same tabletki Nas nie odchudzają!! Tylko silna wola którą mamy dzięki nim. Ja polecam
gość
01-10-2018, 08:43:16

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-10-2018, 20:37:27

Ja nadal jem zupę kapuścianą, jabłka i wdrążyłam trochę nabiału i kurczaka, na wadze aktualnie 11,5kg mniej :) jestem przeszczęśliwa. Polecam każdej osobie która nie radzi sobie z wagą i nie może przejść przez dietę przez brak silnej woli. Na dzień dzisiejszy 66kg :) przy 170 wzrostu
gość
09-10-2018, 08:57:52

gość
11-11-2018, 08:28:54

gość
02-01-2019, 19:26:39

Nowy rok, nowe postanowienia. Dzisiaj odebrałam paczkę z tabsami i jutro zaczynam, zmotywowałyście mnie dziewczyny, mam nadzieję że u mnie pójdzie tak samo dobrze jak u Was. Napiszcie jak po kuracjach z tymi tabletkami od ado.med? Mam nadzieję, że waga się utrzymuje i jojo nie ma :) pozdr Nadia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: