Reklama:

Tabletki na odchudzanie meizitanc *** zamiennik (437)

Forum: Nasze zdrowie

gość
14-12-2016, 13:37:21

Nie chce stawać po żadnej stronie, bo sama jestem dopiero w trakcie brania tabletek i daleka przede mną droga do pełnego zadowolenia, jednak na mnie działają jak na resztę dziewczyn, ale wygłupiać się z wstawianiem fotek z wagą nie będę, bo robię to przede wszystkim dla siebie, może innych to motywuje jak codziennie tu coś skrobną, ja do nich nie należę ale jak już biorę to też zajrzę z czystej ciekawości. A biorę właśnie białe tabletki bo na tych mi zależało, nazwy nie będę przytaczać. Diety nie stosuję, nie ćwiczę, nie mam na to ani czasu ani zapału. Jem po prostu bardzo mało i raczej niskokalorycznie, przy tabletkach malutkie porcje dla mnie są wystarczające i nie mam jak do tej pory napadów obżarstwa, a zawsze, powtarzam ZAWSZE je miałam pok 2/3 dniach ograniczenia jedzenia. Jak zrzucę tyle, ile chcę i nie będę mieć jojo od razu po odstawieniu, mogę obrać stronę. Póki co za mną 3 tygodnie, a kurację mam dwumiesięczną.
gość
16-12-2016, 18:21:32

Zacząć kolejne opakowanie po czy przed świętami? Oto jest pytanie. Boję się że nie będę umiała się pohamować przed jedzeniem w trakcie świąt jak nie będę brać tabsów, ale jak znowu zacznę drugie opakowanie to znowu sobie trochę zepsuje całą atmosferę, gotowanie dla wszystkich, odwiedziny rodziny i nic z tego nie jeść, nie korzystać? Pewnie nawet nie będzie mi się chciało gotować wtedy, ale znowu w sylwestra można by zabłysnąć. I jak tu żyć??
gość
19-12-2016, 16:10:29

gdzie można zamowic ?
gość
09-01-2017, 19:53:40

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-01-2017, 22:24:47

A może tak zbiorowe zamówienie żeby coś taniej? Jestem w trakcie pierwszego opakowania ale gdzieś za tydzień będę składać zamówienie
gość
17-01-2017, 19:35:05

Schudłam 10 kg dzięki diecie Sandruni. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Zapisałam się na siłownię. Więcej o diecie można poczytać na stronie https://dietasandruni.wordpress.com/
gość
24-01-2017, 11:04:48

przestan juz z tym zdrowiem bo słabo-jesz wszystko szklarniane ,nawozy cholera wie jakie i mówisz o zdrowiu -wez ..gdyby ktos mózgiem ruszył wpolsce i dał normalnie w aptece nie było by czarnego rynku, kombinacji i oszustw-a oni by mieli kase .Ja nie mam czasu na siłownie, cwiczenia itd wstaje o 4 tej rano wrazcam ok 18tej -czuje sie jak pies pluto uszami cioram po ziemi -i jeszcze niby cwiczenia ..ta jasne
kiedys była nagonka na adi -i co brałam schudłam ponad 20 kg--pozniej zrobiłam badania i miałam jak niemowle! nic -wszystko dobrze .Szkoda że nie ma dojcia bo kobieta wyjechała ..
gość
27-01-2017, 22:48:28

Brałam meride jak była dostępna legalnie, schudłam 15kg więc wiem jak działa i nie dam się na nic nabrać. Kupowałam od kilku osób w internecie tego typu środki zarówno te tańsze jak i droższe, byle znalezć godny zamiennik - wszystko to ściema, żelowe nie żelowe, porażka! Kasa w błoto! Pora przetestować ten od Ado.Med - Zobaczymy już w poniedziałek(na poczcie czeka moja paczka) co tak wszyscy chwalą. Placebo, czy fakty. Jak nie zadziała od razu - szukam dalej, no chyba musi być ktoś uczciwy?!
- MARTA
gość
31-01-2017, 13:33:36

gość
31-01-2017, 14:12:08

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: