Reklama:

Pani Magda (43)

Forum: Nasze zdrowie

gość
29-03-2011, 18:10:57

Gość 2011-03-11 13:40:29 Mnie też oszukała ale ja napiszę do sanepidu, do komisji nadzoru bankowego bo założone są konta bankowe dla uzyskiwania pieniędzy pochodzacych z przestępstwa a przede wszystkim zgłaszam do fiskusa że ta osoba uzyskuje dochody z nieujawnionych żródeł. Skopiowałam jej stronę internetową tresć wiadomości mailowej porobiłam wydruki które załacze do pism. Skopiowałam z internetu opinie ludzi których oszukała. ktoś kto tak robi jak Pani M musi zgnić w *** a nie bezskarnie sobie naciągać ludzi.
Moja dodatkowa strata to opłata za listy do tych instytucji.
Jest ustawa o praniu brudnych pieniedzy jak Pani M prokurator zablokuje konta to już zniknie jej działalność przestępcza, a tak to każdy się nabiera bo konto bankowe mają zwykle firmy i osoby uczciwe, i nikt by tak nie ryzykował by ewidentne dowody przestępstwa zostawiać w systemie księgowym banku chyba że Pani M ma żółte papiery wtedy jej wszystko wolno
gość
29-03-2011, 18:24:11

masia.
Niestety też dałam się nabrać - jak ostatnia naiwna. Przelałam pieniądze, pytania na maila pozostały bez odpowiedzi, a gg mi zablokowała.
Będę reklamować, przelew w banku, bo dane do transakcji były inne, niż te z potwierdzenia (różne nazwiska), moim zdaniem, skoro nie zgadzają się dane odbiorcy to ten przelew w ogóle nie powinien przejść.
Poza tym chyba zgłoszę to na policję, bo szlag mnie trafia jak myślę o takich cszustach - niech za to odpowie!!!!
gość
29-03-2011, 18:24:14

masia.
Niestety też dałam się nabrać - jak ostatnia naiwna. Przelałam pieniądze, pytania na maila pozostały bez odpowiedzi, a gg mi zablokowała.
Będę reklamować, przelew w banku, bo dane do transakcji były inne, niż te z potwierdzenia (różne nazwiska), moim zdaniem, skoro nie zgadzają się dane odbiorcy to ten przelew w ogóle nie powinien przejść.
Poza tym chyba zgłoszę to na policję, bo szlag mnie trafia jak myślę o takich cszustach - niech za to odpowie!!!!
gość
01-04-2011, 12:14:18

he he he jest sposób na SUKE!!!! na odzyskanie pieniędzy!!! jeśli już ktoś dał się nabrać tak jak ja!!! dziś pieniążki mam już na koncie jupiiiii.....
gość
05-04-2011, 17:04:45

jaki sposób? bardzo chetnie się dowiem bo moje 200zł piechotą nie chodzi;)
gość
16-04-2011, 19:50:10

napisałam do banku i zwrocili mi kase dla chetnych pomoge nr gg: 5403913
gość
22-04-2011, 05:24:14

mi też zwrócili pieniążki :) jupi :) w 4 dni :) he he
gość
13-05-2011, 20:04:00

niestety ale w moim banku (mbank) odrzucili moją reklamację. Napisali mi, że sama powinnam wiedzieć komu robię przelew i oni za to nie odpowiadają;/ co teraz;/
gość
14-06-2011, 15:13:53

Nie rozumiem Was!!! Dziewczyny, nie przelewajcie pieniędzy!!! Przecież możnba kupić też za pobraniem, ze sprawdzeniem zawartosci. Ja tak kupuję co miesiąc. I nie mam żadnych problemów!!!
gość
30-06-2011, 10:02:35

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: