Reklama:

Odchudzająca droga do lata (58)

Forum: Problemy z wagą

gość
01-04-2017, 17:15:04

Dla mnie jak dla wielu innych ludzi skuteczny okazał się ***.Spokojnie mogę powiedzieć że dzięki niemu znowu poczułam się atrakcyjną kobietą.
gość
11-04-2017, 18:58:50

Odchudzanie z ***em dobiegło końca.Nie mówię że było różowa bo raz było gorzej raz lepiej ale ogólnie udało mi się schudnąć 11kg.Teraz przyszła pora na zakupy ciuchów w nowym rozmiarze bo naprawdę nie mam co na siebie włożyć.
gość
24-04-2017, 16:09:25

Stosowałam *** przez 3 miesiące. Poleciła mi go koleżanka. Dzisiaj jestem jej za to wdzięczna. W tym czasie schudłam 14 kilogramów.
gość
19-06-2017, 16:56:23

Nie ma diety cud.Najważniejsza jest zbilansowana dieta wysiłek fizyczny i można wspomagać się preparatami lub suplementami.Ja w trakcie odchudzania wspomagałam się tabletkami ***.Teraz już nie jestem na diecie ale nadal chodzę na aerobik a w lecie jeżdżę na rowerze.
gość
20-06-2017, 16:34:47

Moim zdaniem Foreverlim jest jednym z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne w Polsce, a do tego oparty jest on na naturalnych składnikach. Ja przez 3 miesiące schudłam 14 kg
gość
23-06-2017, 13:37:07

ja uwazam ze suplementy diety w nadmiernej ilosci i niewłasciwie stosowane moga bardziej zaszkodzic niz pomoc ja niestety rozregulowałam swój metabolizm I pojawił się problem z zaparciami poszłam do apteki i dostałam dicopeg 10g I wszystko wróciło do normy jednak od tamtego czasu wcinam duze ilosci warzyw I owoców bo uwazam ze to sa najlepsze suplementy diety
gość
13-07-2017, 16:59:23

Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jakii udało mi się uzyskać po zastosowaniu ***u. W każdym razie w końcu poozbyłam się nadwagi
gość
03-08-2017, 15:27:00

Ja też zdecydowałam się na zastosowanie ***u i w moim przypadku jego działanie i efekt jaki uzyskałam był większy nawet od tego czego oczekiwała, choć jak się tak zastanowić, to "poprzeczkę podniosłam sobie bardzo wysoko"
gość
11-08-2017, 19:31:31

zakupiłam sobie zapas herbaty slim plus od big-active, już trochę udało mi się schudnąć bo apetyt jakoś mi nie dopisuje po tej herbacie ćwicę codziennie, urlop za tydzień i jestem zadowlona z mojej figury
gość
13-09-2017, 17:25:02

Może będę nudna ale mi również pomógł Forever slim.Minęło już spora czasu odkąd skończyłam całą kurację .Napiszę tak wahania wagi są w granicach dwóch kilo ale u mnie jest to chyba związane z cyklem.A tak po za tym nadal cieszę się szczupłą sylwetką.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: