Reklama:

***--*** (685)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Nasze zdrowie

gość
07-04-2009, 09:08:00

Ja przytylam po sterydach ponad 20 kg i lekarz przepisal mi *** zazywam ja od miesiaca i prowadze diete 1200 kcal i schudlam 4 kg lekarz powiedzial ze to odpowiednia waga ktora utracilam bo wiecej bylo by zle dla organizmu. Najzdrowiej jest chudnac 1 kg na tydzien.
gość
13-04-2009, 16:55:00

no i ja od dzis zaczelam walke z zbednymi kilogramami wraz z *** zobaczymy kiedys bvralam *** i bardzo zle sie czulam jak narazie jest ok i nawet kawke wypilam bo spalam na siedzaco a jesli chodzi o cisnienie ksiazkowe ;0
gość
15-04-2009, 05:41:00

ja stosuje ***,czuje sie dobrze.jestem osoba otyła i musze wam powiedziec że *** jak narazie mi pomaga schudłam ponad 6 kg.lecze nadciśnienie ktore jest wynikiem mojej otyłości .dzisiaj przeczytałam o zelixie jaki jest niebezpieczny ja osobiści emam przepisany przez lekarz i codziennie kontroluje ciśnienie ,które o dziwo teraz jest dobre.doszłam dopiero do połowy opakowania skończe go i zobaczymy co bedzie dalej.
gość
15-04-2009, 05:43:00

ja stosuje ***,czuje sie dobrze.jestem osoba otyła i musze wam powiedziec że *** jak narazie mi pomaga schudłam ponad 6 kg.lecze nadciśnienie ktore jest wynikiem mojej otyłości .dzisiaj przeczytałam o zelixie jaki jest niebezpieczny ja osobiści emam przepisany przez lekarz i codziennie kontroluje ciśnienie ,które o dziwo teraz jest dobre.doszłam dopiero do połowy opakowania skończe go i zobaczymy co bedzie dalej.
gość
16-04-2009, 15:36:00

błagam powiedzcie mi skąd moge to wiąść, bo raczej bez recepty nie sprzedadzą mi tego(??)
gość
16-04-2009, 20:37:00

Wzięłam dziś pierwsze pół tabletki Zelix-y (pół - bo tyle zaleciła mi lekarka z powodu nadciśnienia towarzyszacego otyłości). Ciśnienie mierzyłam wieczorem: 120/65, tętno 58 !!! ale biorę tez leki przeciw nadciśnieniu. Pragnienie - umiarkowane, jedynie co zauważyłam, to dziwny gorzko - piekący posmak na języku i apetyt może troche mniejszy niz zwykle. Zobaczymy co będzie dalej.
gość
17-04-2009, 17:52:00

Jutro skończę opakowanie *** 10mg
Jestem bardzo zadowolona z wyników jakie dalo jej stosowanie- schudłam 7 kilogramów przez ten miesiąc. Oczywiście dodatkowo pilnowalam sie Starałam się stosować dietę i wykonywać jakieś ćwiczonka [raz na jakiś czas].
Nie wiem jak to jest z piciem alkoholu podczas przyjmowania *** [mi się zdarzało i na szczęście nic się nie działo złego].

W niedzielę rozpoczynam nowy listek i jestem pełna nadziei. Do zrzucenia jeszcze dużo, ale Damy rade;PP
gość
21-04-2009, 17:20:00

Ja walczyłam o *** lub *** juz od dłuższego czasu. Byłam u jednego lekarza i nic, u drugiego i nic do trzeciego już nie szłam bo wiedziałam, że powie mi to samo co poprzedni. Po wyliczeniu mojego BMI wszyscy zgodnie twierdzili, że nie mam aż takiej nadwagi żeby zwalczać to takimi lekami. A ważę 72 kg przy wzroście 166 cm. Wiem, że dla niektórych jest to śmieszna waga i śmieszny problem ale ja od 4,5 roku walczę ze zbędnymi kg, które zostały mi po ciąży. I z zazdrością patrzę na te wszystkie szczupłe dziewczyny, które nie mają takich problemów...Od 3 dni biorę "swoją" ***. Po prostu poszłam do apteki i zapytałam czy dostane ten lek bez recepty. Dostałam bez najmniejszego problemu. Oprócz suchości w ustach nic się narazie ze mną nie dzieje. Staram się podchodzić do tego rozsądnie, na tyle na ile się da...Moja wymarzona waga to jakieś 65 kg bo co jak co ale chcę zachować swoją kobiecość i nie być stertą kości. Dlatego oprócz *** staram się regularnie odżywiać - małe porcje ale częste no i oczywiście zero białego pieczywa, ziemniaków, makaronów itd. Mam nadzieję, że *** pomoże mi wyćwiczyć w sobie dobre nawyki zdrowego,rozsądnego odżywiania i jeśli poczuję w sobie, że już to mam w sobie zakodowane to prostu ją odstawię. Także trzymam kciuki za wszystkich odchudzających się i liczę na to, że już niedługo znowu u Was zagoszczę aby pochwalić się swoimi wynikami. Głowa do góry i naprzód!!!
Początkująca
22-04-2009, 17:47:00

23-01-2008 o 06:46, gość :

21-12-2007 o 12:33, gość :
*** stosuje od5 tyg. spadek masy ciala mizerny, jem moze troche mniej ale za to nie mam miesiaczki! a zaburz. menstruacji sa jedna z wielu skutkow ubocznych. W ciazy nie jestem bo jestem po sterylizacji jajnikow Chcialabym wiedziec czy komus sie juz przytrafilo brak mies. z oob ktore zazywaja ***?

Nie bo jest to od 18roku życia wspolczuje ci tej wagi ja waże 90 ;/ i jestem wlasnie w 3 dniu stosowanie brzuch pusty ssie ale jakoś apetytu nie mam zero skutków ubocznych może bardziej się poce na siłowni ale tak to nicc oby tak dalej juz - 1/2 kg w przeciagu 3dni i to niecałych bo dzisiaj 3 dzień
elisa22
Początkująca
22-04-2009, 18:25:00

Witajcie!! Mam 22 lata 180 wzrostu i 120 kg! Jestem załamana bo nie moge na siebie patrzec! Od wczoraj biorę *** i musze powiedzieć ze czuje sie nawet dobrze oprócz tego ze mam problem ze snem to jest ok? Chciałabym schudnąc tak 40kg. Proszę napiszce czy komuś ona pomogła przy takiej otyłości?? ile czasu to trwało??Pozdrawiam goraco wszystkie kobietki!!
elisa22
Odpowiedzi w tym wątku zostały zablokowane.
Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: