Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Wtajemniczona
27-03-2012, 08:48:59

Tak czytam o tych skutkach ubocznych po L i ja miałam takie same po zielonym ale z 6 lat temu. Dałam radę brać tylko 2 tygodnie i też schudłam 10 kg. Jeśli mam sie tak czuć jak wtedy to ja dziękuję. To był koszmar. Teraz przy moich dzieciakach nie dam rady. Jednak jak zrobię przerwę to później wrócę do zielonych bo z zimnem i suchością da się żyć.
Początkująca
27-03-2012, 08:55:03

Mfisto, wiesz że mm dług wdzięczności wobec Ciebie
A to samopoczucie to może wynik przesilenia wiosennego???
Najlepiej zrób sobie badania, bo może to anemia - oczywiście nie chcę Cię straszyć, ale tera wiosną to ość powszechne, a wiadomo nic co wprowadzamy do organizmu nie jest mu obojętne.
Ile w sumie schudłaś i w jakim czasie?
Początkująca
27-03-2012, 09:03:09

Kurcze mam tak wyrobioną klawiaturę w kompie że literki mi uciekają gdy zbyt lekko wcisnę klawisz. Wybaczcie
Wtajemniczona
27-03-2012, 10:16:19

Jest 12 a ja boję się wziąść dziś tabletkę bo i tak ciulowo się czuje a po tabletce wczoraj to była masakra.
Jakaś dziewczyna pisała że jej tabletki zaczynają działąć dopiero wieczorem. Bardzo dziwne bo ja po 30 minutach już czyję ogarniające mnie zimno i jak to któraś już kiedyś tu napisała uczucie jak na total kacu.
Wtajemniczona
27-03-2012, 10:30:05

ameba 111 chudłam łącznie 8 kg . Jestem przy końcu drugiej paczki. Można powiedzieć że przez 2,5 miesiąca bo miałam przerwę między nimi 2 tygodnie.
Początkująca
27-03-2012, 11:46:43

Mefisto, 8 kg to ładnie, taka optymalna prędkość, zalecana żeby nie było jojo. A teraz bierzesz li... czy zielony nadal, że tak źle się czujesz?
Początkująca
27-03-2012, 13:38:21

Kolezanko_Moniki to super, ze takie efekty byly! 14 kaps i 8 kg mniej?! Ja tez tak chce! ;) Ja zamawiam *** w przyszlym tygodniu wiec bede na pewno opisywala tutaj stan samopoczucia. Troche sie nameczylas, ale skoro taki efekt to trzeba to przebolec.. ;) mam tylko nadzieje, ze tym razem nie trafie na shit i tabletki pomoga :)
Wtajemniczona
27-03-2012, 13:54:28

Biorę zielony tą drugą paczkę. Dziś nie wziełam tabletki i czuję się trochę lepiej. Ale tabletki nadal działają bo cały czas je czuję.
Początkująca
27-03-2012, 15:46:47

Witajcie.
Ja też dziś nie wzięłam tabletki ale suchość w ustach pozostała, przynajmniej rano. Zbyt źle się wieczorem czułam. Postanowiłam brać co drugi dzień. Waga drgnęła więc coś w tym działaniu jest. Mam tylko nadzieję, że nie zepsuję sobie wnętrzności, hi hi.
Aaa i jeszcze jedno. Oglądając opakowanie zauważyłam, że zawartość tabletki ma 400 mg a nie 350...podobno czerwone mają tyle. A Wasze ile mają???
Początkująca
27-03-2012, 16:09:41

mefisto1 i ameba111 - piszecie, że tak źle się czujecie i że w ogóle czujecie jeszcze na drugi dzień działanie, a ja nie czuję jej tak mocno dlaczego? mam też z wizytówki przecież ... Ja mam tylko takiego powera 1-1,5 godz. od wzięcia przez jakieś 8-9 godzin, a potem nic nie czuję, bardzo dobrze zasypiam, nie mam dreszczy, ani bóli głowy ... no i w sumie jednak waga prawie nic nie spadła .. wydawało mi się ostatnio że jakbym trochę "zmalała", ale chyba mi się jednak wydawało, bo po lidzie efekty były naprawdę widoczne!! Tylko te katusze po niej ...
czy ja mogłam dostać jednak podróby z wizytówki? jak Wam pisałam moje kapsuły są raczej szaro-pomarańczowo a nie brązowawe czy zielonkawe .. no i jednak je czuję pół dnia więc nie wiem już co o nich myśleć. Póki co nie jestem zadowolona z nich wcale.
Może ten zielony strong faktycznie wziąć? ale ja o nich nic nie słyszałam - a Wy?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: