Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
02-03-2008, 18:52:00

czy ktoś pił alkohol :na meridzie? bo ja tak!!!! masakra!!!! przez cały wieczór sobie z koleżankami popijałyśmy i czułam sie bdb aż tu nagle budzę sie rano i dziura w bani, a nie wypiłam dużo pierwszy raz w życiu urwał mi się film, to była masakra wiec nie polecam!!! Powinni umieścić wytłuszczony drukiem jakieś info o tym!!!! czy ktoś też miał takie przykre jazdy? A do tego dostałam dziś OKRESU 14 dni za wcześnie. Proszę o pomoc co robić czy ktoś tak już miał? Czy jest to możliwe ze te leki w połączeniu z alkoholem w ten sposób działają na organnizm????
Madzia
CHCE JESZCZE DODAC ZE BIORE JA4 DZIEŃ
OGOLNIE BARDZO DOBRZE SIE CZUJE, Z MINUSÓW MERIDITO TYLKO PRAGNIENIE I POBUDZENIE N=NO I TEN NIESZCZĘSNY 14 ZA WCZEŚNIE OKRES....
MADZIA
Początkująca
02-03-2008, 18:57:00

Mam pytanko!Czy wiecie może czy biorąc *** można korzystać z solarium?
AnitaG
Początkująca
02-03-2008, 18:58:00

Cześć ! Od kilku dni uważnie śledzę to forum... Jestem na Meridi od 3 dni...Pierwszy dzień to byl koszmar...bolała mnie głowa,nie wiem czy po Meri czy po prostu miałam zły dzień, cały czas myślałam czy pojawia sie jakieś inne skutki uboczne... o 20 byłam tak senna że poszłam po prostu spać spałam jak zabita do 9 rano ...w sobotę zastanawiałam sie długo czy wziąć głowa trochę bolała, wziełam tabletkę przeciwbólową ...na *** zdecydowałam się o 11...- myśle sobie raz kozie śmierć !!! dzis jest duuużo lepiej .nic nie boli , spalam dobrze tylko suchość w ustach ,piję wodę..
rzeczywiście po Meri NIE CHCE SIĘ JEŚĆ, jem malutkie dwa posilki .. rano wedlinka z pomidorkiem, bez pieczywa, na obiad udko pieczone bez skory i sałata... muszę zrzucić jakieś 20-25 kg...nie wiem czy ni sie uda mam nadzieję ... pozdrowienia dla wszystkich odchudzajacych sie...
Początkująca
03-03-2008, 07:00:00

Zula! jak bedziesz twardzielem i jeszcze od czasu do czasu poćwiczyśz to na pewno Ci się uda. Tylko badź konsekwentna.Ja schudłam 7 i pół kilo i jescze mam około 20 +-1. To nie jest błyskawiczny efekt (biorę *** od poczatku lutego przy diecie i ćwiczeniach , przynajmniej 3 razy w tygodniu). Nie wiem dlaczego ale ja nie mam kłopotów po alkoholu. Fakt, ze pijam tylko czerwone wino, kiedyś zdarzyło mi sie piwo ale jest ok. Oczywiście nie przesadzam. Były sytuacje że wytrąbiłam całą butelkę wina i owszem lekki kac był ale tak samo bym się czuła bez ***. To pewnie zalezy od organizmu. Myslę, że mocne drinki też moga powodować większe konsekwencje. Z pewnością kazdy alkohol osłabia działanie wszystkich leków, więc pewnie *** również. Całusy. Strawka.
Początkująca
03-03-2008, 07:23:00

Witam
biorę już prawie miesiąc *** 10 schudłam 6kg. Nie ćwiczę. Apetyt nadal wyraźnie ograniczony- co jest super. Zaczynam następne opakowanie, ale w tej samej dawce. Jeszcze parę miesięcy przede mną stosowania M. Kiedyś wyliczyłam, że przy wzroście 172cm powinnam prawidłowo ważyć 63kg. Marzenie. Będę zadowolona jak uzyskam 70-75 kg i utrzymam taką wagę. W takich sprawach trzeba być cierpliwym. Miłego dnia. W Trójmieście świeci piekne słoneczko Pozdrawiam
gość
03-03-2008, 08:23:00

Witam, Ja zaczynam od dzisiaj, jedna tabletka rano!! Trzymajcie kciuki
gość
03-03-2008, 12:05:00

Mam 27 lat, 85 kg i 172 cm wzrostu, i jestem 4 dzien na meridi przytyłam tak bo nie mogę się pohamować od jedzenia wieczorem… ja bardzo rzadko czuje głód w brzuchu tylko mnie ssie w gardle i t jest najgorsze… *** powoduje u mnie to że nie mam ochoty na jedzenie i tego ssania w gardle a wręcz muszę się pilnować by jeść. Skutki uboczne: suchość w gardle, jestem nabuzowana energią , budzę się w nocy i co mnie martwi mam smutne myśli, zauważyłam ze zamyślam się nad czymś smutnym i się nakręcam…..
Zamierzam zabrać się do pracy czyli za ćwiczonka ale poczekam jeszcze żeby minęły mi te pierwsze objawy meridi, i zacznę ćwiczyć!!!
kasia
gość
03-03-2008, 12:12:00

Mam pytanko na ulotce napisane jest że kobiety w okresie rozrodczym leczone lekiem *** 15 powinny stosować skuteczne metody zapobiegania ciąży.
Co to oznacza ze np. moja płodność wzrasta? czy nnp ze może zaszkodzić dziecku? Czy ten lek może rozregulować moje miesiączki? I czy może mi zaszkodzić jako kobiecie?
Początkująca
03-03-2008, 12:27:00

Lek może rozregulować miesiączkę przez co nie będziesz miała pewności kiedy są dni płodne........jakie to może mieć skutki dla ewentualnej ciąży ......tego nie wiem. Najlepiej będzie jak sięgniesz po pewną antykoncepcje!
gość
03-03-2008, 12:54:00

O dzieki wielkie za powyższą odpowiedź a skąd o tym wiesz?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: