Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
24-02-2008, 20:48:00

poczatek-78
teraz-60
waga koncowa BEDZIE 55

POWODZENIA KOBITKI, GLOWA DO GORY MI SIE UDALO TO I WAM SIE UDA, 3MAM KCIUKI ZA KAZDA Z WAS:POZDRAWIAM
Początkująca
25-02-2008, 06:03:00

To znowu ja dzień dobry!
mam za sobą 28 tabletek M10 i 3 M15. Schudłam 6 kg z88kg. To 6 utrzymuje sie juz jakiś czas ale sie nie martwię bo myslałam , że z 5 kg tez nie ruszę w dół. Mam nadzieję, że waga drgnie dalej... Przerwałam ćwiczenia na jakieś dwa dni bo wczoraj przez cały dzień miałam koszmarna migrenę. Ale nie łączę tego z ***( albo nie tylko) , raczej ztym, że miałam ostatni dzień bardzo stresujący i wyczerpujący...Taki ból zdarzył mi sie po raz pierwszy... Może też ta 15 mocniej działa... choc po trzech tabletkach 15 jeszcze nie widać różnicy na wadze...Zaczynam ćwiczyc od jutra... zauważyłam, że kiedy ćiczę przy *** (cały czas jestem na diecie bezwęglowodanowej) waga spada bardzo ładnie....
gość
25-02-2008, 10:14:00

Witam
JA biore M15 dopiero 4 dzien , czuje sie bardzo dobrze nie mam napadow glodu i co najwazniejsze wystarczy ze poptrze w strone jakiegos smakolyku i odechciewa mi sie ....
Nie mam bolow glowy, nudnosci, bezsennosci wrecz przeciwnie spie jak susel
Jesli chodzi o jedzenie to jem cos tam ale doslownie w minimalnych ilosciach zeby nie wpasc w jakas chorobe pije duzo wody bo ciagle chce mi sie pic
Moze to dziwne ale praktycznie nie odczowam smaku potraw
gość
25-02-2008, 10:45:00

ja bylam wlasnie dzis u swojego lekarza i niestety powiedzial ze nie przepisze mi meridi poniewaz takie leki powinny brac tylko osoby ktore maja zagrozenie zawalem i są w wieku powyzej 50 lat ze jest za mloda na ten lek że ma sie po nim jojo i że mam sie w to nie bawic
moja waga to 105 kg na 170 cm wzrostu i mam 23 lata więc w sumie mojej bmi jest wystarczające by dpostac recepte myslalam ze tak sie stanie ale jednak nie i dlaczego , czy wasi lekarze odrazu dali wam recepte ??
moze porostu zmienic doktora na innego ?/? moze zna ktos lekarza w płocku ktory przepisuje *** bez więkrzych problemow ??
gość
25-02-2008, 11:11:00

Witam
Mam ogromna prożbe czy moglaby któras z was załatwic receptę na ***??? Bardzo prosze mój nr gg 5991679
Początkująca
25-02-2008, 11:11:00

Nie sądzę, żeby *** miły brać tylko osoby po 50 tce. Trochę bzdura mi to trąci... Jak informuje ulotka wskazanie jest BMI, które u Ciebie jest takie, że chyba się kwalifikujesz. Porqadź się innego lekarza. Dziwi mnie też informacja, że *** działa jak prozac. Chciałabym, żeby tak było bo ostatnio mimo 31 dni na *** mam niezbyt dobry nastrój i nie odczuwam bynajmniej, żeby poprawiała mi humor. Aczkolwiek samopoczucie na pewno jest lepsze gdy człowiek chudnie. Strawka.
gość
25-02-2008, 11:15:00

hej mam proźbę pomóżcie mi zakupic *** jak mogę zdobyc receptę ?? mój nr gg5991679
Początkująca
25-02-2008, 11:15:00

Dla mnie to bardzo bardzo dziwne co piszesz ponieważ trzeba mieć zdrowe serce i zero problemów z układem krążenia by zażywać ***
Początkująca
25-02-2008, 12:20:00

Witam
Mój lekarz przepisał mi M ze względu na podwyższony poziom cukru spowodowany znaczną nadwagą. Jedynie co nie jest wskazane to palenie papierosów. Mam 34 lata. Trzeba trafić na odpowiedniego lekarza. Pozdrawiam
Początkująca
25-02-2008, 12:36:00

oooooooo a ja palę................

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: