Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
05-03-2010, 10:38:33

Poco ją wycofali był to rewelacyjny lek
gość
05-03-2010, 10:43:04

ja biorąc ją 2 miesiące schudłam 18 kg naprawde a i bez żadny większych wyżczeńdziś od lekarza dowiedziałam sie że ten właśnie lek został wycofany mam nadzieje że pojawi ruwnie rewelacyjny lek na Rynku farmacełtycznym pozdrawiam
gość
05-03-2010, 20:07:59

*** jest nadal dostepna w sprzedazy i *** czy jakos tez.Jeszcze w tym roku mozna ja sprzedawac.To sa leki a nie cukieriki ale..Moj lekarz sam dał swojej 16 letniej latorośli gdy ta miala 5 kg nadwagi..stwierdzil ze jak ma sie katowac ditami i pogubic zeby z glodowania to woli to jej dac na 1- 2 miesiace i juz:) Ja niemam wiec problemu u mnie jest po 46 zł *** 15 za opakowanie na miesiac chyba 28 tabletek..juz niepamietam
gość
05-03-2010, 21:27:43

*** nie jest wycofana. Do aptek jak i przychodni została wysłana tylko informacja medyczne, ze wykryto jej szkodliwość u osób z nadciśnieniem tętniczym. Producent o tym w ulotce pisze. Teraz jeśli lekarz ja przepisuje, żąda oświadczenia o tym, ze jesteś poinformowana o jej ew. szkodliwości. Nikt kto ma nadciśnienie nie powinien jej zażywać gdyż przez pierwsze dni faktycznie są lekkie zawroty głowy. Ale to mija i jest naprawdę mało dyskomfortowe. Polecam jeszcze zelix-e tez jest skuteczna bo to jest to samo co ***-tyle, ze producentem jest polska firma i dlatego lek jest trzy razy tańszy. Skład mają ten sam.
gość
08-03-2010, 17:23:51

jestem z Gorzowa i tutaj nie dostaniesz ani recepty ani leku chodź mam recepte.W aptece mówią, że jest zabroniona sprzedaż i dokładanie to samo powiedział mi lekarz który już wcześmniej wypisywał mi recepte. Ciekawa jestem gdzie wy kupujecie te tabletki?
gość
09-03-2010, 00:51:07

Jestem farmaceutka w aptece. *** NIE JEST WYCOFANA!!!!!

Otrzymaliśmy tylko komunikat. Ten lek nie został wycofany.
Początkująca
09-03-2010, 12:01:12

jak sie odchudzić bez efektu jojo?? ja schudłam 10 kg i teraz boje sie wiecej cos zjesc zeby nie przytyć.
Forumowiczka
10-03-2010, 14:46:54

jeść o połowę mniej plus ćwiczenia
gość
12-03-2010, 18:36:12

ja brałam *** 3 lata temu schudłam 15 kg przez 3 miesiące, po roku zaszłam w ciąrze i przytyłam dzidziuś jest zdrowy teraz znów zaczełam brac i juz schudłam 5kg ale teraz mam strasznie niskie cisnienie i juz dwa razy straciłam przytomnosc lekaz kazał mi odstawic *** i porobic badania. czy wy terz mieliscie takie problemy, niskie ciscienie a wysoki puls

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: