Witam!!
Dzisiaj wzielam pierwsza tabletke *** mam spora nadwage i chciala bym zgubic pare kilogramow jednak po tym co czytam na forum troche sie boje to zazywac te tabletki sa na recepte a ja zalatwilam je bez recepty. czy powinnam je brac?
Gość 2007-09-22 21:42:00 Witam.biore m 15 od 7 dni schudłam moze 2 kg.na poczatku miałam jadłowstret,i duza suchosc w ustach,mialam tez glowe ciezka jakbym miala w niej ołow,byłam tez b.senna,ale na dzien dzisiejszy to wszystko zniknelo,nawet apetyt wrucił cały czas chce mi sie jesc,to mnie przeraza,myślałam ze to mi pomorze poniewarz moja nadwaga siegneła zenitu,przy wzroście 170 mam 129kg.
![]()
kilka razy odchudzalam sie za kazdym razem schudłam jakieś 20 lub 25 kg i potem powracalam do swojej wagi + dodatkowo 5kg.i z tych 5tek jest teraz jak jest,kiedy przestaje sie odchudzac moj mozg zaczyna inaczej pracowac caly czas mysle o jedzeniu moje szufladki w glowie są całkiem poprzestawiane,
.ale nie trace nadzieji moze *** akurat mi pomoze,ale nie załamie sie jezeli nie ,dlatego ze jestem szczęśliwą zoną i matką,jestem nadpodziw sprawna jak na taką nadwagę,denerwuje mnie tylko to ze nie mogę sobie kupić ciuszka jaki mi sie podoba i kozaków z wysoką cholewą
(jak nie dużo potrzeba do szczęscia hihihi)pozdrawiam wszystkich grubasow trzymajcie sie,Agata
Gość 2009-11-11 12:28:46 jeśli ktoś ma zamiar sie odchudzać i chce jeść jak do tej pory to moim zdaniem nie tendy droga tym bardziej że ma jeszcze 20 kilo do zżucenia wjęc albo ŻARCIE NA UMUR albo dieta.ja osobiśćie stosuje od 2 miesięcy *** przepisałmi to mój lekarz gdyż po ciąży przytyłam sporo kilogramów od połknięcia pierwszej tabletki miałam sie zgłośić za 30 dni do lekarza poszłam a tam już 9kg miej połykanie tabletek to jedna sprawa a dieta i ćwczenia drug ja mam energie i niemam obrzydzenia do jedzenia wjęc nie piszcie głupot tylko weżcie sie za siebie i do ćwczeń a nie myślcie kiedy zjeść
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.