Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
22-04-2009, 09:22:00

5 posiłków dziennie jak? Wstaję o 5:30 i wtedy nie mogę niczego przełknąć, bo aż się wymiotować chce. W pracy do 15:30, gdzie też nic nie jem, bo nie ma kiedy. W domu o 16, więc jem ok. 16:30. Cały dzień nie czuję głodu, bo zabieganie i stres robią swoje, ale jak tylko poczuję jedzenie w buzi, to mogłabym chyba w nieskończoność jeść. Nienawidzę siebie za to
gość
22-04-2009, 09:36:00

To zjedz rano chocby jablko, albo wase.....a kawe też pijesz na pusty żołądek?? Jak jesz poznym wieczorem to twój orgaznizm nie bedzie mial kiedy tego spalic:/
gość
22-04-2009, 09:57:00

W odchudzaniu najważniejsza jest regularność i ŚNIADANIA jedzone najpóźniej 2 godziny po przebudzeniu, jeśli w tym czasie organizm nie dostanie paliwa, to przechodzi na tryb oszczędny i zwalnia metabolizm, potem trudno z tym walczyć i zmniejszanie porcji nie przynosi żadnego efektu na wadze, dlatego 5 posiłków i koniecznie wczesne śniadanie oraz trochę ruchu, ale nie mordercze treningi spowodują chudnięcie, a *** może tylko pomóc we wprowadzeniu nowych nawyków, stosuję to co powyżej przez 3 tygodnie (tydzień bez ***) schudłam 4,5 kilo, pozdrawiam i życzę sukcesów w walce o lepsze życie[addsig]
gość
22-04-2009, 10:22:00

17-04-2008 o 15:58, gość :

28-06-2007 o 16:00, gość :
Cześć witam wszystkich.
ja jestem facetem i równiez sie odchudzam
Mam 179 cm wzrostu i ważyłem 95kg.
Zażywałem meride 10 mg od miesiąca i schudłem przy niej 10kg.
Obecnie ważę 85kg. i od dzisiaj przeszedłem na *** 15mg.

Jak patrzę w internecie tp szokują mnie ceny leku ***.
Ja kupiłem *** 15mg w Warszawie na moim osiedlu za 59,90 zł.
zamierzam w licpu schudnąc kolejne 10kg.

Ale to nie wszystko żeby było smiesznie w zeszłym roku schudłem 26 kg. przez 3 miesiące. i brałem zupełnie inny lek Faba*** i Cidrex super leki polecam.

gość
22-04-2009, 11:22:00

A czy stosujesz jakas diete i sport? ja jestem na meridi 16 dni i schudlam tylko 2kg a apetyt mam normalny
Początkująca
23-04-2009, 03:22:00

Witam
Dziś 14 tabletka.Wszystko jest oki, poza problemem z wypróżnianiem i suchością w ustach żadnych innych niepokojących objawów.
Natomiast chcę zapytać dziewczyny, co z Waszym libido podczas brania ***? Kurczę zawsze wydaje mi się, że byłam rozbudzona w tej kwestii, a teraz sama myśl o seksie powoduje u mnie lęk i niechęć.Seks stał się ostatnią rzeczą na którą mam ochotę.Póki co mąż nic nie mówi, ale z czasem mogę mieć problemy....Hm....a jak u Was w tych sprawach, czy widzicie jakąś różnicę?
Pozdrawiam!
isa
gość
23-04-2009, 09:57:00

Witam
ja jestem na meridi 15 juz miesiac i moj wynik to 10kg powiem szczerze ze przy tabletkach mam wieksza ochote na sex niz wczesniej a co do apetytu to nie mam wogole wrecz musze zmuszac sie do jedzenia,polecam jednak zarzywac tabletke w godz.ok 10-11 rano po zdrowym sniadanku poniewaz do samego wieczora niechce sie wogole jesc,niektore osoby zarzywaja ja zaraz gdy wstanom a to duzy blad bo lepiej zjesc sniadanko niz pozniej podjadac wieczorem,te tabletki rozpuszczaja sie w zoladku kilka godzin wiec im pozniej je zazywasz tym dluzej dzialaja ze niechce ci sie jesc.ja po jakis 15 dniah na meridi tez mialam obawy ze moze namnie nie dziala bo jakies dwa dni mialam apetyt ale duza zaleta tych tabletek jest to ze nawet jesli chce mi sie jesc to zjadam jedno jablko lub pomarancza i czuje sie na maxa najedzona mysle ze karzdy organizm inaczej zmaga sie z tymi tabletkami,bydz moze ty potrzebujesz wiecej czasu aby sie twoj organizm dostosowal badz spokojna napewno bedzie ok.
pozdrawiam wszystkich meridiowiczow
Początkująca
23-04-2009, 11:24:00

Widocznie u mnie jest odwrotnie, nigdy nie narzekałam na apetyt na seks, a teraz lipa.Mam nadzieję, ze przejdzie samo...
isa
gość
23-04-2009, 15:43:00

Witam was dziewczyny, jestem na *** 15 juz od 10 dni i jak narazie moja waga nie zeszla w dół ani kilograma dodam ze stosuje diete, nie bardzo drastyczna ale jem mniej. czy to normalne?
gość
23-04-2009, 17:40:00

WItam cie jest to normalne kazdy organizm inaczej przysfaja takie tabletki wiec daj sobie czasu i cierpliwosci waga napewno spadnie. i polecam codzienne cwiczenia to napewno nie zaszkodzi noi najlepiej wage kontroluj po zuzyciu jednego listka a wtedy napewno bedziesz mile zaskoczona pozdrawiam i zycze milyh sukcesow

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: