KILKA WAżNYCH UWAG.
Dlaczego,skoro bierzecie ***, zadajecie takie głupie pytania?
Przecież w ulotce jest wszystko napisane, jest tez wzmianka o prowadzeniu pojazdu.Tak trudno to przeczytac?
Nie rozumiem narzekania osoby, ktora bierze ***, a nie zmienila w zaden sposob swojego trybu zycia i diety.Naprawde wierzycie, ze istnieja CUDOWNIE srodki, po ktorych polknięciu kilogramy zaczną same znikać?? Nie!!! *** zmniejsza łaknienie.U niektórych bardziej, u niektórych mniej.To zależy od człowieka.Przy czym trzeba zmienić dietę.Wyrzucić z niej najlepiej całkowicie białe pieczywo,ograniczyć słodycze do minimum, unikać produktów,które pęcznieją w żołądku przez co go rozpychają, czyli np. bułki, ryż błyskawiczny.
Jadę już 2 tydzień na Meridzie, miałam problemy z jedzeniem,jadłam strasznie dużo, ciągle byłam głodna, denerwowałam się przez to.
Na poczatku nic nie działało.Byłam załamana. Zmieniłam dietę, po 4 dniach miałam dość, zrobiłam sobie wielką porcję pierogów na obiad i co się okazało? Ze tak jakby ktoś mi zawiązał pentelkę na zoładku-zjadłam duzo mniej niz zwykle.I to się utrzymuje.Chudnę.Nie mam problemów z obżeraniem.
A jeśli chodzi o skutki uboczne,to zalezy.Czasami są, czasami nie ma.Moje koleżanki mają, ja nie mam żadnych zaburzen,nawet suchości w ustach o której pisze większość.
Jeżeli macie niskie ciśnienie, to jak najbardziej możecie brać ***.
Wysokie ciśnienie, zaburzenia tarczycy-jak najbardziej PRZECIWWSKAZANE!!!