Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
23-10-2008, 15:29:00

23-10-2008 o 14:30, szallo1 :
tak ważyłam 63 dzisiaj się zwazyłam i jest 60 . za dobrze nie jest bo chciałabym wazyc 50 przy takim wzroscie katia

Hej kochana!NIe za duze masz wymagania?Przeciez nie wszystko odrazu!Jakby nie patrzac to zawsze waga spadla!Gratuluje!NIe łam sie!Badz dobrej mysli!
Początkująca
23-10-2008, 15:29:00

tak ważyłam 63 dzisiaj się zwazyłam i jest 60 . za dobrze nie jest bo chciałabym wazyc 50 przy takim wzroscie katia

Hej kochana!NIe za duze masz wymagania?Przeciez nie wszystko odrazu!Jakby nie patrzac to zawsze waga spadla!Gratuluje!NIe łam sie!Badz dobrej mysli!
Początkująca
23-10-2008, 15:31:00

gość
23-10-2008, 17:55:00

Czytam i czytam...
z 63 na 50kg wzrost 164 to jest juz niedowaga!!
Ja mam 160 i 63kg-fakt jest troche nadwagi,wziełam te m10 przez 6 dni i jest budujace jak sie leci z wagi,mi zeszło 3kg ale umówmy się po urodzeniu dziecka czy dzieci na prawdę nieliczne z nas stają sie szkieletami i tylko im tego pozazdroscic.Biorąc *** miałam wrażenie jakbym wysuszała się od środka.Działa na pewno ale jakie złe samopoczucie.Te3n lek faktycznie jest przeznaczony dla osób z ogromna nadwagą kiedy nie radzą im juz inne metody a otyłośc zagraża życiu.Ciekawi mnie też co na to Wasi mężowie??Co o tym sądzą bo mój jest przeciwko imusiałam z "ukrycia" łykać tę tabletkę.
Mamy dzieci i wiele możliwości aby schudnąć ćwicząc ja wiem że to wymaga zaangazowania ale warto zdrowo i EFEKTY TEZ SA OGROMNE!!!!!
Wiem tez że zły wygląd-jak coś jest za ciasne przygnębia i odbija sie złym humorem przynajmniej u mnie ale trzeba sie zaakceptować 164-60kg i byc szczęśliwym!!!!!
pozdrawiam Asia
Początkująca
24-10-2008, 06:25:00

Asiu!Zgadzam sie z Toba w 100%!Tez cwiczylam a dokladniej biegalam i bylo super!Nie wiem ile schudlam wagowo,ale widzialam,ze lepiej wygladam i samopoczucie tez lepsze ...Niestety zaczelam pracowac i nie moge sobie teraz pozwolic na latanie po parku o 6rano,bo o tej godzinie szykuje sie do pracy,z ktorej wracam ok.18. A mezowie?Moj nie ma nic do gadania!To moje cialo i moja sprawa!Zazdroszcze Ci akceptowania swojego ciala-ja tego nie znam.((((
gość
24-10-2008, 14:38:00

Witam, wzięłam już 8 tabletek *** 10 i jak dotąd nie mam żadnych efektów ubocznych, panuję nad apetytem. Mam do pożegnania 16 kg, chociaż teraz to już 13,5.
Chudnę, śpię normalnie. Piję dużo wody. Nie mam upławów, ani rozregulowanyej miesiaczki. Nie mam nawet suchości w ustach. Czasem boli mnie głowa.
Oprócz leku, jestem na diecie. Lek i diete dostałam od dietetyka. Mam się nauczyć jeść zdrowo, lek ma mi pomóc w opanowaniu napadów wilczego apetytu, zwłaszcza wieczorami Wszystko co jem i piję muszę zapisywać w dzienniczku - o jakich godzinach, jakie ilości, ile to ma kalorii (muszę sprawdzać).
Po pierwszym tygodniu brania leku miałam control check u dietetyka - sprawdzał mój dzienniczek i ze mną omawiał poszczególne potknięcia i dobrze skomponowane posiłki. Kolejne wizyta za 3 tygodnie., z dzienniczkiem w ręku oczywiscie.
Zapisywanie naprawdę motywuje. Tak samo jak obowiazek pokazania dzienniczka "do oceny".
To wszystko ma na celu nauczenie mnie i mojego organizmu do jedzenia 5 MAŁYCH posiłow dziennie i wyeliminowaniu złych nawyków. Mam też coraz większą swiadomość ile co ma kalorii - zapisywanie w dzienniczku działa
Ma też pomóc mi utrzymać wage po odatwieniu leku. Kiedy go odstawię zadecyduje lekarz.
Ten lek wymaga konsultacji z lekarzem, to bardzo wiele daje, szczególnie w sferze psychicznej.
Pozdrawiam wszystkich walczących. Aga
gość
24-10-2008, 22:48:00

DZIEWCZYNY CO SIĘ DZIEJE JA TYJĘ NA M15 10 TABLETEJ 3 KG WIĘCEJ????????????????????????????????
gość
25-10-2008, 07:49:00

witam
moja historia z *** 15 trwa juz 2 miesiace!!
ważylem 114kg zaczelem brac *** i przestalkem jesc kolacje.
wlasnie koncze juz z tabletkami bo waże 99kg i zaczynam cwiczyc zeby nie bylo efektu jojo!!!
-skutki uboczne: suchosc w gardle((

pozdrawiam i powodzonka
gość
25-10-2008, 08:11:00

20-10-2008 o 12:29, gość :

18-10-2008 o 13:41, gość :
jak nie masz nadwagi a bierzesz *** ,to puknij sie lepiej w czoło.

Zanim sie cos napisze warto pomyslec!!! Nie trzeba miec nadwagi, aby czuc sie zle. Jaka widzisz roznice w kims kto ma 20kg nadwagi, a 10kg?, obie osoby sa nieszczesliwe i chca cos zmienic. Wiem niektorzy czasami przesadzaja, ale w wiekszosci przypadkow sa to dziewczyny, ktore chca wreszcie byc szczesliwe, patrzac na siebie w lustro usmiechac sie, a nie wpadac w kolejny dolek .
one będą szczęśliwe jak będą jak szkilety wiem że nie da się tym dziewczynom przetłumaczyć ale brać *** przy wadze 60kg to trzeba naprawdę puknąć się i to porządnie ja też byłam na *** brałam pół roku ale moja waga wyjściowa to 118kg i ten lek jest dla takich osób jak ja którym nic już nie pomaga i zagraża to zyciu. Wiem że zaraz mnie skrytykujecie wasz sprawa. Trzymam kciuki żeby już niektórym waga poprostu nie spadała. Ramonka.
gość
25-10-2008, 09:01:00

22-06-2007 o 18:07, gość :
Witajcie
Chciałabym zrzucic ok 30 kg ( a powinnam ok 40), tyle mi wystarczy aby dobrze się czuc.
Nie wiem tylko jak zabrac się do tego i czy lekarz rodzinny może mi przepisac ***?
Zrobiłam tydzień temu morfologie i wszystko jest w porządku, a dzisiaj znalazłam tą strone i tak sobie myślę,że może ten lek może mi pomóc
Bardzo proszę o jakąś wiadomośc, która może mi pomóc
beatawloch@buziaczek.pl

Pozdrawiam gorąco Beata
ja też chce 30 kg będziemy się wspierać razem,pozarawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: