Droga Martusiu cieszę się że tak uważasz, w gruncie rzeczy nie mam żadnych powodów żeby kłamać bądź wymyślać niestworzone historie związane z M, podobnie jak inni piszący na tym forum mam problemy z nadwagą których bardzo chciałabym się pozbyć. Jeśli mogę komuś coś doradzić to tak robię, biorąc pod uwagę własne doświadczenia z tym lekiem. Gorąco Cię pozdrawiam i życzę powodzenia

Droga Grażynko niestety nie potrafię odpowiedzieć Ci na to pytanie, może ktoś inny będzie coś wiedział na ten temat, ale modlę się żeby to była prawda

A teraz kobietki ja mam do Was pytanie, jakieś 5 lat temu w bardzo szybkim tempie schudłam 17kg (niestety kilogramy te powróciły do mnie i to z nawiązką) i została mi taka obwisła skóra na rękach, dokładnie chodzi mi tą część od łokci do ramion, wstydzę się chodzić w bluzkach na ramiączkach bo jak ruszam rękoma to ta zwiotczała skóra również się kołysze na wszystkie strony, obrzydliwe!!!! Kochane jakie powinnam wykonywać ćwiczenia (cokolwiek!!!!!) żeby się tego pozbyć???Bardzo proszę o radę.
Pozdrawiam Natasza