Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
26-05-2008, 05:49:00

25-05-2008 o 17:38, gość :

24-05-2008 o 17:17, gość :
do osoby piszacej wyzej *** jest lekiem wydawanej raczej na recepte choc w moim miescie mozna ją kupić bez recepty ale nie w kazdej aptece co do depresji wszystko jest w ulotce radze uważać...
Asiorek

mówisz,że we Twoim mieście można kupić w niektórych aptekach *** bez recepty? Nie sądzę. Nie jest to możliwe. Jest to lek wydawany wyłącznie na receptę. Kasia

Nie jest to możliwe?????
Ha ha ha to zależy od dobrej wli sprzedającego, od tego czy apteka chce zarobić i od znajomości jakie ma się w aptece.
Ja kupuję w aptece BEZ RECEPTY!!!!!!
gość
26-05-2008, 08:48:00

Ja też kupowałam bez recepty w sumie w 2 róznych aptekach.Kasia dlaczego sadzisz że to nie mozliwe??? po co bym to pisała ???
Asiorek
gość
26-05-2008, 08:52:00

No właśnie... zależy to od znajomości i od nieuczciwości osoby pracującej w aptece..
Ale idąc tak normalnie i mówiąc poproszę ***, nikt poważny nie sprzeda jej bez recepty.
Kasia.

ps: teraz juz 12 kg zgubiłam
gość
26-05-2008, 14:26:00

witam wszystkich!!!dluuuuuuuuuuuugo nie pisalam- a wiec po jednym op m10 i jednym m15 schudlam 9 kg!!!moja terazniejsza waga to 75 kg!!!jak dla mnie sukces!!!teraz zaczelam kolejne przed ostatnie opakowanie m.czuje sie swietnie-spie normalnie bol glowy minal czuje sie tak jak kiedys przed uzywaniem jakichkolwiek tabletek!!!Asiorek sciskam bardzo mocno i Jolke rowniez!!!pozdrawiam wszystkie grubaski odchudzajace sie PĄCZUŚ
gość
26-05-2008, 14:33:00

DZIEWCZYNAY TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM W CIAZY!!!!!!!!!!BRALAM TABLETKI ZABEZPIECZALAM SIE I NIE WIEM NAWET KIEDY TO SIE STALO!!!!!!!!JESTEM ZALAMANA NIE WIEM CO ROBIC.BOJE SIE NAWET MYSLI CO MOZE SIE STAC JAK URODZE DZIECKO A NIE WYOBRAZAM SOBIE JAKBYM MIALA USUNAC.TO NIEMOZLIWE NIE USUNE ALE BOJE SIE,JAK OKAZE SIE ZE DZIECKO BEDZIE CHORE TO JUZ BEDZIE ZA POZNO NA COKOLWIEK!!!!!!!!!!JESTEM ZROZPACZONA A MOZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE????????????BRALAM 3 OPAKOWANIA I SPOZNIAL MI SIE 3 TYG OKRES,ZROBILAM TEST POSZLAM DO LEKARZA I POTWIERDZIL ZE BEDE MIALA DZIDZUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gość
26-05-2008, 16:17:00

powiedz lekarzowi że brałas *** kiedy i ile
gość
26-05-2008, 16:18:00

Pączus dzięki za pozdrowienia,ciesze się z Twojego sukcesu Gorące buziaki.
Asiorek
gość
26-05-2008, 19:44:00

Witam. Biore *** ponad dwa tygodnie (17 dni ) jest to *** 15 Schudłam dopiero 1 kg i waga nie chce dalej isc w doł :/ dodam ze nie jestem osoba z duza nadwaga
gość
26-05-2008, 22:51:00

Dziewczyny, ja rowniez planuje wspomoc sobie dietke ***... nie mieszkam w Polsce i czekam na paczuszke, ale tak mnie zastanawia i jednoczesnie martwi, czy po tym nie ma efektu jojo? na forach o dietach dziewczyny pisza na okragla efekt jojo efekt jojo i efekt jojo... ja sama mialam go pare razy, a tu piszecie ze schudlyscie po 10 kg w miesiac lub dwa a o efekcie nikt nic... jaka to zaleznosc? moze chodzi o to ze skurcza sie zoladek i nie wraca sie zazwyczaj do starych nawykow? Prosze odpiszcie, tak bardzo sie ciesze, bo zobaczylam szanse na zgubienie kg, ale martwie sie ze byc moze tylko nadrobie kilogramikow... Pozdrawionka i chyba milych snow Olivia
gość
27-05-2008, 05:06:00

WItam Wczoraj Doktor przepisał mi ***. Mojej mamy koleżanka schudłą 43 kg. A to co piszecie jest dla mnie bardzo motywujące bo ja też muszę zgubić 40-45 kg. Trzymajcie kciuki Kochani

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: