Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
20-04-2008, 17:47:00

CZESC KOCHANE KLUSECZKI-COS JEST NIE TAM !!!!!!!!!!!!SPOZNIA MI SI OKRES ,NIE WIEM CZY TO NORMALNE PRZY BRANIU *** CZY KUR........COS JEST NIE TAK????MUSZE ZAINWESTOWAC W WAGE BO MI PADLA I TYLKO WZE SIE JAK IDE CO MISIAC DO LEKARZA NA KONTROLE,POZDRAWIAM SERDECZNIE JOLA.
gość
20-04-2008, 22:28:00

Powiem szczerze że po tych tabletkach czuję się świetnie, i nie mam żadnych problemów poza suchością w ustach. To że schudłam 8 i pół kg w ciągu 17 dni faktycznie nie jest najlepsze dla organizmu ale jeżeli miałoby mnie coś wykończyć to wolałabym aby były to tabletki a nie otyłość, umarłabym przynajmniej ze świadomością że jednak coś próbowałam zmienić. pozdrawiam /Noemi
gość
20-04-2008, 23:06:00

Witam wszystkich!!!

Bardzo,bardzo proszę Was o pomoc!!!
Mam 24 lata,177 cm.wzrostu i waże 102 kg.
Moja otyłość jest spowodowana glównie moją choroba jaką jest n e d o c z y n n o ś ć t a r c z y c y .Zażywam lek e u t h y r o x 1 5 0 i chciałabym się zapytać czy w związku z moją chorobą mogłabym zazywać *** i do jakiego lekarza mam sie udać po recepte???

Bardzo prosze o odpowiedz,to wazne... dziekuje - SMUTNIUTKA
gość
21-04-2008, 00:05:00

Hmm czytam to i czytam i niektóre komentarze doprowadzają mnie do śmiechu. Nie wiem, jak można porównywać działanie tego leku do amfetaminy ?! Byłam uzależniona od amfetaminy przez rok, na szczeście z tym skończyłam i w maju minie rok odkąd jestem od tego świństwa wolna ! Amfetamina ma całkiem inne działanie, nie jest to środek odchudzający przepisywany na receptę ! Biorąc MERIDIĘ w 3 tygodnie schudłam 7 kg, nie mam problemów ze snem, nie mam huśtawek emocjonalnych, żadnych skutków ubocznych, które pojawiły się w ulotce - nawet suchości w ustach brak ! Ten lek naprawdę działa, tylko trzeba w to uwierzyć i cieszyć się na samą myśl świetnej figury i osiągniętego celu ! A jeżeli będziemy sobie wmawiać, że niepożądane skutku uboczne Nas dopadną, to prędzej, czy później tak się stanie. Przecież wszystko zależy od Naszego nastawienia - podświadomość każdego z Nas tak naprawdę kieruje Naszym życiem. A co do ceny leku - jestem naprawdę zdruzgotana, trafiłam chyba na NAJDROŻSZĄ aptekę pod SŁOŃCEM - za lek " *** 15 " Zapłaciłam 125,60 zł. Gdy moja znajoma, w aptece za rogiem zapłaciła 75 zł. Przynajmniej mam nauczkę - najpierw trzeba zaptać o cenę leku, zanim się go kupi.
Pozdrawiam !
gość
21-04-2008, 07:17:00

co do skutków ubocznych to niestety się z Tobą nie zgodze wcale to nie zalezy od nastawienia ale od danego organizmu na jednych działa tak na drugich inaczej ja np.miałam doły byłam roztrzęsiona itd. a koleżanka która tez bierze to samo czuła sie zupełnie normalnie i wręcz fantastycznie każdy jest inny.
DO JOLI
mi się okres spóznił 3tygodnie zrobiłam 2testy i byłam u lekarza ciąży brak(na szczęście) w końcu dostałam do tego zaczeły się problemy ze skórą trądzik hehe przez to narazie przerwałam czekam na okres zaczynam brać pigułki anty i pózniej wracam na M
GORĄCO POZDRAWIAM Asiorek
gość
21-04-2008, 07:57:00

Witam, dziś mój 18 dzień na *** 15, na wadze 9 kg mniej :D czuję się świetnie a taka utrata wagi jeszcze bardziej mnie motywuje do działania:D ja kupiłam *** 15 na receptę i za 2 opakowania (starczające na 60 dni) zapłaciłam 119, 80 zł. Dodam że moja lekarka w życiu nie wypisałaby mi recepty na te tabletki gdyż jest zwolenniczką zdrowego odżywiania i twierdzi że zmiana diety załatwiłaby wszystko, ale nie wie że osobom otyłym trudno jest przejść na inną dietę niż dotychczas. Receptę załatwił mi mój kuzyn od swojej lekarki bo gdybym miała za jedno opakowanie zapłacić ponad 120 złotych nie wiem czy bym się na to zdecydowała, pozdrawiam / Noemi
gość
21-04-2008, 09:17:00

Do Neomi... Moja Droga z duzym szacunkiem dla Ciebie ale tak duza utrata wagi w tak krotkim czasie to zaden powod do dumy. Twoj organizm przezywa szok!!! Nie chce Cie martwic, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z efektu jojo i tego ze taka szybka utrata kg nie wyjdzie Ci na zdrowie. Lepiej powoli i z glowa bo naprawde bardzo latwo wpakowac sie w tarapaty... pozdrawiam goraco Anna Maria
gość
21-04-2008, 11:47:00

Anno Mario wiem że to jest niezdrowe dla mojego organizmu, ale nie głodzę się i nie stosuję żadnej diety, piję tylko dużo wody i nie jem po godzinie 18stej. Zobaczymy dokąd mnie to zaprowadzi.../ Noemi
gość
21-04-2008, 13:07:00

Wtam ***nki.
Ja dziś 14 dzień na M15 i jest prawie 5 kg mniej. Też się nie głodzę, pije na zmianę czerwoną i zielona herbatę, jeżdzę na rowerku stacjonarnym. Czuje się bardzo dobrze, mam energię i jestem wesoła. Njabardziej ciszą mnie te utracone kg.
Pozdrawiam XXXL-ka
gość
21-04-2008, 13:25:00

hej,dzisiaj 5 dzień na M15....rezultat 2,5 kg mniej codziennie staram się chociaż troszkę poćwiczyć..i staram się mniej jeździć autobusami....pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: