Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
17-04-2008, 13:58:00

28-06-2007 o 16:00, gość :
Cześć witam wszystkich.
ja jestem facetem i równiez sie odchudzam
Mam 179 cm wzrostu i ważyłem 95kg.
Zażywałem meride 10 mg od miesiąca i schudłem przy niej 10kg.
Obecnie ważę 85kg. i od dzisiaj przeszedłem na *** 15mg.

Jak patrzę w internecie tp szokują mnie ceny leku ***.
Ja kupiłem *** 15mg w Warszawie na moim osiedlu za 59,90 zł.
zamierzam w licpu schudnąc kolejne 10kg.

Ale to nie wszystko żeby było smiesznie w zeszłym roku schudłem 26 kg. przez 3 miesiące. i brałem zupełnie inny lek Faba*** i Cidrex super leki polecam.

gość
17-04-2008, 14:01:00

cze ja mam zamiar zaczac ja brac ale obawiam sie jak w kazdej diecie cod a mianowicie efektu jojo. chcialam bym schudnac jakies 8-10 kg ale pozniej nie przytyc 20 po odstawieniu tego leku bo to wtedy wyrzucanie pienedzy w bloto. wiec prosze odpowiedcie mi czy po odstawieniu tego leku moze byc efekt jojo.??????? monia
gość
17-04-2008, 15:21:00

Moniu po miesiacu brania tabletek twoj organizm jest juz przyzwyczajony do tego ze potrzebuje mniej jedzenia i twoj załadek na pewno rowniez sie skorczy!tylko to wszystko tez zalezy od ciebie!! bo jak odstawisz tab i zaczniesz jesc normalnie( czyli tak jak wczesniej np. sie opychalas) to na pewno przytyjesz podwojnie!! dlatego lepiej nie wracac do wczesniejszych nawykow i jesc "z glowa"! pozdrawiam mendiczka
gość
17-04-2008, 15:31:00

Hej, od dzisiaj zaczynam moją walkę z otyłością! Mam 1.78 cm i ważę 96 km.
Wzięłam15 pierwszą tabletkę M15, wypiłam rano kawę, zjadłam surówkę i pierś z kurczaka. Czuje suchość w gardle...ale jakoś nie mam obrzydzenia do jedzenia...coś bym zjadła czy to normalne? O której godzinie najlepiej brać M5?
gość
17-04-2008, 15:43:00

Hej, od dzisiaj zaczynam moją walkę z otyłością! Mam 1.78 cm i ważę 96 km.
Wzięłam15 pierwszą tabletkę M15, wypiłam rano kawę, zjadłam surówkę i pierś z kurczaka. Czuje suchość w gardle...ale jakoś nie mam obrzydzenia do jedzenia...coś bym zjadła czy to normalne? O której godzinie najlepiej brać M5?
gość
17-04-2008, 16:06:00

Jak myslicie?
Czy płatki owsiane z miodem i rodzynkami mają dobre działanie na zaparcia i czy nie są zbyt kaloryczne? W smaku są słodziutkie i sama nie wiem czy powinnam je jesć. Dzis mój 5 dzień na M15.
Mika
gość
17-04-2008, 17:18:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-04-2008, 19:21:00

Gdzie mogę kupić te tabletki o nazwie Venom Hyperdrive z Alri i czy są one dostępne bez recepty
gość
17-04-2008, 19:53:00

dzisiaj minol 3 dzien postanowilam stanac na wage a tam...?nic !wiem ze to troche za wczesnie zeby spodziewac sie jakichkolwiek efektow na ale ciekwosc nie daje mi spokoju.Przeszly mi bole glowy i ogolnie czuje sie dobrze.Mam 159 i waze 70kg chce wrocic do swojej poprzedniej wagi ,czyli mosze zrzocic 15 kilo ach...mam nadzieje ze mi sie uda,najgorsze jest to ze jestem osoba bardzo nie cierpliwa mam nadzieje ze wytrzymam
gość
17-04-2008, 20:12:00

witam, mam probem tego typu od trzech dni strasznie bolą mnie oczy ,błowa,i jest mi nie dobrze ,zastanawiałam się czy ktoś ma takie same objawy jestem 63 dzień na m15 schudłam dużo chociaż się nie ważę bo to jast dołujące jak widzę te cyfry,ale spodnie z rozmiaru 36 zamieniłam na 34 .czy ktoś ma takie obiawy ,bo mi zostało jeszcze pare kilo do zgubienia a komunia dziecka za miesiąc . mój były mąż musi być w szoku jak mnie zobaczy ,niech żałuje co stracił .bo ta jego młoda gówniara to nie kobieta tylko anorektyczka i nie zna życia.piękna lala dla pana 40 letniego. więc tak jak czytałam kogoś też zdradza mąż , nie załamuj się bo doprowadzisz się do tego stanu co ja i zostaną ci tylko kilogramy do zrzucenia a on to jest g....... warty ,trzeba życ dalej ,ja jestem od 18 miesięcy sama a od prawie trzech żyję dla siebie i dziecka.to jest życie ,samotność nie jest taka zła tylko trzeba dostać kopa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: