Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
07-08-2008, 08:52:00

Dzisiaj wziełam 2 tabletkę. Kapeć w gębie okropny poza tym mam bardzo duzo energii. Nie wiem czy te tabletki wpływają jakoś na samopoczucie - ale jakoś tak od wczoraj wszystko przyjmuje bezstresowo. W nocy mało spałam. Ciągle sie budziałam. Mimo to nie czuje się śpiąca. Co do wagi nie wiem ponieważ nie mam takowej w domu to czy M. da efekt zobacze po ubraniach. Jest tylko jedna rzecz w sobote mam impreze i nie wiem czy jeśli w piątek i sobote nie przyjme tabletek będę mogla wypić - bo czytałam że są niezłe jady po alkoholu, a tego chce uniknąć
gość
07-08-2008, 14:38:00

Witam!
A ja dzisiaj po dniu 9 wyladowalam u lekarza.... wyniki ekg zle,moje serce jest zmeczone i powstala powazna wada serca,mimo ze mam dopiero 20 lat, skierowanie na badania watrobowe a ja sama czuje sie jakbym miala 'goraczke zoladka'. Objawy 'kluski' w gardle,bezsennych nocy, krecenia sie w glowie i potliwosc to nic przy tym co przezywalam ostatnie 3 dni z moim brzuszkiem.
Chyba nikomu nie polecam,a na pewno nikomu kto ma delikatny zoladek, lub nie wazy nawet 60kg a odchudza siez czystej glupoty tak jak ja. Dzis u lekarza dowiedzialam sie o kilku sprawdzonych tabletkach na ktore kazdy lekarz wypisze ci recepte,jesli bedziesz je stosowac pod jego kontrola...
A.
gość
08-08-2008, 08:18:00

a jadłaś coś? jak było przez pierwsze dni dobrze się czułaś?
moze pomieszałaś z alkoholem?
gość
12-08-2008, 13:05:00

troche panikujecie...rok temu ważylam 76kg przy 178cm wzrostu brałam M i schudlam w ciagu 2 miesiecy 10 kg jedzac wszystko tak jak do tej pory i dużo ćwicząc(robiłam 300 brzuszków dziennie i 7 km na stacjonarnym rowerze). Jestem jaroszka i odżywiam sie dość dobrze moim problemem jest milość do cukrów a przede wszystkich do żelek i batoników--> i niby postawilam wesołą minke ale nie wiem czy nie powinnam płakac, ale nie bede sie teraz rozpisywala nad moim brakiem konsekwencji i "żelkowa milością". Jak juz wspominałam ważyłam 76kg byłam zawodową pływaczką, ale musiałam przerwac po pół roku przerwy z 62kg przeszłam do mojej magicznej wspominanej liczby;/ Gdy kupowałam M nigdzie nie bylo głośno ze jest szkodliwy i normalnie można bylo go kupic za ok 50zl na allegro. po 2 pierwszych tygodniach ważylam mniej o 7kg po ok miesiacu zmiana wagi była mniejsza gdyż pomału z odstawiałam Meizitang. M naprawde zmniejsza łaknienie i momentami musiałam zmuszać sie do posiłków i przy tym wypijałam dziennie ok 3 litrów wody.Suchość w ustach miałam tylko wtedy gdy zapominałam o tabletkach;/ Nie odczuwałam w ogóle efektu bezsenności. Po 3 miesiacach po M zaczełam wracac do żelkowej miłości i alkoholu(oo własnie nie wspominałam jeszcze o tym.. podczas brania M nie pijcie alkoholu, pamietajcie ze stosujac jakakolwiek diete wasz organizm pobiera zapasy z waszego organizmu i dlatego jestescie oslabione i jest tak przy kazdej diecie.Pijac alkohol osłabiacie jeszcze bardziej swój juz wykonczony organizm i z ktorego wyplukiwany jest przede wszytkim magnes potas i żelazo). Przytułam i wróciłam do swojej znielubianej "magicznej liczby" stosowałam pozniej diete kopenhadzka, plaż poludniwych, 5dni3kg itd i po kazdej chudłam ale tez mialam podwójny efekt jojo. Dzis waze 78kg i zamówiłam Meizitang tabletki mi pomogly chce spróbować jeszcze raz tyle ze tym razem po przerwaniu musze byc bardziej konsekwentna, ale moze sie zdażyc ze tym razem bede sie źle czuła i przerwe branie M..kocham siebie i moje ciało nie narzekam na brak zainteresowania moja osobą, potrzebuje zrzucic kg ponieważ moj kregosłup wysiada i nie moge dluzej wysiedziec w jednym miejscu. Na mnie tabletki podziałały ale pamietajcie że każdy człowiek ma inny organizm. Dla porównania..moja mama też brała M nie odczuła żadnych zniam przez miesiąc, nie schudła nie przytuła nie miala zawrotów nic totalnie nic jedyna zmiana to mniej pieniędzy Wychodze z założenia że WSZYSTKO JEST DLA LUDZI TYLKO W ODPOWIEDNICH ILOSCIACH..nie polecam nie odradzam to wasz wybór wasze zdrowie,pamietajcie tylko by być świadomym swojego wyboru i umieć powiedziec sobie dość.
gość
13-08-2008, 11:04:00

I tu się zgadzam. Jeśli ktoś łyka te proszki pomimo fatalnego samopoczucia to wg mnie powinien szybko pójść do lekarza ze swoją głową.
Ja dzisiaj wziełam 6 tabletkę i wszystko jest ok. Suchość w ustach już dawno przeszła, Wg informacji od sprzedającego objawy suchości w ustach i problemy ze snem powinny minąć w ciągu kilku dni i dokładnie u mnie się tak stało.
Ale jeśli Wy piszecie że serce mało wam nie wyskoczy a ciśnienie jest jak przy zawale no to Drogie Panie nie tędy droga. Ja kupiłam te proszki przez internet, było kilka opini o sprzedającym, nikt nie pisał że wylądował w szpitalu. To nie muszą być prawdziwe opinie ale jeśli coś będzie nie tak to na pewno odstawiam M.
gość
15-08-2008, 01:01:00

ja w zeszłym roku brałam *** i w miesiąc schudłam 16 kilo (ważyłam wtedy ok. 68kg) teraz przez ponad rok utrzymuje mi sie waga 52kg a jem normalnie. polecam w 100% swietny pomysł na schudniecie. jeżeli podczas kuracji dodatkowo sie troszkę poćwiczy efekty są jeszcze bardziej widoczne. oczywiście trzeba przestrzegać kilku rzeczy: brak alkoholu, herbaty i kawy oraz wszystkiego co podnosi ciśnienie. występuje suchość w ustach, bezsenność, wielki nadmiar energii. ale i tak warto moi zdaniem pozdrawiam
gość
16-08-2008, 17:49:00

jezeli ktos mialby do sprzedania zielony albo czerwony to prosze o kontakt madelinn@o2.pl
gość
21-08-2008, 18:10:00

przeczytalam te wszystkie komentarze i relacje z brania tych tabletek i zastanawiam sie czy nikt nie zauwazyl ze identyczne objawy ( suchosc w buzi, pocenie, wielka energia) wystepuja przy wciąganiu fety..^^ tak napomkne ze te efedryny i inne takie to pochodne amfetaminy wlasnie wiec bierzecie tabletki na odchudzanie ale chyba sami siebie oszukujecie.. ja wciagalam biale i czulam sie tak samo jak po tym calym meizitang... wiec rada dla wszystkich -> kupcie sobie zapas witamin bo tego w pierwszej kolejnosci sie pozbędziecie. co do mieszanki alkoholowej to nie zauwazylam zeby to jakos specjalnie mialo wplyw po prostu do pobudzenia nerwowego dochodzi *** alkoholowa ..
gość
22-08-2008, 19:31:00

cześć

długo zastanawiałam się nad kupnem meizitangu, miałam duże obawy po przeczytaniu forum, ale o to stało sie narazie jestem po drugiej tabletce, nie mam żadnych niepożądanych objawów typu suchość w ustach, bezsenność itp., wierzę w to że te tabletki jednak są oryginalne i po prostu na każdego, na każdy organizm inaczej działają no i może jest jeszcze wcześnie na jakieś objawy..., a apetyt... jaki miałam taki mam.

obecnie przy wzroście 170 cm ważę 113 kg no i mam 22 lata! jestem młoda, studiuję, i do tego wszystkiego wyglądam koszmarnie! koszmarnie! co z tego że w ciągu ostatnich 9-miesięcy(październik- czerwiec) udało mi się schudnąć bez żadnych wyrzeczeń 9 kg (jedyne co to nie jadłam pieczywa tylko chlebek w kebabie :P) skoro po powrocie ze studiów do domu na wakacje na "garnuszek mamy" przytyłam 7 kg i to w ciągu miesiąca! tak, przytyć 7 kg w ciągu miesiąca to jest naprawdę możliwe! możliwe i to trzeba być mną jestem strrrasznym leniem do potęgi entej. nie chce mi sie ćwiczyć, nie mam silnej woli, samozaparcia.
jak już coś działam w tym kierunku żeby schudnąć to chce żebym chociaż dobiła do 100 kg.... na sam początek...

kupiłam meizitanc czerwony, 30 tabletek w opakowaniu, made in tybet- podobno te z tybetu są oryginalne, tabletki-kapsułki są w kolorze seledynowo-zielonym, samo opakowanie jest czerwone z motylkiem i szczupłą panią

no i że tak powiem spasłam się strasznie, zresztą już od dziecka miałam takie tendencje, zawsze byłam gruba! nie zapomnę nigdy tych głupich żartów ze mnie i docinek w szkole.

więc moi drodzy forumowicze- ograniczajcie jedzenie, nie tyjcie, nie obżerajcie się słodyczami, nie podjadajcie w nocy, ćwiczcie, dużo ruchu się przyda. po co macie być tak opaśli jak ja, a w te tabletki to osobiście nie wierzę, ale kupiłam dla świętego spokoju, że coś robiłam, nie w inny to w taki sposób

nie wiem po co to napisałam, pewnie chciałam się komuś wyżalić, a anonimowo najlepiej

pozdrawiam i powodzenia życzę
gość
25-08-2008, 08:21:00

Witam.
Czy ktoś mógłby mi podać namiar na sprzedawcę lub stronę z której mogę kupić oryginalny Meizitang.. ?
Byłabym bardzo wdzięczna.
karolina_hh@wp.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: