Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
05-07-2007, 11:13:00

ja jadlam malo ale nie dietetycznie to co inni domownicy-chodzilo mi ze *** mozna kupic bez problemow a aptece a M juz nie jest tak łatwo znalezc Wiecie co my to mamy z tym odchudzaniem,a faceci maja to gdzies{no nie wszyscy}. POZDRAWIAM GORACA MIMO DESZCZOWEJ POGODY JOLA
gość
05-07-2007, 14:04:00

Witajcie!
Dora-wezmę M z sobą-tak jak mi radzisz.
Dziś wzięłam 8tabl.i wciąż mam tylko te 2kg. mniej (piszę o drugim opakowaniu-a nie łącznie).
Dziś po raz pierwszy od ponad m-ca czuję zmienne nastroje-wszystko mnie denerwuje, szukam dziury w całym i daję się innym we znaki. Teraz wezmę się trochę do pracy, bo odczuwam swój zły humor i nie mogę znależć przyczyny-może mi po prostu minie.
Pozdrawiam. Mira
gość
05-07-2007, 15:35:00

ma Pani 30 lat i pisze Pani o dzieciach w przyszłości?
moja koleżanka brała LI DA i ma 36 lat - tylko ma 2-jkę dzieci!
i na nią wpłynęło to korzystnie, nic ją nie bolało, wyciszyła się, schudła i nie p0odjada!!!
gość
05-07-2007, 15:58:00

ja zauwazyłam,ze coraz częsciej nie odczuwam głodu,a jestem po prostu strasznie rozdrazniona, zniechęcona do wszystkiego i śpiąca, to znak,ze powinnam cos jesc, i od razujak cos wszamie to mi lepiej czyli jem przez rozum
zywie się owocami,warzywami ,jogurtami chudymi i rózne serki,oczywisce wszystko w wersji light, do tego mleczko
teraz wpycham w siebie tunczyka, bo do mięsa jakos nie mogę sie zmusic,
zauwazyłam,ze M troszke na mnie działa,tzn jak sobie zakoduje we łbie,zeby nie jesc jak nie odczuwam głodu, jednak ja moge schudnąc max 1 kg tygodniowo i włączając w to włączając regularny wysiłek fizyczny
tak naprawdę,to zadna rewelacja, tyle co na innych dietach,ale mój organizm zwariował juz do reszty i nie da sie inaczej
w niedziele wejdę na wage i zobaczę co i jak

nie wiem tylko jak mam to sobie tłumaczyc,ale nie mam okresu, spoznia mi sie o dobre pół miesiąca,przypuszczam,ze to wynik jedzenia-a raczej niejedzenia, ciąze wykuczam

MIRA-moze okres ci sie zbliza, mnie zawsze nosi przed,albo jestes głodna i stąd te huśtawki nastroju, złap cos z lodówki i pochrup

buziale
dora
gość
05-07-2007, 17:28:00

01-06-2007 o 16:14, gość :
hej, ja schudlam 6 kg po 12 tabletkach branych przez dokladnie 3 tygodnie, zauwazylam ze nie musze ich brac codziennie, bo na drugi dzien po tabletce tez nie chce mi sie jesc, i nie mam az takiego pragnienia, (codziennie wypijam ok 1,5l wody + herbatki jem normalnie starajac sie stosowac do zalecen diety Montignac bo to na nia chce postawic, a M to tylko tak na poczatek zeby bylo latwiej,
gość
05-07-2007, 18:19:00

Nie jestem głodna i okres jeszcze mi się nie zbliża (jestem tydzien po), ale trochę się przewietrzyłam, trochę nadplanowych porządków zrobiłam-i już mi było lepiej, potem zadzwonił mąż i humor poprawił mi do reszty.
Jeszcze wyjdę do sklepu i na pewno kupię sobie cos na poprawienie humoru (jakis batonik?).
Myślę też, że trochę podświadomie denerwuje mnie fakt, że tak wolno chudnę-a przecież chciałam tylko 5kg. -a spadło 2-a może już nic się nie ruszy???-jestem niesprawiedliwa-jak próbowałam własnych sił-dokładniej -diety Atkinsa-to schudłam 5kg. przez rok i ani jednego kawałka chleba!!!--a teraz bez wyrzeczeń i jeszcze źle-no nie???
Dziewczyny ok.16 czerwca rebusami napisałam gdzie zakupic M-jak sie postaracie to zrozumiecie.
Pozdrawiam stare znajome--tak, tak-Ciebie Dora (bo ta reszta chyba się obraziła )i te nowe. Mira
gość
05-07-2007, 20:14:00

trzeci dzien i waga stoi w miejscu, a ktos tam pisal, ze po trzech dniach mial 3 kg mniej ehhh trudno. dzisia caly dzien czulam takie ssanie w żołądku, nie glod ale takie niemile uczucie.
Ala
gość
06-07-2007, 06:10:00

witam. caly czas czytalam wasze forum bo przymierzalam sie do kupna M. mam23 lata 170 cm i 72kg. mam 2 dzieci wiec po ciazy nie moglam dojsc do normalnej wagi. dzisiaj wzielam 1 tabletke i troche sie boje skutkow ubocznych ale mysle ze bedzie ok. czy na waszych tabletkach tez sa róże i sa pomaranczowo-brązowe? pozdrawiam.
gość
06-07-2007, 06:57:00

tak, dokładnie pomarańczowo-beżowe jesli zauwazysz cos nie tak to odstaw natychmiast! ja w sumie nie odczuwam zadnych skutków ubocznych,ale jak juz pisalam o moim M ..

3 dzien to dopiero początek, kazdy chudnie inaczej wiec sie nie załamuj i poczekaj jeszcze troszkę

MIRA-batonik dobry na wszystko, ja mysle,ze pewne kg lecą natychmiast a potem to juz jest strasznie ciężko i wolno waga spada i naprawdę trzeba duzo czasu zeby je ruszyc, tak jak mówisz,5 kg poszło od razu, u mnie tez 3 kg momentalnie a teraz nic, nic a nic, mimo tego ze ciągle waze wiecej niz zwykle, czyli to są te extra kilo,
przynajmniej teraz nie mam takiego strasznego apetytu i nie rzucam sie na zarcie,łatwiej mi wytrzymać na "diecie"

buziale

dora
gość
06-07-2007, 07:15:00

przez jaki okres schudlas te 3 kilo. ten post powyzej to moj. iza

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: