Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
21-06-2007, 11:14:00

pilnie potrzebuję odpowiedzi, drugi dzień biorę meizitang, strasznie boli mnie głowa, czy moge wziąc chodźby paracetamol?
gość
21-06-2007, 13:37:00

Witajcie! ja bym nie radziła brać tabletek przeciw bólowych, też często boli mnie głowa, ale wytrzymuję, wczoraj i dziś nie tylko Ciebie głowa boli, bo skarżą się prawie wszyscy w moim otoczeniu-postaraj się wytrzymać-te bóle powtarzają się-i naprawdę wiem, że są uciążliwe, jęsli któraś brała to niech się wypowie, ja wystrzegam się. Pozdrawiam. Mira
gość
21-06-2007, 14:30:00

bardzo dziękuję za odpowiedż apropo czegoś przeciwbólowego, nie wziełam nic, poszłam poprostu na 2 godzinny spacer z dzieckiem i samo przeszło, co prawda ćmi mnie trochę w głowie, ale nie jest to tak uciążliwe jak w południe. dzięki, pozdr. agata
gość
21-06-2007, 16:19:00

Po pierwsze: ktos pyta o pewne źródło-przeczytaj dokładnie posty z 18-go-tam napisałam telefon (na raty, ale zrozumiesz), ja zamówiłam 9-go, dostałam wczoraj.
Po drugie: witam Czereśnie i pytam-jak Ty to zrobiłaś???!!!-ja stanęłam na 5,5kg. i ani deko więcej, wczoraj skończyłam opakowanie.
Po trzecie: Dora mamy ten sam cel-jeszcze 5kg.!!!(mam nadzieję, że tą "laską"Cię nie uraziłam- )
Po czwarte: zmieniłam trochę plany i od dziś do niedzieli chcę zrobić przerwę (potem zacznę drugie opakowanie), muszę pójść na wielkiego grila i już wiem, że coli mi nie pozwolą pić. Chyba Wam nie pisałam, że u mnie oprócz jednej siostry nikomu nie mówiłam, że biorę M i tak w ogóle to w moim środowisku chyba nikt o tym nie słyszał, no i w związku z powyższym ile mogłam to się migałam, ale tym razem to nie przejdzie----jak myślicie, 4-ro dniowa przerwa wystarczy? Zaspokujcie moją cierpliwość-Wasi bliscy wiedzą o M? Mira.
gość
21-06-2007, 16:23:00

Po pierwsze: witam Czereśnie i pytam-jak Ty to zrobiłaś???!!!-ja stanęłam na 5,5kg. i ani deko więcej,a wczoraj skończyłam opakowaqnie.
Po drugie: Dora mamy ten sam cel-jeszcze 5kg.!!!(mam nadzieję, że tą "laską"Cię nie uraziłam- )
Po trzecie: zmieniłam trochę plany i od dziś do niedzieli chcę zrobić przerwę (potem zacznę drugie opakowanie), muszę pójść na wielkiego grila i już wiem, że coli mi nie pozwolą pić. Chyba Wam nie pisałam, że u mnie oprócz jednej siostry nikomu nie mówiłam, że biorę M i tak w ogóle to w moim środowisku chyba nikt o tym nie słyszał, no i w związku z powyższym ile mogłam to się migałam, ale tym razem to nie przejdzie----jak myślicie czy- 4-ro dniowa przerwa wystarczy? Zaspokujcie moją cierpliwość-Wasi bliscy wiedzą o M? Mira.
gość
21-06-2007, 16:25:00

Oczywiście nie cierpliwość-tylko ciekawość
gość
21-06-2007, 18:25:00

u mnie wie tylko moja mama, mężowi absolutnie ani słowa nie powiedziałam i napewno nie powiem - skrytykowałby to na bank, poza tym to chyba nikomu nie powiem bo i nie ma się czym specjalnie chwalić, poczekam na efekty i na to aż mnie pochwalą
pozdr.agata
gość
22-06-2007, 14:18:00

Hm, zdaje się, że post Miry z 09.06.07 zniknął (albo tłuszczyk padł mi na mózg i oślepłam), podobnie, jak napisany przed chwilą!

Jak dla mnie, lekkie przegięcie - w końcu czasy, kiedy państwo myślało za obywatela miały zniknąć bezpowrotnie...Widać, że się myliłam

iza

gość
22-06-2007, 15:37:00

A czy coś wiecie o Miaozi, napiszcie.
gość
22-06-2007, 15:40:00

zastanawiam się ile z was piszacych to intermarketerki, które za pieniadze reklamują niedozwolone specyfiki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: