Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
09-06-2007, 05:39:00

doti to jest to samo co ci dałam numer do dostawcy jak je zamówisz to ten adres będziesz miała na opakowaniu.A propo jak pisałam do dostawcy to też stwierdził że meizitang jest lepszy ja biore *** bo koleżanka próbowała i schudła .Jak wyglądają wasze tabletki moje są w kapsułkach z jednej strony są jasno zielone z drugiej ciemno zielone i jest nanich chiński znaczek jestem znich zadowolona.
czereśnia
gość
09-06-2007, 06:31:00

Kam wiec opakowanie jest zielone ma hologram takiego smoka i słoneczka z łódeczką no i się mieni na kolorowo, pudełko jest takie jak na stronie głównej, tabletki są koloru pomarańczowo - brązowego. Czy papierosy ktoś z was palii? i bierze M. zielony???
gość
09-06-2007, 08:40:00

dzięki czereśnia
no tak,nie skumałam, a raczej zgłupiałam
obecnie jestem w niemczech, czas idelany na odchudzanie,za miesiąc wróce do polandu to zakupie ze sprawdzonego żródła, szkoda ,ze muszę czekać miesiąc

jeszcze raz dzięki
dora
gość
09-06-2007, 08:47:00

ja tez kupiłam z wiadomej stronki i równiez nie mam zadnych efektów,czuję się jak zwykle!
juz raz spróbowałam z M ale szybko odstawiłam, bo to bło jkaies świństwo, czułam sie tragicznie choc faktycznie nie miałam apetytu i chudłam, no i miałam pełno pryszczy, dlatego teraz mam porównanie
dora
gość
09-06-2007, 10:04:00

dora a jak te twoeje pudełko i tabletki wyglądały???
gość
09-06-2007, 10:06:00

Mira masz gg to podaj to stukne do ciebie, bo ja już zgupiałam z tymi tabletkami
gość
09-06-2007, 11:38:00

tak jak ktoś wyzej opisał
"wiec opakowanie jest zielone ma hologram takiego smoka i słoneczka z łódeczką no i się mieni na kolorowo, pudełko jest takie jak na stronie głównej, tabletki są koloru pomarańczowo - brązowego."

wszystkie od tego samego sprzedawcy,
tylko mnie zastanawia jedno, to żródło było podawane jako sprawdzone i polecane,od paru osób
taaaa,wiec albo my jestesmy jakies inne albo sprzedawca odwalił kawał dobrej roboty
dora
gość
09-06-2007, 13:21:00

Jestem ciekawa czy komuś pomagają tabletki właśnie z tej strony? Początkowo byłam przekonana, że to orginał, ale teraz kiedy nie pomagają zaczynam się nad tym zastanawiać
gość
09-06-2007, 19:32:00

dora ?
czyli nie masz żdnych objawów po tym? nic zupełnie?
gość
09-06-2007, 20:00:00

nic, zupełnie nic,na początku,jak zaczęłam brać i się super czułam to byłam zachwycona,po ostatnich doswiadczeniach z M byłam ostrozna,
owszem,mało jem ale dlatego ,ze u mnie są upały no i juz mi się troszke żołądek skurczył, ale wiem,ze tabletki raczej na mnie nie działają,bo wcale nie hamują apetytu
wiem, jaki miałam stosunek do jedzonka przy wczesniejszym M i w ogóle mam porównanie,choc wtedy czułam się fatalnie,a teraz pije 3 kawki dziennie i NIC mi nie jest!

dora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: