Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
03-08-2011, 13:28:42

EVIAN proszę odezwij sie do mnie na gg. oto mój nr 2684752. z góry dziekuje.
gość
03-08-2011, 21:58:16

Gość 2011-08-03 12:10:19 chciałam przerobić kurację z czerwonym mezi,ale mnie oszukano, dostałam dziwne tabsy, nie popakowane osobno, tylko wrzucone do opakowania, bez zadnej etykiety....wściekła jestem, boję się już kupować u kogokolwiek, bo wychodzi na to, żę uczciwych sprzedawcow nie ma....
pytanie,czy takiego znacie jest trochę głupawę, bo na bank odezwą się sami "uczciwi sprzedawcy", ale ostatni raz zapytam: czy jest ktoś kto na serio ma dostęp do oryginałów?
alka

Tak, ja też takie miałam. W dodatku śmierdziały, więc odkryłam jedną, żeby sprawdzić, co jest w środku. Okazało się, że kupiłam najdroższą w życiu rozpuszczalną witamine C. Naciełam się już kolejny raz. Czy naprawde nie ma już uczciwych sprzedawców?
Początkująca
04-08-2011, 06:43:17

Jeżeli się nacięłyście to piszcie kto was oszukał by inni już nie kupowali u tych osób.
Ja dopiero 2 dzień stosuje więc ekspertem nie jestem.
gość
04-08-2011, 12:20:44

hej dziewczynki, któraś wcześniej pytała czym się różni czerwony od zielonego... a więc czerwony jest najmocniejszy. JA BIORĘ 2 OPAKOWANIE Z JAKĄŚ 3 TYG PRZERWĄ PO MIĘDZY OPAK. OGÓLNIE SUPER ... MAM POWERA ALE PIJĘ JESZCZE 2 KAWY DZIENNIE I STRASZNIE JEST GORĄCO HE HE NO I SERDUCHO MOCNO BIJE JAK PRZY NIEZŁEJ ADRENALINIE,
a i proponuję brać jakieś witaminki ponieważ (załozyłam oddzielne forum na ten temat: samopoczucie po miesięcznej kuracji mezi.) moje samopoczucie psychiczne się pogorszyło, mała deprecha i włoski trochę zaczęły wypadać przez szybką utratę wagi i brak witamin poprzez praktyczny brak jedzenia( jadłam tylko tyle by organizm miał siłę funkcjonować). ale doszłam do siebie i zaczęłam 2op, i dziś jest 5 dzień z m.
w razie pytań czekam.
a i proszę bez głupich komentarzy, ponieważ każdy wie co robi prawda?! Pozdrawiam lamanci
gość
04-08-2011, 14:02:38

WItam wszytskie kobitki. ja mam namiar na babke która ma mezi zielony. napisałam do niej.okazało się sie ta oferta nadal aktualna, wiec zapytałam jeszcze jaka mam gwarancje ze mezi nie bedzie podrobiony. a wiec babka powiedziala mi ze w przyszltym tyg wysle mi oryginalne zdjecia faktur i opakowania, powiedziala jeszcze ze faktury sa w jezyku angielskim pozniewaz sprowadzane sa z zagranicy. wiec ja w przyszlym tyg po obejrzeniu zdjec i konsultacja z wami, jak wszytsko dobrze pojdzie to zamówie. wtedy powiem wam czy pani nie zrobila mnie w balona i jak sie po nich czuje. najpierw sama spradze wszytsko na sobie i jak bedzie wszytsko w porzadku to dam wam na ta babke namiary. pozdrawiam wszytskie kobitki. Ewelinaa.
Początkująca
04-08-2011, 16:11:44

hejo fajnie ze sie odzywacie, u mnie 2 dzien i tak jak wczoraj więc tabletki sa ok. Lamanci masz swieta racje z tymi witaminami bo cieszymy sie ze nie jemy a w srodku sie organizm domaga wartosci wiec cos trzeba mu dostarczyc ja dzis zjadlam jedna kanapke wypilam butelke wody i sok pomaranczowy no i kawe rozpuszczalna pije nagminnie wazyc zamiaruje sie za tydzien i zobaczymy czy moj tłuszcz mnie w koncu opusci ha ha ha pozdrowionka dla wszystkich
gość
05-08-2011, 00:28:58

No nareszcie cos sie na forum ruszyło :)
Evian, zostawiam swojego maila i proszę o kontakt www.ja@op.pl
Bylabym wdziedczna jakbys wie odezwala,bo te namiary by mi sie przydaly
Alka
Początkująca
08-08-2011, 07:35:37

hej,
Evian daj znać co u Ciebie, jak tam proces chudnięcia,jak Ci idzie
Początkująca
08-08-2011, 11:54:53

Halo halo jestem :) Ala ja to w szoku jestem wczoraj sie ważylam i 3kg mniej przypusczam ze to woda bardziej niz tłuszcz ale wagapokzala 3kg mniej po 5 dniach.
Początkująca
09-08-2011, 15:53:28

Co u wassssssssss ????????????

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: