Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Nasze zdrowie

gość
22-05-2007, 14:21:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-05-2007, 23:03:00

Heyka... A ja mam taką prośbę... Czy możecie mi napisać, kiedy zaczełyscie widzieć jakąś różnice w swoim wyglądzie??? Stosowałyście jeszcze coś?(jakieś diety?)? No i ile straciłyście na wadze?? Ja dzisiaj wezme piąta tabletke ale już widze, że brzuszek mniejszy... Rano (7-8 godzina) jem kanapke i jedna po 16-17 i nie jestem głodna!!! Jeszcze coś: czy miałyście problemy skórne?? Wyskoczyły mi pryszcze, ale może to od miesiączki...
Prosze o kontakt tych, którzy brali lub biora M.
issskierka999@interia.pl
gość
23-05-2007, 14:52:00

hej,ja w sumie tez mam płaski brzuszek ale to nic dziwnego,skoro malo jem, na śniadanko pół kostki chudego twarogu, potem kalarepe z kawą i wieczorkiem troszkę gotowanego mięska, i to wszystko
ja sie cały czas odchudzam,chyba juz stosowałam wszystkie diety więc pewnie mam spowolnioną przemianę materii,myślałam ze mi poleci 4 kg w 2 tygodnie ale chyba nie za bardzo to mi się uda,dziś mija tydzień na M.
a co do pryszczy ,to mam ten sam problem, niestety,niby jestem przed okresem więc teoretycznie nic dziwnego ale ja mysle ,ze to na skutek ubogiej diety biorę rózne witaminki ,ale chyba nie za bardzo działają
aaa,i piję kawkę bo inaczej chodzę otumaniona,
no i mam kłopoty ze snem,mam nadzieje,ze to mi się opłaci,szczególnie brak alkoholu,bo z tego co wiem,to alk trzeba odstawić,a ja tak lubię winkować...
gość
24-05-2007, 13:20:00

Jestem lekarzem Pogotowia Ratunkowego w Gdyni. W ciągu 3 miesięcy odwiozłam 2 osoby do Klinki Zatruć w Akademii Medycznej w Gdańsku po stosowaniu Meizitangu . Sprzedaż Meizitangu w Polsce jest niedozwolona i jako taka ścigana przez prawo . *** zawarta w *** jest czysta chemicznie , bez "dzikich" dodatków nasilających skutki uboczne i o stabilnej dawce w pojedyńczej tabletce . *** jest droga , bo taki jest koszt wytworzenia bezpiecznego leku . Nie dajcie się oszukać Meizitang to nie to samo , co *** , bo jego koszt musiłby być podobny , a nie kilkakrotnie niższy . A własne nerki są tak jakby bezcenne ...))
Gościowa
gość
25-05-2007, 05:07:00

ja tam jestem zadowolona zadnych pryszczy i pięc kilo mniej z 90kg na 85kg aby tak dalej biore dzisiaj 12 tabletke
gość
25-05-2007, 09:01:00

a gdzie kupiłaś tabletki?
gość
25-05-2007, 10:35:00

odstawiłam,bo mi szkoda zdrowia, zauwazyłam wreszcie ,ze coś jest ze mną nie tak, i na 9 tabletce poprzestałam
ze tez człowiek jest tak głupi,zeby się truć na własne życzenie
mam nadzieję,ze osoby,które biorą i się czują w miarę normalnie nie będą miały opóżnionych skutków ubocznych!
gość
26-05-2007, 04:42:00

już wcześniej próbowałam podac skąd zamawiałam ale wycofali tą wiadomośc do archiwum wię chyba jest zabronione pisac tutaj skąd się zamawia
gość
26-05-2007, 10:29:00

26-05-2007 o 06:42, gość :
już wcześniej próbowałam podac skąd zamawiałam ale wycofali tą wiadomośc do archiwum wię chyba jest zabronione pisac tutaj skąd się zamawia

chyba moderatorzy dbaja o Wasze zdrowie i cale szczescie, ze ktos tu pilnuje porzadku...
gość
27-05-2007, 04:49:00

nie chcesz nie musisz brac ja widze ze z wagi spadam i mi nic nie dolego i mojej koleżance bo też jej zamówiłam więc nikt mnie nie przekona żebym je odstawiła. A tak wogóle to tyle afery że są na bazie amfetaminy a czy wiecie że zwykłe tabletki na kaszel są na bazie amfetaminy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: