Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
11-11-2009, 11:09:32

bardzo prosze o namiary na sprawdzonego sprzedawce M.. i L. Zamawialam u sprzedawcy trust0.. rezultat podobny jak w poprzednich wypowiedziach, dlatego prosze o szybką odp. madziak911@wp.pl
gość
11-11-2009, 16:04:44

Zgodnie z zaleceniem biorę dwie dziennie, jedną po śniadaniu, drugą po obiedzie. I są efekty,z tym że narazie uboczne, sa suchoty(ale początkowo), wczoraj drętwiały mi kończyny(tak jak dzis), waliło mi serducho, mam takie dziwne uczucie w żołądku i jak stanęłam na wagę byłam o kilogram lżejsza
gość
11-11-2009, 23:43:07

czy któraś z was ma napisy na tabletkach?!!!??
Początkująca
13-11-2009, 13:58:41

Witam. Biore tabletki meizitang zielony od tygodnia i nic zadnych efektów.... a moimi skutkami ubocznymi była suchośc w ustach ..... Czy to wogole działa???? Może trafiłam na jakąś podróbe??????
Początkująca
13-11-2009, 14:03:06

Ja mam napisy,,....
gość
13-11-2009, 14:12:09

ja wczeniej jak brałam M nie mialam napisow a własnie teraz mam i w srodku jest taki dziwny proszek nie jak wcześniej, jest taki biały z brązowymi drobinkami jakby, ale mam suchość w ustach i inne objawy jak po wcześniejszym M.
gość
14-11-2009, 13:09:04

w którym M są tabletki szaro-pomarańczowe? niektóre laski mają zielony z takimi a ja zamówiłam czerwony, też z takimi..
gość
14-11-2009, 15:27:13

Gość 2007-08-18 13:15:00

10-07-2007 o 22:27, gość :

zazywalam ***, moja mama zazywala, 2 kolezanki, ciocia-a nawet koleżanki tata! zamawiamy je od zielarki ze Śląska, szczerze mówiąc to decydując się na nie dobrze wiedzialam ze ich sklad to nie `ziółka`..efekt- ja schudlam 10kg w 1 msc,podobnie jak koleżanki20lat), mama(46 lat)7 kg, natomiast fenomenem okazala sie przyjaciolka(pojechala po calosci) 23kg!!!, ale ograniczala sie bardzo w jedzeniu,do tego moj metabolizm(ktory byl kiepski delikatnie mowiac) bardzo sie poprawil, minal prawie rok, i nadal jestem szczupla choc jem juz normalnie,

w tych tabletach jest cos co mimio nie jedzenia dodaje POWERA, czasem zachowywalam sie jak na amfie wrecz mnie nosilo, nikt z nas nie mial problemow zdrowotnych po zazyciu tabletek, zobaczymy w przyszlosci
gość
14-11-2009, 15:29:53

gdzie moge kupic ***?dzieki.topolino2004@live.it
gość
14-11-2009, 15:46:03

Gość 2009-11-14 16:27:13
Gość 2007-08-18 13:15:00

10-07-2007 o 22:27, gość :

zazywalam ***, moja mama zazywala, 2 kolezanki, ciocia-a nawet koleżanki tata! zamawiamy je od zielarki ze Śląska, szczerze mówiąc to decydując się na nie dobrze wiedzialam ze ich sklad to nie `ziółka`..efekt- ja schudlam 10kg w 1 msc,podobnie jak koleżanki20lat), mama(46 lat)7 kg, natomiast fenomenem okazala sie przyjaciolka(pojechala po calosci) 23kg!!!, ale ograniczala sie bardzo w jedzeniu,do tego moj metabolizm(ktory byl kiepski delikatnie mowiac) bardzo sie poprawil, minal prawie rok, i nadal jestem szczupla choc jem juz normalnie,

w tych tabletach jest cos co mimio nie jedzenia dodaje POWERA, czasem zachowywalam sie jak na amfie wrecz mnie nosilo, nikt z nas nie mial problemow zdrowotnych po zazyciu tabletek, zobaczymy w przyszlosci

przeż tam jest amfa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
czy to jęczmień?
Czy swędząca powiększająca się na powiece grudka to jęczmień? jak sobie poradzić ze swędzeniem?
gość
Zmniejszona ochota na seks
Jestem kilka lat w związku małżeńskim. O ile kiedyś praktycznie nie wychodziliśmy przez cały weekend z łóżka o tyle teraz coraz rzadziej dochodzi do zbliżeń. Czy to wynik zmniejszonego apetytu na sex? Mniejsze libido? Czym to tłumaczyć? Jak to u was wygląda?
gość
Nagły skok poziomu cukru
Szukam wyjaśnienia dziwnej sprawy. Bez powodu (odpowiednia dieta, nawodnienie itp) cukier rośnie dużo poza 250, a podawana proporcjonalnie insulina nie powoduje spadku poziomu. Dopiero po kilku dostrzyknieciach cukier zaczyna wolno opadać. Nie znamy powodu wzrostu poziomu cukru i wolnego działania insuliny, jeśli ktoś zna odpowiedź, lub ewentualne wyjaśnienie będę wdzięczny.
gość
Żel poprawiający doznania s eksualne
Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te rozgrzewające zupełnie mi nie przypadły do gustu. Pieką. Co polecicie?
Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: