Nie wiem czy uda mi się od różnić orginał od podróbki. Sporo osób twierdzi, że dietka ma dobry Meizitang teraz nie wiadomo komu wierzyć Najgorzej mają takie osoby jak ja, które te tabletki będą mieć pierwszy raz w życiu.
Dietka MIAŁA dobry Meizitang...niestety teraz po tym, które dostałam przytyłam 3 kilogramy nie było to fajne doświadczenie...cały czas walczę, żeby to zrzucić i wrócić do swojej wagi wyjściowej. Od jutra zaczynam walkę z tym, które otrzymałam dzisiaj.
Jak wiadomo na każdego inaczej działa, czasami jak efekt placebo.
Nie chcę nikomu wmawiać, że Meizitang od dietki jest beznadziejny itd, ale warto czasami przypatrzeć się szczegółom opakowania, tabletek itd.
Witam. Stosuję Meizitang zielony /kapsułki pomarańczowo-szare/ na szarej części chińskie napisy na pomarańczowej nr seryjny... Co prawda nie mam zielonego pojęcia czy to oryginały czy podróbka.. Stosuję od środy 10.05. więc dopiero 7 dni. Szczerze Wam powiem że byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego co piszą o utracie wagi ale...po tych 7 dniach (może to mało) ale 1,5 kg mi zleciało... Chociarz po spodniach czuje jak by więcej, bo są coraz luźniejsze...A pierścionki zaczeły mi z spadać z palców... Z odczuwalnych skutków na pewno mam duuże pragnienie, jest suchość w ustach aż język kołkiem staje a czasami "jak po zjedzeniu słodyczy" taki lepik na gardle i trzeba go popić... Na pewno odczuwam pobudzenie, ogólnie mam niskie ciśnienie więc pomaga mi to w jakiś sposób wytrzymać w pracy i nie zasypiać przed kompem.. Jedyne co mi przeszkadza to, to że jest mi non stop zimno... Ciarki na ciele mam co chwile... Jeśli chodzi o sen- nie mam z tym problemu, czasem się przebudze ale zaraz zasypiam... Na pewno apetyt stał się przytłumiony i w większości czuje się opchana jak bym połknęła hamburgera, ale bywają też momenty że burczy z głodu brzuch jak potwór- tyle że po zjedzeniu już małej porcji jedzenia wraca sytość.... Napiszcie jakie Wy macie doświadczenia z tymi tabletkami? Czy orientujecie sie które w końcu są oryginalne? I czy ktoś stosował te co ja?
hejka ja mialam dokladnie takie same tabletki co ty i identyczne objawy,co pare minut ciarki i gęsia skorka , normalnie spalam a w dzien ozywienie, nawet humor mialam lepszy, schudlam tylko 2 kg bo bralam tylko przez 15 dni bo ze znajomą na spolke,na wyprobowanie,teraz minely 3 miesiące i zaczynam znow tyc -masakra.
hej. W łaśnie przysłali mi ten Meizitang, kurcze na pudełku jakieś ruskie napisy i jest ono bardzo błyszczace. Tabletek jeszcze nie otwierałam i nie wiem jak wyglądają, zaczne ich używać dopiero po okresie bo i tak się bardzo źle czuję więc nie będę pogarszać Meizitangiem. Boję się, że to podróby