Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
20-04-2009, 10:57:00

16-02-2007 o 16:47, gość :
denerwuje mnie to że ludzie wypowiadają się negatywnie o tych tabletkach..... najpierw trzeba przeczytać artykuły na medycznych stronach.... *** jest bardzo zachwalana przez lekarzy przy odchudzaniu..... mówią jednak o efektach ubocznych takich jak: suchość w ustach, bóle głowy itp. ale powiedzcie po jakich tabletkach nie ma skutków ubocznych?na jedno pomoże na drugie zaszkodzi.... a poza tym nie wszystkim ruch pomaga.... osobiście jeżdże po 30 km dziennie na rowerze i robię po 500 brzuszków i w ciągu 3 miesięcy nie schudłam ani kilograma..... a tabletki brałam przez miesiąc i zrzuciłam 6 kg..... jednak muszę przyznać są to tabletki dla ludzi rozsądnych..... napewno nie można przestać jeść ani doprowadzić do znacznego spadku cukrów..... nie można wyczerpać organizmu......aha rzeczywiście uważano że *** pomaga przy depresjach jednak nie sprawdziła się, za to lekarze zauważyli znaczny spadek wagi u ludzi zażywających ***...... także można brać te tabletki ale zalecałabym ostrożność i rozsądek....... pozdrawiam
gość
20-04-2009, 10:58:00

16-02-2007 o 16:47, gość :
denerwuje mnie to że ludzie wypowiadają się negatywnie o tych tabletkach..... najpierw trzeba przeczytać artykuły na medycznych stronach.... *** jest bardzo zachwalana przez lekarzy przy odchudzaniu..... mówią jednak o efektach ubocznych takich jak: suchość w ustach, bóle głowy itp. ale powiedzcie po jakich tabletkach nie ma skutków ubocznych?na jedno pomoże na drugie zaszkodzi.... a poza tym nie wszystkim ruch pomaga.... osobiście jeżdże po 30 km dziennie na rowerze i robię po 500 brzuszków i w ciągu 3 miesięcy nie schudłam ani kilograma..... a tabletki brałam przez miesiąc i zrzuciłam 6 kg..... jednak muszę przyznać są to tabletki dla ludzi rozsądnych..... napewno nie można przestać jeść ani doprowadzić do znacznego spadku cukrów..... nie można wyczerpać organizmu......aha rzeczywiście uważano że *** pomaga przy depresjach jednak nie sprawdziła się, za to lekarze zauważyli znaczny spadek wagi u ludzi zażywających ***...... także można brać te tabletki ale zalecałabym ostrożność i rozsądek....... pozdrawiam
gość
20-04-2009, 12:05:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
20-04-2009, 18:47:00

prosze o namiary na kogos kto sprzedaje oryginalny meizitang
Początkująca
20-04-2009, 19:56:00

hej dziewczyny...pisze po dosc dlugiej nieobecnosci na forum. nie pisalam bo czekalam az w koncu beda jakies efekty no i wreszcie dzisiaj sie zwazylam no i sie zalamalam!!! w czwartek bedzie trzy tygodnie jak biore meizitang i spadl mi jeden kilogram!!! nie wierze juz w nic. na pewno nie byl to efekt meizi tylko tego ze prawie nie jadlam i duzo pilam a wiec pewnie nawet bez meizi by mi ten kilogram spadl. Porazka. Mam zamiar zlozyc zazalenie u sprzedawcy za to ze sprzedal mi jakis shit [addsig]
ala
gość
21-04-2009, 17:07:00

Do Agatka24. A u kogo Ty kupiłaś Meizi? Karollina
gość
21-04-2009, 18:24:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-04-2009, 08:20:00

Zaglądałyście kiedyś do środka kapsułki? Ja dziś sprawdziłam i jest beżowy proszek.
gość
22-04-2009, 09:40:00

ja mam biało-kremowy (***)
gość
22-04-2009, 10:23:00

witam! zaczelam brac meizitanc czerwony i zastanawiam się czy można palic papierosy biorac te tabletki?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: