16-02-2007 o 16:47, gość :
denerwuje mnie to że ludzie wypowiadają się negatywnie o tych tabletkach..... najpierw trzeba przeczytać artykuły na medycznych stronach.... *** jest bardzo zachwalana przez lekarzy przy odchudzaniu..... mówią jednak o efektach ubocznych takich jak: suchość w ustach, bóle głowy itp. ale powiedzcie po jakich tabletkach nie ma skutków ubocznych?na jedno pomoże na drugie zaszkodzi.... a poza tym nie wszystkim ruch pomaga.... osobiście jeżdże po 30 km dziennie na rowerze i robię po 500 brzuszków i w ciągu 3 miesięcy nie schudłam ani kilograma..... a tabletki brałam przez miesiąc i zrzuciłam 6 kg..... jednak muszę przyznać są to tabletki dla ludzi rozsądnych..... napewno nie można przestać jeść ani doprowadzić do znacznego spadku cukrów..... nie można wyczerpać organizmu......aha rzeczywiście uważano że *** pomaga przy depresjach jednak nie sprawdziła się, za to lekarze zauważyli znaczny spadek wagi u ludzi zażywających ***...... także można brać te tabletki ale zalecałabym ostrożność i rozsądek....... pozdrawiam