Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
10-02-2009, 19:11:00

6kg mniej nie licze juz dni, wazne ze chudne i czuje sie super tak pisze, zeby nikt nie pomyslal ze umarlam czy cos :P pozdrawiam
gość
11-02-2009, 14:56:00

Brałam mezitang kilka miesięcy, koleżanka i kolega też. Wszyscy jesteśmy zadowoleni, każde z nas schudło (nawet po kilkadziesiąt kg) i NIKT NIE MIAŁ I NIE MA problemów ze zdrowiem, wręcz przeciwnie. Czujemy się świetnie, mamy chęć do życia, czujemy się atrakcyjni, mam chęć dbać o siebie, uprawiać sport..po prostu żyć.
Nie rozumiem tych bez sensownych tekstów w necie. Jeśli ktoś miał problemy ze zdrowiem już wcześniej to przed rozpoczęciem odchudzania powinien zasięgnąć porady lekarza i bez znaczenia jest to czym ma zamiar się odchudzać, wystarczy trochę logicznego myślenia.
POZDRAWIAM I POLECAM MEZITANG. JA JESTEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONA. (NIE SPRZEDAJE TEGO PREPARATU!! JESTEM TYLKO KONSUMENTKA ZBULWERSOWANA WYPISYWANYMI W NECIE BZDURAMI O TYM PRODUKCIE)
gość
11-02-2009, 15:33:00

Ja od dzis biore meizitang Bede zdawac relacje jak sie czuje bo wiem ze to potrzebne tym ktorzy chca sprobowac Pozdrawiam
gość
12-02-2009, 01:47:00

hej ja biore od wtorku(10.02.09) meizitanc czerwony. Mam 19 lat i waze ok 69 kg przy wzroscie 167. Skutki uboczne to calkowity brak apetytu uczucia glodu, prszyspieszone bicie serca zawroty glowy lekkie zamroczenie trwajace ok 2 h, powiekszone zrenice, suchosc w ustach wyoijam cala butelke 1,5l wody niegazowanej plus jakas herbatka czy soczek, kawy boje sie pic. Njgorsza jest bezsennosc, problem z zasypianiem i budzenie sie w nocy co jej powodem mojej obecnosci tutaj teraz.. jezeli maice jkies pytanie chetnie odpowiem, pozdrawiam wszystkich desperatow takich jak ja;p narazie wpadne pozniej

Anulka.
gość
12-02-2009, 08:02:00

hej spiochy to znowu ja;D jakoze nie posiadam wagi;/ tzn posiadam elektroniczna ale baterie padly i nigdzie nie moge takich kupic.. wiec postanoiwlam dokladmnie przyjzec sie mojej figurce i pomierzyc ciuchy. normalnie szok!! dzisiaj jest poczatek 3 dnia a ja naprawde chudne;D;D;D znacznie schudlam na twarzy rekach i prawie wogule brzucha nie mam;D az sobie foty porobilam zeby wyslac tym co nie uwierza bo ja sama bym nie uwoerzyla;p przeciez ja wygladalam jakbym byla w ciazy! a teraz po zaledwie 3 dniach mam prawie plaski brzuch!! wstawilabym wam tutaj te zdjecie ale nie wiem czy sie da.. dzisiaj zjadlam platki nesvita i wypilam slabiutka kawe rozpuszczalna z mlekiem a pozniej wzielam mezi, nie czuje glodu i jest swietnie ciesze sie ogromnie z mojego malego sukcesu juz sobie mysle co bedzie za miesiac jak juz teraz tak cudne tylko zeby to sie nie zatrzymalo po kilku kg;/ bede pisac na biezaco a teraz ide sie cieszyc moim szcesicem!! zycie jest piekne!!!;D;D;D kocham mezi;*** ;*** ;*** ) ;p
gość
12-02-2009, 08:04:00

heh jaka roztrzepana jestem;p nie podpisalam sie!! to ja Anulka oczywiscie;p )
Początkująca
12-02-2009, 08:30:00

Do Anulki!
Nie chudniesz jeszcze, organizm pozbył się wody i oczyścił się, dlatego masz płaski brzuch. Organizm zaczyna trawić tłuszcz średnio po 5-7dniach. Gdybyś teraz zaczęła jeść tyle co zawsze, jutro byś miała taki sam brzuch jak miałaś Ale to początkowa droga do utraty zbędnych kg Pozdrawiam!
gość
12-02-2009, 08:57:00

mandarynkowy raj
podaj swoje gg albo meila musze z Tobą pogadac
gość
12-02-2009, 09:01:00

czemu sie boicie pic kawe przy M.
moje sniadanie to 1 tab Mzielonego i popijam to kawą potem dopiero obiad
Początkująca
12-02-2009, 09:34:00

8676815, moje gg

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: