Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
10-12-2008, 13:01:00

powiedz mi, co Ci po nich było, tak piszesz, że nieźle namieszały, bo mam zamiar wziąć ale sie trochę boję, w sumie jestem zdrowa
gość
10-12-2008, 15:13:00

dla tych co chcą oryginalny M, mam do sprzedania zielony szaro-pomarańczowy, jak ktoś chce kupić to moje gg 5346238
gość
10-12-2008, 15:16:00

czy ktos może mi dokładnie opisac wygląd opakowania meizitangu???bardzo prosze bo jakos nie moge sie tu nigdzie doczytac... a producent u którego mam zamiar zamówic powiedział że jest to zielone pakowanie ze złotym napisem i motylem.... czy tak to powinno wyglądac??? prosze o odpowiedz kogos zorientowanego.... Sweet
gość
10-12-2008, 15:16:00

czy ktos może mi dokładnie opisac wygląd opakowania meizitangu???bardzo prosze bo jakos nie moge sie tu nigdzie doczytac... a producent u którego mam zamiar zamówic powiedział że jest to zielone pakowanie ze złotym napisem i motylem.... czy tak to powinno wyglądac??? prosze o odpowiedz kogos zorientowanego.... Sweet
gość
10-12-2008, 15:18:00

nikt nie wie jak powinno wygladac opakowanie...????? prosze
gość
10-12-2008, 15:22:00

Tu "gość od tarczycy". Tak - biorę tabletki ale dzięki temu mam ustabilizowaną gospodarkę hormonalną. Czytałam większość wypowiedzi w tym poście i ludzie mówili o wpływie na nerki, na psychikę ale nikt nie napisałał wprost o gospodarce hormonalnej. Ważę 77kg przy wzroście 170cm. To dla mnie za dużo. Bardzo źle się z tym czuję. W związku z moją chorobą tarczycy nabrałam trochę za dużo kilogramów (ważyłam 86kg), a pani doktor powiedziała mi, że mój organizm już się "przyzwyczaił" do takiej wagi i ciężko będzie mi ją zrzucić a nawet jak zrzucę to do niej powrócę. Stosowałam rózne diety (najbardziej wyniszczająca była dieta Cambridge (400kcal dziennie)), ćwiczę. Udało mi się zrzucić te 9 kg a teraz cokolwiek bym nie robiła to waga stoi i nie chce bardziej spaść. Muszę jeszcze schudnąć a czytając o tych "magicznych" tabletkach nabrałam na nie ochoty. Czy one aż tak bardzo wyniszczają organizm? Ile czasu je trzeba stosować, żeby zrzucić 10kg? Czy można je odstawić w każdym momencie? Czy nie poskutkuje to szybkim przybraniem na wadze? Ile bezie mnie kosztować taka kuracja i gdzie można dostać takie tabletki? Wolę dowiedzieć się takich rzeczy od ludzi, którzy już je stosowali niż z ulotek.
gość
10-12-2008, 15:36:00

kupował ktos od goscia o loginie scyt ? lub ze sklepy24? Kasia8
Początkująca
10-12-2008, 18:55:00

MAM DO SPRZEDANIA 29 TABLETEK MEIZINTANGU ZIELONEGO ORYGINALNEGO Z HOLOGRAMEM TAB .POM.SZARE !!! NIESTETY PO 2 TABLETCE MUSIAŁAM PRZERWAĆ KURACJĘ OKAZAŁO SIĘ ZE MEIZINTAG ZBYT WYSOKO PODNOSIŁ MOJE CIŚNIENIE KRWI!! NIE CHCIAŁAM RYZYKOWAĆ !! BRAŁAM GO TYLKO 2 DNI ALE SZCZERZE MOGE POWIEDZIEĆ ŻE JUZ PO 1 TABLETCE UCZUCIE GŁODU ZOSTAŁO WYELIMINOWANE !! MIAŁAM RÓWNIEŻ WIĘKSZE PRAGNIENIE !! GDYBY NIE MOJE WYSOKIE CIŚNIENIE STOSOWAŁABYM JE DALEJ !! WIĘC JEŚLI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY PISZCIE 9281074
gość
10-12-2008, 19:08:00

Czym się różni meizitang czerwony od zielonego?
gość
10-12-2008, 19:37:00

10-12-2008 o 16:22, gość :
Tu "gość od tarczycy". Tak - biorę tabletki ale dzięki temu mam ustabilizowaną gospodarkę hormonalną. Czytałam większość wypowiedzi w tym poście i ludzie mówili o wpływie na nerki, na psychikę ale nikt nie napisałał wprost o gospodarce hormonalnej. Ważę 77kg przy wzroście 170cm. To dla mnie za dużo. Bardzo źle się z tym czuję. W związku z moją chorobą tarczycy nabrałam trochę za dużo kilogramów (ważyłam 86kg), a pani doktor powiedziała mi, że mój organizm już się "przyzwyczaił" do takiej wagi i ciężko będzie mi ją zrzucić a nawet jak zrzucę to do niej powrócę. Stosowałam rózne diety (najbardziej wyniszczająca była dieta Cambridge (400kcal dziennie)), ćwiczę. Udało mi się zrzucić te 9 kg a teraz cokolwiek bym nie robiła to waga stoi i nie chce bardziej spaść. Muszę jeszcze schudnąć a czytając o tych "magicznych" tabletkach nabrałam na nie ochoty. Czy one aż tak bardzo wyniszczają organizm? Ile czasu je trzeba stosować, żeby zrzucić 10kg? Czy można je odstawić w każdym momencie? Czy nie poskutkuje to szybkim przybraniem na wadze? Ile bezie mnie kosztować taka kuracja i gdzie można dostać takie tabletki? Wolę dowiedzieć się takich rzeczy od ludzi, którzy już je stosowali niż z ulotek.

jesli chcesz dowiedziec sie wiecej na temat meizitangu przejżyj poprzednie strony forum.... jest tupełno pozytywnych i negatywnych komentarzy ale jesli będziesz stosował go z głowa to ci nie zaszkodzi. muszisz podczas przyjmowania pic dużo płynów.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: